Forums : Tenis

 Comment
Серена - Осака.
keser
2018-09-09 05:09 AM
Неспортско понашање Серене и Њ.Ј. публике.
Која бламажа Боже?

Јапанка је декласирала овога грмеља који себи даје за право да вређа кога стигне.
utjerivac
(☠)
2018-09-09 05:39 AM
Ma Serena me ne iznenađuje, otkad je rekla onoj linijskoj sudiji da će mu lopticu u grlo nabiti. Nego kako, na dodjeli pehara, publika zviždi i psuje mladu Japanku, a ona se izvinjava publici što je pobjedila🤬🤬🤬🤬
Eee da mi je Bog dao samo 5 min. mogućnost da sa 10 kanadera zatrpam arthur Asher sa asfaltom...
Poslije bi poslao Gerija parnim valjkom da to dobro to utaba. Iako zvezadaš, mislim da se nebi bunio
xzy
(ing)
2018-09-09 09:31 AM
Čitam izvjestaj na MSN. Kažu da je bila u pravu. Imaju komentari par poznatih tenisera (Mardy i koj par) i svi kažu da nikada nisu vidjeli gore sudjenje. KNeki od njih kažu da su puno gore stvari govorili sudijama bez kazni i da je to ocekivano pogotovo u finalu. Kažu da je sudija ordegovao prejako i nepravedno

BTW, čitam ovdje da mu je rekla da je svinja, tamo to ne spominju. Samo lopov i šta ono još bjese?

Komentarri?
stef
(zgubidan)
2018-09-09 11:11 AM
Mala japanka je inače Američka državljanka.
Serena je popila „code violation ” za signale od trenera.
Pa je onda slomila reket posle sledećeg gejma I tu dobila poen kazne za drugi code violation.sve vreme je I dalje dobacivala sudiji. Posle kaznenog poena je poludela skroz počela da ga zove lopovom I lažovom, da mu preti prstom I da govori da on više nikad neće suditi I zahtevala da joj se izvini javno preko mikrofona jer kao ona bi pre izgubila nego dobijala instrukcije od trenera!. „Say you’re sorry! Say you’re sorry!” Kao malom detetu. Posle je trener priznao da oni to svi stalno rade, direktno dokazujući da ona laže.
I ovom Ramosu prekipelo I dao joj treći code violation, gejm kazna.
I sad she skupili svi njeni prijatelji da je brane ( I novinari koji nikad ne bi dobili intervju od nje ako zucnu) kao on je preterao. Ja bih joj dao tu kaznu mnogo pre .. Dugo je to sve trajalo.. od 2:2 do 4:3 a ona je njakala I njakala. Zato su I stavili ovog sudiju, kad su joj pre sudile žene, pretila je da ih ubije zbog sudjenja. Ovo joj je četvrti put da pravi scenu kad gubi .. 2004,2009, 2011 i sad opet..
mississauga
2018-09-09 11:38 AM
Canal na kome sam ja slusao vesti su, ustvari, pricali dali je rekla thief ili pig. Jedni su govorili da je rekla tief TIF a drugi da je rekla PIG. aUDIO NIJE BIO BAS RAZUMLJIV ODATLE I KONFUZIJA. Ali posto niko više ne govori da je rekla pig već tief onda izgleda da su ovi drugi u pravu.
stef
(zgubidan)
2018-09-09 11:43 AM
Imaš na sportsnet-u ceo dan vrte.405/406 na rogersu. Ima kamera što snima sudiju direktno I jedna kod klupe. Sve se lepo čuje I vidi.
mississauga
2018-09-09 11:47 AM
Ja san slusao Fox news.
mississauga
2018-09-09 11:50 AM
Sportnet i tsn samo gledam kada je utakmica ali nikada ne slusam vesti. Uglavnom slusam fox news ili cbc.
frangipani
(><)
2018-09-09 08:24 PM
Ja nisam gledala mec od početka pa opomenu za coaching nisam videla.
Nakon što je primadona slomila reket i dobila još jednu opomenu, trebala je jednostavno da zacepi. Ali jok! Morala je ona da ide da drnda sudiju, da zahteva da se on njoj izvini (?!?!), da prica gluposti kako ona ima cerku, kakve to veze ima? Pa posle svakog gejma eto je kod sudije da ga opet drkeljise. Na šta to lici? Da, rekla mu je da je lopov, ne svinja. Pretila prstom. Ruzno do neba. Ovi neki doopeuvlakaci govore kako je on trebao nju da upozori kako će joj uzeti poen ako ne prestane?! Pa nije ona neko od juče, treba da zna šta može i dokle. Bez obzira sto je to Serena, jako mi idu na nerve osobe koje kada nešto zayebu pocnu da iznose tudje primere da bi se tako oprali. Aman zeno, cuti i igraj, posle serendaj po Tviteru koliko ti dusa iste.
Precanin
(Нека буде борба �)
2018-09-09 10:07 PM
Бичина на кољенима, радовао сам се!
frangipani
(><)
2018-09-09 10:23 PM
A pazi je kako $erenda kao sudija seksista, ona je tu bori se za zenska prava?? Koja mucena prava, dobijaju iste pare kao i muskarci, nepravda onolika. Neka igra gospoja na tri dobijena pa će onda imati izjednacena „prava”. I ona neka se makne u penziju vise, dosadila je, matora žena a ponasa se kao razmazeno deriste. Iz nje kipi narcissistic entitlement da sve puca.
geriatrikus
(zvakac karamela)
2018-09-10 11:58 AM
Serena i Hilari sestre rođene!
Tek vidjeh da su joj zabranili uniformu u Francuskoj(pomno ja pratim ova teniska
desavanja:). Ima i slika; ona u akciji slikana sa ledja u tom nekom crnom sljastecem
kostimu(valjda je to ta uniforma)...ja se odmah izvinuo ženi za sljedeca dva vikenda,
pogledala i ona sliku i odmah me opravdala...
DarkBlue
(istrazivac)
2018-09-10 07:19 PM
:):):) Genijalno Geri!
Mada, ukusi su razliciti, bio je ovde jedan
koji je izjavio da je Serena za njega
odraz zenstvenosti...
frangipani
(><)
2018-09-11 12:07 AM
Kako god, njen muž se zaljubio u nju a covek je simpatican, šta vise. I to je prica da su se upoznali na bazenu, on bio tamo i nije znao ko je ona nego se odmah udvarao.

Evo je jedna karikatura koja je digla prasinu:

https://tinyurl.com/yb3wnlqn
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.