Forums : Tenis

 Comment
Urlik
mississauga
2018-09-08 09:04 AM
Posle pobede nad nisikorijem Nole je ispustio jaki urlik i to je objasnio ovako:
Urlik za moj sport, ženu i decu, celu porodicu i ZA MOJU NAROD U SRBIJI.
Volim vas sve. Dobar je osecaj vratiti se. IDEMO.
E bas zbog svega toga, volimo i mi tebeNOLE.
IDEEEMMMMOOOO!!!!
frangipani
(><)
2018-09-08 05:30 PM
Evo i Serena urlice i koluta ocima, raspravlja se sa sudijom. „Ja imam cerku is koje stojim i nisam nikada varala u zivotu...” na dobijen code violation za coaching iz boksa a i rasbila je reket. Publika je za nju, poludese. Mala Osaka joj uze set i nije bas da su joj spale gace od straha nego se dete bori. Napred Naomi!

frangipani
(><)
2018-09-08 05:35 PM
4:3 za Naomi. Serena na pauzi drkeljise sudiju. Kaži sorry! Lazov si. Nikada nećeš vise suditi neki final! Trebaš da mi se izvinis! Kako se usudjujes da minkazes da sam varala! Ukrao si poen od mene! Ti si i lopov!

Sudija:code violatin za verbal abuse Mis Vilijams!Prc!

Ova će još da ga bije!
Opet ga napala kako je lopov. Dvoje dolazi u raspravu. Publika buuuu. Serena place, peezdi. Dobice nervni. Kaže da li znate koliko muskaraca kaže toliko stvari? Evo je kuka kako joj je oduzet poen...Koja blamaza.
frangipani
(><)
2018-09-08 05:38 PM
5:3 za Osaku

Mala je za vreme ovog haosa okrenula ledja terenu i ceka da se zavrsi blamaza.

Vilijams besna, udara kao pomahnitala. Ispade žrtva.

5:4 za Osaku

Evo je opet place i zali se nekoj ženi supervajzerki.
frangipani
(><)
2018-09-08 05:48 PM
Osaka pobedila. Tako je sabrana mala. Popela se u boks grli se sa Bajinom i ekipom. Majka place. Treba da joj svi tapsu nije ona kriva za Userenino ponasanje. I nije kriva sto Bajin ne radi vise sa Serenom već sa njom. Pretpostavljam da je negde puklo na relaciji Serena - Aleksandar nakon što se Serena udala. Sad lik presao u drugi tabor i ova mala će daleko stici.

Publika će Noletu zaprziti ali mora biti jači od svega.

Mala kul, jede bananu, malo otplaka u peskir. Bas mi je drago.
frangipani
(><)
2018-09-08 05:53 PM
Još će Osaka jadna ispasti kriva sto je pobedila pa se ova nasekirala i napala sudiju. Rekla je sudiji da će radije izgubiti nego osvojiti mec jer ona nikada nije varala. U$$ra detetu momenat i ostavi ruznu uspomenu.

Japan će da slavi, mala je napravila ogroman uspeh.
stef
(zgubidan)
2018-09-08 06:00 PM
Prvo je dobila code violation za coaching, pa izgubila poen za drugi code vilolation-razbijanje reketa, pa ga nazvala lopovom, pa dobila treći code violation I izgubila ceo gejm. Da je nastavila dobila bi diskvalifikaciju. Još mi muka od nje od onda kad je pretila sudiji da će da joj zabije lopticu u grlo pre par godina. Dobro je da joj neko stane na put više.
frangipani
(><)
2018-09-08 06:06 PM
Posle himne publika protestvuje. Osaka place, Serena je nešto grli i tesi. Zatim Serena place i prica, čestita Naomi i zahvaljuje se najboljoj publici na svetu. Dobi ona posluzavnik. Izmakla joj je istorijska pobeda. Pehar za pobednicu koja je je savladana emocijama ali drzi se, mirno i tiho dete. Kroz suze kaže, znam da su svi navijali za nju, zahvaljuje se svima sto su gledali. Bajin i majka joj placu. Otac ima praksu da ne prisustvuje mecevima. $3.8m i pehar su tu. Zahvalila se Sereni jer je uvek zelela da igra tu i sa njom.
frangipani
(><)
2018-09-08 06:12 PM
Zaboravih da pomenem gejm. Cestitke sudiji sto je istrajao. Primadona je mogla da zaveze i izgubi set, nastavi treci i odradi sve kulturno ali, dugacak jezik i nasty personality isplivaju kad ne ide po njenom. Tako fina i graciozna kad pobedjuje a kad gubi, pokazuje tu ruznu stranu. Ok razbila reket ali nazivati sudiju lopovom je nešto totalno neprihvatljivo. Izblamirala se za sve pare .
Luc_
2018-09-08 06:18 PM
Toliko mi drago sto izgubi ova lapurda od žene... Nema jednostavnih rijeci da opise ovo deriste koje usput receno u punom smislu oslikava americku demonokratiju i terorisanje nejakih suverenih naroda i država.
Steta što se mora trpjeti...
Luc_
2018-09-08 06:34 PM
Je li moguće da je Novak davao instrukcije iz „croatian”? Da li je moguće da je ova japanka toliko gulpa da cuje „srpski” a razumije „croatian”.
stef
(zgubidan)
2018-09-08 07:03 PM
Nije to rekla. Rekla je da je njen trener ( po imenu) učio neke hrvatake reči pa je ona htela da se javi noletu na hrvatskom ali je on nije razumeo.
mississauga
2018-09-08 07:21 PM
Ja sam potpuno zaboravio da žene igraju danas finale i nisam gledao. Ali, vidim sada na vestima da pricaju o tome. Prikazali su kako Serena histerise i nazvala je sudiju PIG, svinja. Ja ne znam šta se na svkom turniru svadja sa sudijama. Ona misli da je primadona pa može da radi šta hoće. Ova mlada Japanka je sve redom izlupala. Mala igra odličan tenis i potpuno je zasluzila.
frangipani
(><)
2018-09-08 07:37 PM
Bajin je Srbin rođen u Nemackoj. Osaka verovatno nema pojma o geografiji kao i mnogi van Evrope. Njoj je to sigurno sve isto kao sto je i Noletu. Dete nije krivo sto nije obavesteno i ne zna. Ima sreću sto je uzela Bajina jer je on dosta posvecen poslu. Čini mi se da je momak gej. Samo takav bez obaveza prema porodice može da se 100% posveti svojoj musteriji. I sam je pricao šta sve radi za Serenu a sada ima novi projekat. Sa Azarenkom i Voznijacki mu nije islo na duže.
intrigue
2018-09-09 02:37 PM
Bajin je rođen u Arandjelovcu .:))
frangipani
(><)
2018-09-09 08:18 PM
Oooo pa to nije prijavljeno u tekstu, samo su rekli Srbin rođen u Nemackoj. Lep decko, mogao bi da bude maneken.
neshy
(fisherman)
2018-09-10 11:50 AM
Nije Bajin rođen u Arandjelovcu. To su nasi napisali momak iz Arandjelovca jer ima korijene u Arandjelovcu ali je rođen u Njemackoj I iz Njemacke je otisao u Ameriku. Da joj je Bajin stalno ponavljao srpski ne bi njoj izletilo croatian
geriatrikus
(zvakac karamela)
2018-09-10 12:02 PM
Srpskije je „Croatian”!
intrigue
2018-09-10 05:17 PM
nemam pojma , znam da sam u našim novinama procitao bas rođen u Arandjelovcu...a ne decko iz Arandjelovca .

nevažno .
 Comment Remember this topic!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.