Forums : Politika

 Comment
Šta se to dešava u americi?
bgdtjumen
(arhitekta)
2019-01-12 08:02 AM
Najave za revoluciju, građanski rat…

DONALD Tramp poručio je sunarodnicima – čak i onima koji ga ne vole – da će svi da budu vrlo siromašni ako dođe do njegovog impičmenta.

Pritom je upozorio da će i same spekulacije o njegovom odstranjivanju od vlasti naneti veliku štetu američkoj ekonomiji.

Dodao je: „To bi urušilo berze i svi bi bili veoma siromašni. Ne znam zašto biste smenili nekog ko radi odličan posao?!”

Tramp je ovako odgovorio na pitanje smatra li da će demokrate pokušati da ga smene ako najesen steknu kontrolu nad Kongresom SAD.

Nimalo neočekivano, Amerikancima se na povodom namere demokrata da pokrenu proceduru impičemnta obratio i Trampovpravni zastupnik – bivši gradonačelnik Njujorka Rudolf Đulijani. I, nimalo slučajno: otišao je još dalje.

On je – u intervjuu britanskom telekanalu Sky News doslovno rekao:

„Američki narod će ustati u slučaju impičmenta Donaldu Trampu. Jer, za impičment nema nikakvog osnova. Za to nije dovoljno ni ono što je govorio predsednikov bivši advokat Majkl Koen (plaćanje Trampovim bivšim ljubavnicama da o tome ćute). Trampu se može prirediti impičment samo iz političkih razloga, a protiv toga će se američki narod dići na ustanak”

bgdtjumen
(arhitekta)
2019-01-12 08:06 AM
Da im posaljmo Vuka Draskovica,
samo iskusni revolucionar.
Proveren
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
2019-01-12 09:15 AM
Ide Vuk tamo redovno na molitveni gablec.
bgdtjumen
(arhitekta)
2019-01-12 11:47 AM
RAMP BESNO NAPUSTIO SASTANAK SA DEMOKRATAMA!
Vlada SAD i dalje BLOKIRANA zbog zida ka Meksiku!ON JE PREDVIDEO TRAMPOVU POBEDU I BREGZIT: Za 2019. ima neverovatne prognoze! Čekaju nas uznemirujući događaji!
„Nisam to još uradio, možda ću. Ukoliko ne bude dogovora, verovatno ću to uraditi. Skoro da mogu da kažem definitivno”, rekao je američki predsednik.

S obzirom da nema nagoveštaja o okončanju delimičnog zatvaranja vlade, zbog kojeg 800.000 federalnih službenika 20. dan ili ne radi ili radi, a ne prima platu, Tramp je rekao da neće prisustvovati predstojećem Svetskom ekonomskom forumu u Davosu.

Predsednik američke Centralne banke Džerom Pauel je poručio da ukoliko vlada ostane zatvorena na duži period, da će to negativno uticati na najveću svetsku ekonomiju.

Pocinje americko proleće. Možda im treba pomoći ?
seljakipo
2019-01-12 01:02 PM
..., Amerika i Engleska biće zemlja proleyetska
pravda_i_istina
2019-01-13 01:54 AM
2. usra revolucija je najavljena još stiv piscenik-om, a sada čitamo isto kaže i rogozin (tek će da vidi što se mesa)

neće vise biti predsednika, tramp je poslednji, pa neka ga menjaju, ako smeju - iza trampa stoji vojska, već sam postirao tekst o plavim i belim slemovima, kako se smenjuju kroz americkiu istoriju nekih 100tinak godina unazad - sad je doslo naše vreme, neprijatelj je već u panicnom modu, a mi se valjamo od smeha sa ovom zafrkancijom oko zida spremajuci se za vanredno stanje, vojnu upravu, vojne sudove, ima da se poapsi banda samo tako, svi izdajnici amerike i ljudfskog roda - neće ih spasti ni deklasifikacija nlo/ufo, kada pocnu da se vade na svemirce, e onda ćemo ih stisnuti... čitam pre neki dan: svemirci skenjali neke ruse u sibiru... heheh, ma pohapsicemo vas sa sve svemircima!
pravda_i_istina
2019-01-13 02:03 AM
jedva cekamo da pocnu da se vade na svemirce, da deklasifikuju neke sarene laže - to je znak da hapsenja pocnu! onda će procvileti izdajnicke dzukele: pa i rusi imaju svemirce, eno mocni rusi im oborili leteci tanjir, pa ih svemirci skenjali svemirskim oruzjem - e onda će platiti sto koludiraju sa rusima, i sto razlapljuju celjusti na trampa, ima da ih poapsimo sa sve laznim svemircima! mora da su svemirci srusili i bliznakinje, i za to će da plate, pas im mater svemirsku dzukacku!
pravda_i_istina
2019-01-13 02:23 AM
i za onu vucibatinu vucica izdajnika spremite specijalan orden, neće ga skinuti dozivotno koji god zatvor da dopadne, samo cekejte dok klintone strpamo u corku, odmah ide i vucic, ljubi ga kuja koja ga je okotila
nniki
(Nanotech)
2019-01-13 12:30 PM

„Šta se to dešava u americi?

