Forums : Politika

 Comment
„DOS-u po nosu” i „Ubićemo Đinđića”
Popaj
2024-03-17 12:08 PM
-Nisam ni sanjao da ću dočekati ovaj dan i govoriti o Vidovdanu 2001.godine kada su srpski zločinci počeli da isporučuju svoj narod. Naša borba će biti teška, jer protiv nas su pravi zločinci, jer da nisu, ne bi to ni činilim naglasio je Vučić i dodao da je sve urađeno „po direktivi, odnosno po nalogu američkog ambasadora Vilijema Montgomerija”. Završavajući govor, Vučić je pozvao demonstrante da budu hrabri i odlučni„.

Vučić je pozvao i da se okupe 29. juna (u tekstu je odrednica ”danas„) u 18 sati ispred Savezne skupštine na, kako je rekao, ”odlučni miting„.

Izveštač Danasa naveo je, između ostalog, da su se videli i transparenti ”DOS-u po nosu„ i čulo skandiranje ”Ubićemo Đinđića„.

https://tinyurl.com/y54uu7t4

https://www.danas.rs/vesti/politika/milosevic-izrucen-hagu-na-vidovdan -2001-evo-šta-je-vucic-rekao-to-vece/”
Tehnicar
(Tehnicar)
2024-03-18 10:18 AM
Vučić je pozvao i da se okupe 29. juna (u tekstu je odrednica „danas”) u 18 sati ispred Savezne skupštine na, kako je rekao, „odlučni miting”.
----------------------------------------------------------------------
Izjavio je još da iza svega stoji americki ambasador w.montgomeri,

ali mu danas ti ambasadori takodjer kolo vode.

Kakva god da je bila ta dosovska vlast, sloboda govora je postojala, a podpredsjednik radikala, a poslije i predsjednik sns-a, (koji je izdao radikale dok im je seseljuga tamnicio u hagu), visio je na svim rezimskim medijima i obecavao ponistenje briselskih dogovora i povratak KiM pod suverenitet Srbije.
 Comment Remember this topic!

Looking for Unicorn Gifts?
.