Forums : Politika

 Comment
Mira Markovic i naduveni BBC novinar
Starac_Foco
(--)
2019-04-17 07:17 PM
Intervju iz 2001. Najzanimljivji je sami kraj, zadnji minut.

https://www.youtube.com/watch?v=6RPwVey3fZs&ab_channel=BBCHARDtalk
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
2019-04-18 04:33 AM
Hvala Foco.

Vrijedilo je pogledati. Ovo je drugi put da gledam ovog novinara i imam negativno mišljenje o njemu.
Tretirajuci sagovornika kao optuzenog, propustio je priliku da saznamo vise o tome kako Mira vidi dogadjaje 90-tih. Pretpostavljam da onaj koga njeno mišljenje interesuje može to naći u nekoj knjizi. Ali ziva riječ nosi vise imformacije. Steta.
Starac_Foco
(--)
2019-04-18 08:04 AM
Mislim da ni ona nije razumjela koncept te BBC emisije Hardtalk, jer oni manje vise svakoga koga intervjuisu stavljaju na neku vrstu optuzenicke klupe da su krivi za nešto i postavljaju direkna i neprijatna pitanja, stim sto je ovo bilo najbrutalnije sto sam do sad čuo. Čuo - te emisije idu i na radiju i na televiziji i ja ponekad slusam Hardtalk na BBC World News radiju tokom moji duzih putovanja ako rental ima satelitski radio.

Bilo bi interesantno da na ovaj način intervjuisu npr Seselja, da im se nahebe mamice, premda ni ona ovome nije ostala duzna objasnivsi mu na kulturan način da je klasicni asshole i običan potrcko NWO...

I sad ti pogledaj ironiju u kojoj se nasao prosjecan Srbin. On se sigurno neće sloziti sa ovim novinarom i svrstace ga u agresorsku propagandu sto on deginitivno i jeste. Ali prosjecan Srbin u isto vrijeme mrzi i Slobu i Miru. Mrzi i one prije njih, druga Jozu and company. A ne voli ni ove posle njih, razne zute ili kakve li već boje, kao i sadasnju vlast velikog mudira Vucica. Dakle, postoji li iko na ovom dunjaluku koga je prosjecan Srbin ikad volio?
nebojsa4
2019-04-18 08:37 AM
Nisi u pravu. Prosjecnog Srbina void ljubav a ne mrznja.
Mi smo narod koji voli I riječ mrznja treba izbaciti iz srpskog rjecnika.
Nemoj za primjer uzimati internet, pogledaj ljude iz svog okruzenja, porodice I sl.
rizling
2019-04-18 11:58 AM


Kad je predsednik na vlasti mi ga volimo do neba :)))))

Secam se dobro , kada sam bio 60-ih u JNA. Pevali smo pesme o Drugu Titu dok ne promuknemo :))))). Tito je bio nas a mi Titovi :))))) Nikada nisam čuo nešto loše o njemu, niti se neko zalio :))))

Kada je doso Sloba, kod koga nisam živeo. Znam ga po DELU , šta je ostavio . Narod ga je voleo , obozavao. Kad je hteo mogo je okupiti pola miliona ljudi. Da je reko skacite u Dunav, biće nam boljé. Red bi bio od Bubanj potka.

Danas se ništa nije promenilo. Narod obozava BOGA Acu. To smo videli onomad. Opozicija u BG nije okupila 2 % gradjana ? Većinom su bili intelektualci, od kojih Aca pravi budale.

A sutra u petak Aca pravi slavlje, da pokaze ko je gazda, izacice pola BG.

Kad ode ti će ga pljuvati, kao i ove predhodne ?

dulebg
(posmatrach)
2019-04-18 06:16 PM
Ја не мрзим Слобу, нити Миру. Од ње је направљена баба-вештица, то пропаганда тако мора. За социјалисте никад нисам гласао и мислио сам да тамо има пуно доопета, али за Слобу јесам и мислим да нам га је Бог послао.

Он није био у прилици да од Србије гради Швајцарску, али је прошао 12-годишњи рафтинг боље него што би било ко други. Или можда времена налазе себи људе?
Werba
(N/A)
2019-04-18 07:19 PM
Narod obozava BOGA Acu.
=======

narod nema izbora, mora da ga obozava inače ko sutra ne dodje na skup gubi sljaku.
Uzgred, dobice sendvic colu i bananicu da zaslade. Ko to da odbije?
 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.