Moli se blagom Bogu za sebe i svoje i ne brini se o Americi.

Moderna istorija je pokazala da:
Ako se dobro desava u Americi, dobro se desava u skoro celom svetu;
Ako se loše desava Americi, skoro ceo svet ispasta.

Bilo bi mudro da cutimo i da si gledamo svoje biznise jerbo ovakvi kakvi smo ne možemo ništa da promenimo ali oni od nas koji su fools, naivni i lako povodljivi uvek služe nečijim interesima i to bez ikakve nadoknade. Da bi se bolje osecali samo mogu da da blebecu, bleje, zalopojkaju i klevetaju a na kraju kad se opasulje onda se lupetaju petama po svojim goozovima...nešto kao sto su mnogi takvi cinili u komunizmu ali potajno! ”
pravda_i_istina
2019-01-13 12:54 PM
nikolina, pa zašto ne cutis onda, zašto kevces, zacepi brnjicu, budi mudra, ne olajavaj one koje ne poznajes generalizujuci.
nniki
(Nanotech)
2019-01-13 01:23 PM
Pravda_istina,
prava je retkost da ti ovde nešto postiras koisno ili poucno. Cesto se ovde dosunjas i zalajes kao kakvo popisamo kuce jer nisi sposoban da trcis sa nama velikim kerovima a i priglup si da bi mogao da se treniras.
Nemas rezonskih argumentacija pa pokusavas da vredjas diskutante da bi skreno bar neku sonjavu paznju na sebe. One tvoje diskusije u koje zabludno verujes da su ti dobre su nazalost vresne rat's assss.
Starac_Foco
(--)
2019-01-13 02:00 PM
U Americi se dogadja propadanje jednog velikog carstva. Carstva budu i prodju. Dotraju, a kad dodju u tu fazu, nema vise veze ko je faraon... Stara carstva su ponekad propadala i po 500 godina. Americko carstvo, a u skladu sa modernim vremenima kad se brze živi, neće propadati bas tako dugo, ali neće propasti ni tako uskoro. Ništa se neće desiti ni za godinu, ni za 10. Trajace to.
zoxthegreat
2019-01-13 03:14 PM
niki I ti I Pravda ste isti novcic samo razlicite strane

to se ne može primetiti odmah [pa zato licitr da ste mnogo razliciti
međutim kad se gleda malo duže tj vise godina šta ste sve ovde pisali
on I ti sve je jasno. nema potrebe da se svadjate
pravda_i_istina
2019-01-13 04:13 PM
popisamo kuce jer nisi sposoban da trcis sa nama velikim kerovima a i priglup si da bi mogao da se treniras.

nikolina, matora kerusa nonstop zapisava forumase, hehehe
pravda_i_istina
2019-01-13 05:00 PM
covek pita šta se desava, a kerusa nikolina mu kaže da cuti i gleda svoja posla; jel si se zato javljala na temu? pa mogla si da se obratis i administratoru da obrise temu, ako covek treba da cuti i gleda svoja posla, da ne pita, nisi morala da se popisas na njega, nikolina keruso.
nniki
(Nanotech)
2019-01-13 08:11 PM
Istina Pravda,
poceo si i da penis! Mora da si se, sto bi rekao Lala, uspuntao kao njegov Ridja kad tapka u mestu.
Primetljivo je da oskudevas u osnovima komprehenicije, razumevanja i pravilnih interpretacije pa zato nije ni cudo sto ovde postiras bezvrednosti i vulgarnost.
Nekolicina ovdasnjih diskuta nemaju ozbiljnijih argumentacija kao sto ih ni ti nemas i onda detinjasto pokusvate da se brinete o tudjim problemima za koje ne mozete ama ich da učinite. Pitam se koliko dugo ponizno služiš kapitaliste kad još unvek nisi naucio osnove kao sto su: kako da se uctivo ponasas, kako da previse ne lupetas i da ne demonsreiras svoje zajedljivost i ljubomoru, naivno verujuci da su ti to vrline.
pravda_i_istina
2019-01-14 07:14 AM
nikolina, nešto ti zapinje srpski, jel si sigurna da si htela bas na serbian cafe da dodjes, da te je gazda/kapitalista bas ovde poslao?
ostrigas
2019-01-14 03:44 PM
E vala nek nam je bog na pomoći Srbi.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Keychain ?
.