Forums : Tenis

 Comment
Милојевић - веома интерсантан интервју
abvgd
(Morski)
2018-11-07 11:50 AM
При крају каже да су тенсери на крају каријере „полуинвалиди”...много интересантних детаља у овом разговору са новинарем.

http://sportklub.rs/Blog/Sasa-Ozmo/a255978-Milojevic-Sport-Klub-Kirjos-Tipsarevic.html
frangipani
(><)
2018-11-07 09:31 PM
Dobar intervju, pametan momak. Nadam se da napravi nešto i obezbedi se za ceo zivot. Zasluzio je.
antologia
(svakog dana...)
2018-11-09 11:43 AM
Sve stoji, ali istyo tako bode oci da ovaj poluamater dolazi iz zemlje koja ima aktuelnog svjetskog prvaka i dugogodisnjeg prvog i jednog od najboljih ikad na svijetu-pa ipaK, momak ni aluziju ne pravi na Novaka, ne pominje ga ni iz daleka. Bas upadljivo.
Janku daje kredit, kao da ga je Janko stvorio i prakticno mu posvecuje intervju; pominje i daje cio pasus Kirjosu, samo zato što ga je pozdravio i zagrlio-ni covjeka ni tenisera od tog ko bajagi „ludila”, pa ni Dzumhura ne zaboravlja. Onog sto ga je Nole izgurao, uvijek pominjao i podržavao.
Bas sve- nigdje Noleta. I Endija, o, nebesa! pa ko se još sjeca MarejaI ?? nije to prvi put, tako se nasi, uglavnom mali, snishodljivi i ljubomorni teniseri ponasaju. Tu ubrajam i Anu, jednako kao ovog momka
abvgd
(Morski)
2018-11-09 01:20 PM
Антологиа, то може бити просто случајност...али ипак добро запажање. Не бих волео да си у праву али тако изгледа.
antologia
(svakog dana...)
2018-11-09 02:44 PM
ne samo da izgleda, smeta na kilometre, što se mojih kriterija tiče.
Upadljivo, svjesno izbegavanje.I Ziki i Viktor, nema koga tu nema, a istina je samo jedna-svima njima, a tek Mareju i ostalima-Novak je najveca inspiracija i motiv. Kako on može...itd.
Jedini kojeg sam čula da otvoreno i sa divljenjem o Noletu je, nazalost Borna Coric. On to puih usta.
NVuk
2018-11-09 04:50 PM
Pročitao sam sve i iskreno ne vidim problem.

Pitanja su vrlo konkretna, pa su takvi i odgovori:

Pitanje sa kom iz svoje generacije ima veza i kako vidi svoj napredak u odnosu na njih: odgovor je Kirjos, jer mu je izgleda bio dobar ortak i eto sreli su se skoro. Tu Nole ne figurira, nije ta generacija.

Pitanje na čiju igru tvoj stil najviše podseća: odgovor Mari (ravan bekhend). Nole opet ne figurira - njegova igra sigurno ne podseća na Noleta.

Pitanje ko je najviše na tebe uticao - Janko i Viktor. Novinar je pomenuo da je trenirao i sa Noletom, ali je moja pretpostavka da je to bilo retko ili malo (ako uopšte), pa zato odgovor to i ne pominje. Odgovor ovde: anegdota sa Jankom koji je ciljeve svog treninga zapostavljao da bi davao savete. Nole opet ne figurira značajnije.

Pominjanje poimence ostalih iz njegove generacije (Zverev, Borna, Tanasi itd). Opet Nole ne figurira.

Značajnije pobede? Nad Bašićem, Čekinatom. Gde tu figurira Nole?

Dakle da je bilo pitanje - kakav ti je odnos s Noletom, ili ko ti je uzor, ili nešto o srpskom tenisu, top 10 igračima, GOAT itd, očekivao bih da pomene Noleta i iznenadio bih se ako to ne uradi.

Možda je ovde više „kriv” novinar, koji je nabacio tu jednu lopticu oko zajedničkog treninga, ali je kod ostalog izbegao ikakvo pominjanje Noleta.
abvgd
(Morski)
2018-11-09 06:15 PM
Милојевић игра у САД, челинџер у Ноксвилу (knoxwille) и прошао је до полуфинала а имао је баш тежак распоред. Никад га не мазе у жребу, нарочито у Америци. Данас је победио некадашњег „топ100”, Блаж Ролу из словеније који је избацио првог носиоца.

Мислим да ће следеће године Милојевић ући у првих 100 играча, ако не буде непредвиђених околности.
antologia
(svakog dana...)
2018-11-10 05:16 AM
Nemam šta da dodam. Ne može se pomenuti tenis, a da se ne misli Novak.
Veze nema sa intervjuem i pitanjima-razgovcara se i o tenisu generalno, o tome koliko je
psiha važna, inteligencija...Glava! Znaš li jaceg i stabilnijeg na tom planu od Novaka?
Pa pomenu se i DC. ):
NVuk
2018-11-13 05:14 PM
Kad se već pomenu DC, mogu samo da se ponadam da će Milojević i Novak imati prilike da se tu sretnu - što će se desiti samo ako Nole ponovo krene da igra DC. Kad se jednom sretnu, onda će Milojević i imati šta da priča o tome.

Usput u drugom od dva US čelendžera je glatko odmah izgubio od slabijeg igrača. Ne može da veže dva dobra turnira, igra je nestalna i pobede protiv slabijih od sebe nisu rutina (mada većinu pobedjuje), a pobede protiv jačih su retki izuzeci. Biće to spor napredak, možda bude kao njegov mentor Janko, isto svojevremeno juniorski šampion, pa mu stvarno krenulo tek sa 27-28 godina...

Niko kao Nole, ali takvom usponu je od naših najbliži puno mladji Kecmanović koji će za par meseci biti u top 100 i zasada mu se plafon ne vidi.
antologia
(svakog dana...)
2018-11-13 07:20 PM
Da, Kecmanovic, a i Lajovic kao 49. je imao dobru sezonu i sve vise prepoznatljiv

Žena nam nema nigdje. Jorovic je imala pobjedu skoro, samo mi naslov proletio ispred ociju i iznenadim se da još ima srpkih zenskih imena u tenisu.
antologia
(svakog dana...)
2018-11-13 07:20 PM
Da, Kecmanovic, a i Lajovic kao 49. je imao dobru sezonu i sve vise prepoznatljiv

Žena nam nema nigdje. Jorovic je imala pobjedu skoro, samo mi naslov proletio ispred ociju i iznenadim se da još ima srpkih zenskih imena u tenisu.
 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.