Forums : Politika

 Comment
Vlada Srbije
ofarbaniboy
(varim)
2024-05-03 04:51 PM
Je sklepana a niko ni rech...pa dal je normalno da se to desi na do pre dvadesetak godina najpolitickijoj kafani na kugli zemaljskoj?
Pa šta je ovo majko mila?
Svi najgori ministri dosad plus par novih cmaroljubaca...
Milles_Broker
2024-05-03 06:18 PM
Evo ponovo .

Verovatno nisi ni ti otvorio link koji sam dole postavio .

Ćuta je isprozivao sve ministre pojedinačno u Narodnoj skupštini!

https://www.youtube.com/watch?v=A6ZsN5aQDkk.

Postavio sam tri linka dole.

Nijedan komentar !

Šta ti bre vise nije jasno kada je u pitanju ova kafana ?

Tehnicar
(Tehnicar)
2024-05-03 07:35 PM
Pozdrav! Ja sam vam obojici dao plus. Prema iskustvu sa onima kojima se družim u dijaspori, Srbi nerado kritikuju vlast, ma kakva god bila, a pogotovo „patriotsku sns”. Valjda ostalo iz titinih vremena. Za KiM im je stalo ko do lanjskog snijega. Ostale, teze politice teme, izbjegavaju jer im opterecuje lijepi zapadni zivot.

Inače, i ja sam povremeno postiram politicka dogadjanja iz Srbije, da ih podsjetim da je ovo politicki forum.

Ovdje u kafani, tema Politika, preovladaju pro vucicevi poklonici, neki vjerovatno po zadatku, neki zbog ubjedjenja ili im neko tamo dobija dobru penziju ili se usancili sa sistemom.

Što se tiče nove vlade, ništa se tu nije promjenilo. Ministri su tu da klimaju glavom i da verglaju mantre o velikom vodji i krvavoj borbi sa nato jaranima.
Kako stvari stoje, Srbiji slijedi besmisleno prezaduzivanje za suludi expo, metro, biolaboratorije, raspad i prodaja EPS-a, KIM zaborav i okretanja ledja RS.

Starac_Foco
(--)
2024-05-03 09:25 PM

Sve bude i prođe, pa i vrijeme trajanja jednog foruma. Zastario, nefukcionalan, ničiji... Ima i gore, prije jedno 17 godina Myspace je bio najposjeceniji web site u Americi i imao daleko vise korisnika nego Facebook. A sad više ne postoji, bukvalno...

Ako je za utjehu... u vladi Kanade su čak i dobro gori. A pominjem Kanadu zato što se čini da trenutno ovde svraca vise onih iz Kanade nego Srbije.
Tehnicar
(Tehnicar)
2024-05-03 10:21 PM
Foco,
Nije bolja vlada ni u Kanadi, zajasio globalisticki soj, pa gleda da sve srusi i stvori NSP.

Ovdje barem imamo propitivanje zvanicnika, pa znamo u kojem grmu lezi zec.

Ipak, ja vise volim Srbiju, pa mi sve ovo teze pada, a i neusporedivo je u ekonomskom smislu. Zato smo još uvijek ovdje.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
2024-05-04 02:04 AM
Министар спољних послова Марко Ђурић
ofarbaniboy
(varim)
2024-05-04 03:39 AM
Mile nije to poenta,otvoriti link,već chuti šta direktno misle ovi koji vire iz vucicevog shupka,,,ne fale se cuskija,drtina,vakita i stevin novom vladom,da kažu poneku lepu o svakom ministru a ima ih vise nego sto ih imaju nemacka i francuska cuzamen..ili vishe od 3x od sFeCke...dal je moguće da je ovo uradjeno?
Lično mislim da je ovo poslednji ples radikalskih vampira,sve najnesposobnije a poslusno skupljeno je ovde...ovo će ne daj Boze biti ratni kabinet vucica...ovo ne može nigde da nas odvede osim u rat i propadanje...
Starac_Foco
(--)
2024-05-04 08:38 AM
Tehnicar
(Tehnicar)
03. maj 2024. u 22.21

Foco,
Nije bolja vlada ni u Kanadi, zajasio globalisticki soj, pa gleda da sve srusi i stvori NSP.

Ovdje barem imamo propitivanje zvanicnika, pa znamo u kojem grmu lezi zec.

Ipak, ja vise volim Srbiju, pa mi sve ovo teze pada, a i neusporedivo je u ekonomskom smislu. Zato smo još uvijek ovdje.

*****

Pa ja sam u stvari rekao da je ovde gore u smislu da su ovdasnji ministri u prosjeku nesposobniji od onih u Srbiji. I izabrani po svim drugim mogućim drugim kriterijumima osim znanja iz oblasti u kojoj, ko biva, ministruju.

