Forums : Politika

 Comment
Izgubljeni u Strategiji i svemiru
Laci_74
(Jugosloven)
2018-09-20 10:48 PM

Ovo je prosto neverovatno, pa zar nema neko u Srbiji da javno predlozi da se ove marionete i slUge Kapitalizma posalju na psihijatrijsku analizu:
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/brnabic-sa-turskim-ministrom-eu-je-strateski-cilj-regionalna-saradnja-priori tet/n1yj8zb
https://pannonrtv.com/rovatok/vesti-na-srpskom/elvira-kovac-eu-je-strateski-cilj-srbije
https://www.srbija danas.com/vesti/info/dacic-punopravno-clanstvo-u-eu-je-strateski-cilj-srbije-2017-03-01
https://www.atvbl.com/ivanic-eu -je-strateski-cilj-bih

Za ovog mi je jasno, on je jedan od birokrata iz takozvane EU koji parazitira na narodima Evrope
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:655834-Han-EU-je-strateski-cilj-Srbije
Kenny
2018-09-21 01:44 AM
Nekada davno centar evrope i veliko carstvo. Danas logor kontrolisan od strane janjicara dobrovoljaca, najgorih srpskih izdajnika u njenoj istoriji.

Srpski narod u komi ili potpuno izgubljen. Vecina koja je otisla, pobegla sa svojih ognjista nije ni primetila egzodus. Niko nije ni trepnuo i sva pokolenja im poklonise sa samim sobom. Trazeci slobodu kapitalistickim getima vecina koja je jedva prezivljavala osecala je potrebu da onima u logoru pricaju bajke svojih gospodara kao njihove. Logor na vrhovima prstiju sa odusevljenjem prati vest o svakom novom bogacenju proteranih sa nekada svojih ognjista.

Ostalo je još samo da umre i jezik jer su već kultura i istorija zaboravljene. I kod ovih u egzodusu kao i u logoru svi su se takmiciji da pricaju bilo koji drugi jezik samo ne njihov. Najugledniji janjicari su bili oni koji su najbrze postajali bilo ko drugi i na njih su se svi ugledali. Svim srbima sirom sveta stari i mladi nisu imali nikakvu vrednost, svi su se podjednako truduli da ih zaborave ili su ih se odricali da bi bili populaniji sto međusobno sto u ocima svojih novih gospodara.

Bljuvotina, prostakluk, incest i perverzije su ovladale srbima i to ih je jedino zanimalo. Svi su hteli da sve najgore o sebi iznesu u javnost po bilo koju cenu zarad vece popularnosti i nove slobode u kojoj su uzivali. Poceo je period nadmudrivanja ludilom to je bila najpopularnija vestina i jedna sasvim nova umetnost.
kupressrpskiBelow viewing treshold. Show

kupressrpski
(vozac)
2018-09-21 03:54 AM
najgori srpski izdajnici u istoriji su komunjare...nema većeg zla i gorega od komunjara...
Laci_74
(Jugosloven)
2018-09-21 10:44 AM
Cinjenica je da su komunisti pravili pa čak i nenamerno ali velike greške, međutim kapitalizam odnosno njegove slUge u svom bolesno Gramzivom interesu unistavaju Narode, Nacije, Kulturu,...
Pogledajmo samo Srbiju gde na sve moguće nacine Kapitalisti pljackaju prirodna bogatstva, uvode nemoral, izopacenost...
Eto nedavno je od strane slUgu kapitalista zabranjena setnja familija ali se na svaki način insistiralo da paradi pederluka.
Razumem ja vas i vase nastrane i bolesne pobude, ali ne bi bilo loše da se pogledate u ogledalo i smognete hrabrosti da sebi priznate istinu.
abvgd
(Morski)
2018-09-21 04:20 PM
Социјалистичке идеје су намерно загађене, намерно су приказане у лошем светлу тако што су „револуције” водили банкарски шпијуни као Лењин и Броз. Међутим, саме идеје Социјализма су одличне, истинске. Маркс је био мрзитељ и лажњак али је покрао све могуће добре идеје социјалиста његовог времена да би народ намамио у рат и страдање.
Ипак, каснија примена социјалистичких идеја, колико год у сенци бруталних, сатанистичких метода, ипак је оставила трага у свести народа. Цела операција је имала за сврху да докаже да је капитализам „једини могући систем”.
Црква и јесте, нажалост, опијум за народ. Црква има улогу да пасивизира народ, баш као и ТВ. Христос није томе учио људе, то су све разни клерики вишег нивоа, Језуити и Јудаисти, подметнули народу. Капитализам и церква заједно воде народ у пропаст. Церква неосетно прелази у екуменизам, одобрава сва „модерна” учења. Свака следећа генерација је мање морална, мање се захтева од ње, сагласно абсолутној неморалности која се у медијима и школи намеће.
Социјализам је имао идеју једнакости - али никада није сасвим разотркио све лажи управљача светом, просто јер је био под строгом контролом, са сасвим другим циљевима. Владарима Социјализма добробит народа није била циљ. Ипак, неке од метода биле су засноване на истинској равноправности и то треба да буде основа за будућност.
 Comment Remember this topic!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.