Forums : Politika

 Comment
Холбруково негирање историјских чињеница
BeliVuk
2024-03-19 07:13 PM
Ево историјских чињеница и то од западног документарца са доказима, пуно пута приказиван на Discovery: Аустријанци по сваку цену су хтели рат са Србијом, рат би спровели против Срба и да није било атентата.

Руски цар због Срба улази у први светски рат, поставља ултиматум Француској да не сме напасти Србе, документа, сведочења, фотографије разапетих силованих Српкиња на крстове, потуричка иживљавања и убиства Срба у Сарајеву, масовна убиства Српских цивила, масовна силовања Српкиња:
https://www.youtube.com/watch?v=ZMCEK7pJvZg&list=PLAL84qjNOq_bniVYjC6I9lHHYepbG-uLM&index=2
---------- -----------------------------------------
Сад погледајте антисрпске манијаке као Холбрук који лажима криве Србе за Први и други светски рат и криви Србе за нацисте:
Историчар др Чедомир Антић:
„А онда је 2014. смишљена ова ‘квантна теорија случајности’ која каже: да Срби нису такви какви су били, они не би гурнули у рат те ‘месечаре’ – велике силе у Бел епоку које, између осталог, сањају и велики рат који је уништио читав свет.”

„Зато није чудно да је Ричард Холбрук прочитао таблу посвећену Гаврилу Принципу у Сарајеву а онда у мемоарима и написао да је одатле почео и Први, и Други светски рат, и нацизам.”
---------------------------------------------------
Холбрук је на табли прочитао да су Срби почели Први и Други светски рати и криви за нацисте. Смешне су Холбрукове и њему слични негирање историјских чињеница које је документарац приказао, да је Аустрија планирала рат против Србије пре атентата, Аустроугарска је била окупатор Срба.

Ако су Срби највећи екстремистични националисти што постоје не би одбили понуђену Србију која би обухватала велики део данашње Хрватске и Босну, одбили праву Србију и уместо ње ушли у Југославију.

Какви су то тешко поремећни владари Срба после Првог светског рата да одбаце од Запада понуђену праву Србију и уместо ње уђу у Југославију са онима који су учествовали у геноциду над Србима у Првом светском рату и тиме награде Хрвате и Потурице који су починили геноцид над Србима у Првом светском рату?

Нису Срби масовно гинули у Првом светском рату за Југославију него за Србију, то су владари Срба после Првог светског рата велеиздајнички погазили и створили Југославију са онима који су спроводили геноцид над Србима у првом светском рату.

 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.