Forums : Tenis

 Comment
Виблдон - дан 01
Zenica
2018-07-02 03:38 PM
Реко да пробамо да ре-стартујемо дискусије. Онако о тенису, не о Новаку и:
- његовој жени,
- исхрани,
- гуру-у
- како сам ја рекао прије двије године да ће се ово све десити и тд и тд

Сигуран сам да има народа који још прати тенис...

Мени најинтерсантије да је Борна Ћорић испао у 1. колу, а недавно побиједио Федерера...

Ноле сугра игра...

Иначе, шта има како је?
antologia
(svakog dana...)
2018-07-02 06:45 PM
Naravno da gledam tenis i gledaću ga dok sam živa😉mislila sam da ću, manje-vise, biti vezana i za ove diskusije, međutim, umorila sam se i ne vidim ikog kome je stalo. To što se ti pojaviš 2x godišnje i tako mnogi drugi, samo u prolazu s površnim komentarima i

ne znači mnogo. Neko uvijek mora da bude dežuran i aktivan, kao što je bio Laki, a u to vrijeme je bila aktivnija i cijela grupa
antologia
(svakog dana...)
2018-07-02 06:49 PM
BMW gledam i fudbal ovih dana u očekivanju Vimbldon. Svjetsko prvenstvo nije mafiji kašalj, makar to bio fudbal, ali ja držim do individualno sporta, a trenutno ide i atletika.
antologia
(svakog dana...)
2018-07-02 07:04 PM
Btw, pišem sa moba😪
I tako dalje, dobri nas Zenice, preuzmi palicu i javljaj se i kad su drugi tu i kada nisu, a tek kada su rušilački elementi najglasniji. Ne radi se samo o Naletu, Ovdje je ostala množina koja ne voli niti cijeni tenis kao sport.
frangipani
(><)
2018-07-03 03:48 AM
Sport je biznis. Tek je tenis opasan biznis. Moras da budes i spretan i vuces dobre poteze kako na terenu tako i van njega. Naročito kada si elita i kada su sve oci uprte u tebe i tvoje najblize. Kada svaka tvoja reč ima pet puta veću tezinu nego igrača pedeset i nekog, dvesta i nekog i tim redom. Ne smes da $erend@$ i glumis kao da sve znaš. Generalno, znaš kad da cutis, šta da radis a kod kuce možeš da keny@$.

Fed sad nosi Uniqlo. Noletu je ta oprema naj stajala.

Zenica
2018-07-03 12:37 PM
Антологија, схватио сам да је са мобилног. И разумијем фрустрације, ти си се баш много трудила да одржиш форум, али изгледа да је била борба против вјетрењача?

Много више од 2х годишње сам ту... Док је Нолету ишло, свима нама руже цвјетале... Пуна кафана, сви задовољни... Кад је кренуло наопако нису се људи само повукли него многи почели да истоварају повраћотину... На жалост таквих је било чини ми се 100 на 1, није се могло ту ништа спасити (у смислу писања и објашњавања), тако да се већина нас ушутила (из ове друте цифре, мислим на 100 на 1).

Колико видим, сада нема баш много људи, али се надам да нас има много више (као мене), који сам долазио али се нисам јављао ради горе споменутих разлога.

Поздрав свима!
intrigue
2018-07-03 09:52 PM
ed sad nosi Uniqlo. Noletu je ta oprema naj stajala.

--------------------

kome bolje stoji ...Pederenku za 300 milki ili onomad Noletu za 50 ? :)))

kontam , šta će ovaj u Uniqlu , kad ono 300 miliona...pa obuko bi Startas za te pare :)))
antologia
(svakog dana...)
2018-07-04 08:49 AM
300mil na 10 godina. Kada su Naletu odbili produženje šumu koja je više od onog što je Nisi dobio,Nole je odustao, a tada je bio neprikosnoven na prvom mjestu i u tenisu uopšte.Ne znam kako se Nole osjeća, ali lično sam bas uvrijedjena

Precanin
(Нека буде борба �)
2018-07-05 10:25 PM
Ја бих за добре паре од спонзора ишао и бос...!
...
Зенннце, шта значи оно „шта има”, као то мислиш „шта има”? Има љета, има пива, има дана, има свашта...ја себи неки дан купио шорц.
Како си Ти?
...
Ја дефинитивно не бих долазио на ове дискусије да нема Новака, или неке нове српске величине. Да пратим тенис у коме не играју Срби...нисам нешто загријан. Да погледам и некако али сад да нешто дискутујем...
Ако ти смета, извини!
frangipani
(><)
2018-07-05 10:45 PM
Nisikori ima marketinsku moc u Japanu, Juznoj Koreji i generalno u Aziji jer je Dzapanez/Azijat i kao takav je bio daleko vise placen nego Nole, bez obzira sto kao teniser nije ni primaci Djokovicu. Svi znamo kakvi su Japanci: pedantni, na sve gledaju. Pa za tih koliko, pet godina, sagledali su i igrača koga su placali. Nisu ni oni coravi da nisu videli kako se Nole ponasa na terenu i kakve su mu neke od izjava. Naivan je svako ko misli da se to nije odrazilo na uslove ugovora. Kroz Novaka Uniqlo je dosao na sportsku scenu i tokom biznis deal-a sa Novakom svakako da su gledali šta im je bilo ciniti dalje. Poceli su oni da kuvaju oko Federera garant posle tri godine nakon što su krenuli sa Noletom. Znaju se dobro ugovori kad kome isticu i Fed nije dobio ponudu ne mesec dana pred zavrsetak ugovora sa Nike već mnogo, mnogo ranije. Pregovaralo se tu, krckalo i, tras, ponuda koju Fed nije mogao da odbije. Japanci zeznuli mocni Nike, hahaha! Sad Fed ceka da mu Nike vrati RF inicijale, emotivno je vezan za njih, pa valjda se i to desi da može da nastavi da ih koristi sa Uniqlo. Nole da je neke stvari drugacije odradjivao, možda bi dobio produzetak i onoliko $$$ koliko je tražio ali, nije. Kako nekom sponzoru može da bude kada mu pulen izjavi da mu prvo mesto i sl vise nije prioritet? Sve samo ne svejedno.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.