Forums : Politika

 Comment
Имплозија империје
dulebg
(posmatrach)
2018-09-22 03:01 AM
Кажу да су Римљани напустили Енглеску - када су схватили да више улажу, него што ваде из ње.

Енглеска се повукла из колонија кад је пронашла бољи начин да их експлоатише.

Такође - да се Русија ОТЦЕПИЛА од СССР, Варшавског блока и комунистичких савезника широм света - кад су јој постали претешки. Јер грешком својом, или система, Русија је све то издржавала, до апсурдне ситуације - да Чеси, Пољаци, Ист.Немци, Белоруси, Литванци итд. живе много пута боље него руски грађани: како на Исток, тако све лошије?

А негде је и Трамп на том трагу: наднационалним елитама можда је добро, али очито да цеде САД и савезнике интензитетом који прети да ће брзо додирнути дно.
Bazorilo
2018-09-22 10:41 AM
Da im Srbija nije poslala malo pomoći za izbore,još bi vise trocnuli.
abvgd
(Morski)
2018-09-22 11:00 AM
„да се Русија ОТЦЕПИЛА од СССР, Варшавског блока и комунистичких савезника широм света - кад су јој постали претешки.”

Ово је тешка машта или пропаганда...„отцепивши” се, Русија је оставила десетине милиона Руса на милост и немилост Литве, Украјине, Казахстана итд. И та „Русија” себе зове „Федеративна Россиа” - није уопште познато који је то народ „Роси”??

Русија данас је чиста творевина банкара и корпорација, као и све остале „државе”. Она у себи још увек носи остатке старе Империје и зато је и такву банкари не могу да трпе али факат је да је Русија сасвим, сасвим поробљена земља.

Русија се „одцепила”??? Како? Уз помоћ врлог Горбачова? Е, па онда треба да му подигну споменик, ако је веровати постављачу ове теме.

Овакво мишљење подсећа на „теоретичаре” из доба Милошевића или највулгарнијег политичара у историји Сербие, Шешеља (који је класични подметнути агент, кукавичје јаје).

trek_team
(biciklista)
2018-09-22 01:31 PM
Ovde sve veliki poznavaoci americke politike. Cudi me da nisu zaposleni kao visi savetnici kod Hilari Klinton
pravda_i_istina
2018-09-23 02:17 AM
nisi ti dule hglup kao što se pravis, oduvek sam ja to znao, a to što masa slabije kapira, šta ćeš...
sleduje nam zbijanje redova, odsecanje kancerogenog tkiva, izolacionizam umesto ekspanzionizma, nazovi kako god hoćeš, ali pre novog svetskog poretka moramo da se prekomponujemo
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.