Forums : Politika

 Comment
Najveca baza Natoa jasan znak da..
marisav
(Besposlicar)
2024-03-19 08:23 AM
..rumunjeske ciganjore krecu ponovo na Rusiju. Poslednji put, pod Staljingradom, izgledali su nakon bitke kao cergari koji su pokrali crknute zivotinjee seljana kojima su iste prethodno potrovali na livadama. Ovako podmuklo pleme, kojim komanduje, zamislite, Nemac,,,Nemac predsednik Rumunije,,,pa to je interesantno sa gledista mentalnog zdravlja ovog njaroda...mislim ukratko da Konstancu i okolinu treba zbrisati sa zemlje,,,tako da se RUMUNJESKO PLEME NE OPORAVI SledećIH DESETLJECA...staljingradsku lekciju su davno zaboravili,,,prema tome ove nove generacije bezmozgasa u Vlaskoj i Erdelju moraju popiti poneku pilulu da bi im konacnco nakon toga vracajuci Madjarima, Bugarrima, pa i nama konacno napravbili ZEMLJU PO MERI, PO VELICINI I PAMETI KAKVU POSEDUJU!!!Strasno je to kakvi se mozgovani predstavljjaju za srpske prijatelje...DALEKO IM KUCA!!!
dituartu
(eng)
2024-03-19 09:52 AM
Potpuno besmisleno u slučaju rata sa Rusijom koja može kinzalima sa par udaraca da je pretvori u prah ali veoma smisleno sa propagandno finansijske strane , malo betona ali da se ne zna tačno u papirima , malo promocija, malo vece plate menadzeru jer je dobro napravioavio pistu i sredio restoran za vojsku ,malo ulaganja, paradiranja i tako to.
dulebg
(posmatrach)
2024-03-19 05:48 PM
База је засад у сновима.
Руси су на почетку „специјалне операције” наложили: повратак НАТО у границе из 1996, ма шта то значило. Не видим зашто би сад мењали.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.