Npr ona karikatura od covjeka sto je do skora bio ministar za transport, onaj saudijac, sirijac, šta li je, Omar Alghabra. Ili onaj sa turbanom sto je bio ministar za ne znam šta, palamudjenje valjda... A i nas poglavica Juso je veci diktator od Vucica, ali sa nizim stepenom inteligencije. Tako, da, kud ćeš gore.

A to da su zajasili globalisti možeš komotno da proširis na bar 170 od 190 zemalja u svijetu.

Dok je to „propitivanje” samo treniranje palamudjenja i zabava za običan puk... Pa kad se u neka doba smjene, i propitivani postanu propitivaci, i obratno, najcesce se ništa novo ne desi... Ja sam zadnji put ovde glasao za neku nikad čuo partiju koja je imala sansi da pobijedi koliko i ona sto je postojala u Srbiji, Otis'o si sarmu prob'o nisi, jer je ocigledno da je politika ove 3 velike partije manje vise ista. I da sam ja donji ko god od njih dodje na vlast...
dr-mors
2024-05-04 10:08 AM
A pominjem Kanadu zato što se čini da trenutno ovde svraca vise onih iz Kanade nego Srbije.
=================

...a bosanaca u Toronti k'o drva.
intrigue
2024-05-04 10:50 AM
Ајде кад си већ запео . Мени факат није јасно откуд онај Хусеин Мемић у влади , па он је муслиман .
:))

пс.
да се осврнем и на вирење из шупка . није лепо вређати људе и глупо је спомињати мене у том контексту јер то звучи као фикција .
као кад би ја нпр. реко некоМ да је шупак који вири из шупка .
неиде , јебига .
:))
intrigue
2024-05-04 11:10 AM
Факат нисам обраћао пажњу .
Ево сад гледам и прво што ми упада у очи је колико има жена у влади .
Много брате .
:))

Чек да се уозбиљим .
У очи упада и пар имена , рецимо ...
Синиша Мали , Ивица Дачић , Александар Вулин , Александар Мартиновић , Горан Весић , Маја Поповић , Братислав Гашић , Златибор Лончар (јоше њих пар)

То су све нова-стара имена која воде важнија монистарства око којих се све врти , остало је боранија ... тако да , цела прича и није нека вест нити је нешто чему би се требало чудити .

Једино ново што приметих је „Заветница” , откуд она ту ?

Seeb-VN1700
2024-05-04 11:17 AM

Kilometar puta po kome se ova ekipa vozi kosta 14 milijuna eura.

https://www.youtube.com/watch?v=TsAAsu5nRDc

-
intrigue
2024-05-04 11:32 AM
Ево га још један „милијунаш” (јеботе , пуна механа милијунаша ?), он ће нам објаснити шта ваља или не ваља у српксој влади ?
Seeb-VN1700
2024-05-04 12:40 PM
intrigue, svaki srpski seljak sa 8 razreda osnovne skole pametniji je od od bilo kog ministara koji sjedi u vladi Srbije.
A i nije bas nešto naročito bit pametniji od barem pola ministara koji su kupili diplome.
Niko tamo u skupstini ni ne treba ništa da zna ili da kaže jer sve funkcije svih ministara obavlja talentovan đak srpskog Vojvode Vojislava Seselja. Inače taj đak je obilazio ratista huskajuci narod i covjek sve zna i u sve se razumije, ali do dana dansnjeg nema ni dana radnog staza.
A i koji cemu pored takovih kao sto si ti.

I ništa je nisam objašnjavao nego samo podjsetio na informaciju da će narod Srbije platit svaki kilometar tog puta koji kosta 14 milijuna eura po kilometru.
Sad ti racunaj koliko treba malina za taj put..

-
intrigue
2024-05-04 01:10 PM
Ама знам човече , исто тако ти је у Хрватској , још горе...тамо ни један из сабора није паметнији од сељака који је завршио 4 основне .
А цели сабор нема потребе да излази из саборског бифеа ...јер , све министарске функције обављају њих двојица , наследници Францетића и Туђмана Фрање .

Јебга . Шташ .

Ништа .
intrigue
2024-05-04 01:35 PM
Ал добро , ако ти је за утеху уБосни је још горе ...тамо је сељак који није ни ишао у школу паметнији од министара из владе . Који опет немају разлога да седе тамо јер уместно њих одлучује наследник Алије ИзМетбеговића .

пс.
лепо ме стра' да вама милијунашима не скочи тлак од бриге за Србију и да вам не позли , не дао Бог .

intrigue
2024-05-04 03:44 PM
https://www.youtube.com/watch?v=8BVoBGLjH9w

Замислите како изгледа човек који је вирио из шупка овог бедника ?
И замислите шта би све овај човек данас издао .

:)))

пс.
јеботе , мене срамота .
dr-mors
2024-05-05 05:49 PM
-gde iskopa ovu bradatu sramotu, mislio sam da je odavno crko...
Milles_Broker
2024-05-05 07:25 PM
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.