Forums : Politika

 Comment
Ponosni Bihac-velika srpska grobnica!
marisav
(Besposlicar)
2024-03-16 09:51 AM
Bas čitam o nekom filmu...pa sse cude gledaoci, cude jer kao otkrivaju TOPLU VODU! Kažu da su živeli na desetke ili stotinu kilometara od mesta Garavice a nisu znali da je to strasno, prestrasno, treće po tragicnom broju umorenih, stratiste Srba.
Jedan gledalac ili gledateljka još vise pada u zabludelost jer kao ne zna ili neće da protumaci reci jednog od krvnika ENVERA KAPETANOVICA koji je na vapaje srpskih mucenika na umiranju na pitanje - zašto nas ubijjate? dao fascinantno zagonetan odgovor PA ZATO JER STE SRBI!
Pitam se koliko je još Srba i Srpkinja kojima nije jasno ovo sto je Kapetanovic, preverac i moralni gubavac jednostavno izgovorio...dokle ćemo menntalno trunuti i ne znati šta to znaci kad nam neko kaže UBIJAMO VAS JER STE SRBI,,,hoćemo li poput RAde Manojlovic da se svalerisemo sa mjesecarima, hoćemo li poput Nede, Prije, Nikolicke i ostalih srpskih dvonoznih cikavica hrliti u zagrljaj mjesecara i usstasa.
I naprosto da pitam, bas kao STRIC ULEMEK iz Pazove - pa gde to piše, ii šta je to protivzakonito ako ja ne volim hrvate ili titovsske muslimane...šta je li me možda Sasa Popovic neće pozvati u Grand produkciju,,pa neću praviti drustvo onim zavijajucim glasovima ili neću na koncert Tonija Cetinkog ili Josipe Liisac...teško buducoj Srbadiji kad su danasnji SRbi ovakvi,,vise niko i ne pominje Prizren, Decane, Gracanicu i Kosovo polje,,,svima je pogled spram Hamburga,,,ili krace Minhena...uspesna je ipak zapadnjacka promidzba...nema sumnje daje rezultate...sirom Srbije i masovna samozatiranja...nedavno mi jedan starina kaže NISU OVO SRBI DOSTOJNI CARA LAZARA, KARADJORDJA ILI OBRENOVICA...nije samo jasno zašto onda zvvalave o njima, pitam se ja...?
Popaj
2024-03-16 10:15 AM
Nemački putnik Kohl navodi: „Svuda mi se ovamo učinilo kao da katolici i pravoslavni žive u nekoj stalnoj konspiraciji jedan protiv drugoga, i da između njih vlada samo mržnja i prezir kao između Jevreja i Hrišćana”.
wwwip/postjugo/files/264/verski.mitovi.pdf" >http://www2.filg.uj.edu.pl/~wwwip/postjugo/files/264/verski.mitovi.pdf
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.