Forums : Politika

 Comment
Кад од политике пукне филм
BeliVuk
2024-03-30 02:47 AM
Ово није психолошка него политичка тема. Миран сам на послу, што се каже мрава не би згазио. Нешто је пукло у мени кад сам преко радија по ко зна који пут чуо натовску пропаганду, ако Русија сруши Ф16 кад Украјина летос добије Ф16 од НАТОа и гађа циљеве у Русији, да ће то бити почетак Трећег светског рата.

Алат који сам држао бацио сам свом снагом у зид, викнуо да се затре НАТО и сви који га воле. Да ми сви натовци се сагну по ону ствар. Такав бес никад нисам осетио, свашта сам рекао и сви су чули који су били и подаље.

Стапно преко радија натовска пропаганда, подсетило ме на 90их. Русија крива за све, Украјина и НАТО су мале бебе. Да будеш захвалан што црнциш.

Што је вредело у отаџбини су скоро све уништили, људи углавном деморализовани, пакосни и то посебно према сопственом народу. Још да им будем захвалан. Искрено ако Русија не узврати свом снагом и затре НАТО да се носе бестрага. Празних обећања је пун куфер. Нек се жртвују, веће зло од НАТОа не постоји. Никад им неће бити доста, стално ће нове жртве тражити.

Запад и остали НАТОвци су нешто најподмуклије што постоји.
CEKAC
2024-03-30 08:12 AM
Beli Vuce

Izgleda, po pravilu, ja otvaram diskusije nakon tvojih uvodnih postova. Vjerojatno su i teme, koje kod mene izazivaju poseban interes.

Pa tako i ovom temom dirnuo si me duboko u srce. Napisao si ono, sto me stalno proganja, a nemam kome da se pozalim i da razmijenim tugu.

Da. Gebels je za ove malo dijete. Kako mogu privuci ljude s takvom idiotskom i besmislenom propagandom? Ali eto uspijevaju. Ili ja amabas ništa ne razumijem, ili je narod stvarno, kako kaže Tudjman, stoka sitnog zuba?
Ovdje se često puta postavljalo pitanje zašto smo emigrirali na zapad. Ako netko još uvijek nema odgovor, evo jedan univerzalan: zar da idemo onima na teret koji nisu ni najmanje krivi za nasu sudbinu...

Hvala na paznji...
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.