Forums : Politika

 Comment
WerbaBelow viewing treshold. Show

Evo šta bi spasilo Srbiju od..
Werba
(N/A)
2018-03-19 12:37 PM
od sadasnje totalne ekonomske bede, jadi i cemera, masovnih samoubistva...

To su Titov Plavi Voz, brod Galeb i nekoliko od mnogobrojnih limuzina dobijenih na poklon od tada nejvecih državnika sveta.

Mnogi veruju ( a među njima su dva eminentna prof.ekonomije, prof.Zec i prof.Komazec) da bi kao izlozeni turisticki exponati uz solidnu reklamu, privukli vise posetilaca gde bi zarada bila veca, nego sto je sve ukupni izvoz svih republika iz bivše Yuge.
Eto tako stoje stvari, pa zato i nije cudo, što se u samom narodu cuju ozbiljni predlozi, da se drugu Titu digne jedan velicanstveni spomenik u cntru Beograda, koji bi ujedno bio pokretacka snaga radnicke klase sirom Srbije, koja sada bitise ponizena u blatu i popisana od lezbacko-pederskog VOdjinog kartela...
cenim_ja
2018-03-19 03:30 PM
Heheheh...ma sve vi seme i ideje imate ali nikako d ih realizujete..
NEMA LEBA BEZ MOTIKE UPAMTI!!!!!
konecenemora
(sofer aviona)
2018-03-19 03:45 PM
Могли би да направимо туристичку атракцију од „Пасјих Гробаља”,разних стратишта,затвора,Голог Отока,да покажемо како је рецимо стадион Обилића направљен на стотину хиљада костију стрељаних од комунистичких злочинаца...могли би и од Шумарица да направимо забавни парк.српски дизниленд такорећи као доказ колико су комунистичка псета мислила на српски народ:-(
Bazorilo
2018-03-19 07:02 PM
Ajmo braco Srbi otkacimo se od legendi i mitova i ideala titova,pa dajmo neke konkretne predloge i projekte kako danas da izadjemo iz ovoga gliba ekonomskog.To možemo samo zajeno,ceo narod,bez prepirki oko onoga sto je prohujalo s vihorom.Dajmo sansu najboljima iz naših redova,ali politicki neuprljanih ljudi.
Expander
(worldwide)
2018-03-19 08:42 PM
Zec i Komazec...a u pm padoh sa stol'će :D
Werba
(N/A)
2018-03-20 01:32 PM
-nemoj da lažeš, pao si soferu u krilo, a on će ti: 'odi dedeku'! :))
Werba
(N/A)
2018-03-21 04:23 AM
Могли би да направимо туристичку атракцију од „Пасјих Гробаља”,разних стратишта,затвора,Голог Отока,да покажемо како је рецимо стадион Обилића направљен на стотину хиљада костију стрељаних од комунистичких злочинаца...могли би и од Шумарица да направимо забавни парк.српски дизниленд такорећи као доказ колико су комунистичка псета мислила на српски народ:-(
=======
Kekecu sa Pantovcaka, (staro a sada novo naselje kod zagreba)sve sto si nazvrljao je tačno i to niko ne spori. Međutim, tvoj jad i očaj proizilazi iz zala za skenjane ustaše i domobrane..
Malo vise si preter'o kod „Obilicevog stadiona” (to ti je neko pricao)tu u stvari lezi oko 3-5 hiljada četnickih zlikovaca i nedicevaca, nemackih vernih saradnika.
Celokupni iznos Titovih razracunavanja sa celopkupnim olosem koji je verno sluzio Nemce, ukljucujuci i Blajburg, iznosi maximalno oko 100-120.000 zlikovaca svih boja.
Niko ne spori da je bilo i sitnih grekica u presudi,koje nisu bas bile za egzekuciju ali to ništa ne bi umanjilo gore navedenu brojku.
Nevolja je u tome, sto marsal Tito nije zavrsio pos'o do kraja, na koji su sugerisali Krcun i Leka ali drug Tito je rekao: 'Dosta je, nećemo ići do kraja, neka ti i takvi vide, da je nasa narodnooslobodilacka i revolucionarna borba, bila ništa drugo, nego borba za dorobit radnicke klase'.
Sto je i dokazao!!
Srbi u Srbiji u svojoj istoriji, nikada nisu živeli duže sigurnije i srećnije, nego za vreme druga Tita.
To niko ne može da ospori!

Da li si možda bio gladan i zedan,ako je UDBA uhapsila i strpala u corku, tamo nekog dobro prikrivenog četnika-ustašu koljaca, i nekog nemackog revnosnog nedicevca?
I ako su uhapsili nekog tvog iz pomenute grupacije,(ujkana) vidim
ostao si ziv i zdrav.
Ne kukate vi zbog gubitka nekog od clanova *familije, već zbog konfiskacije imovine, imovine, koji su tvoji-vasi stekli, svirepim ubistvima, a potom na pljacki i otimacini...





baresh
(zanatlija)
2018-03-21 01:41 PM
„Nevolja je u tome, sto marsal Tito nije zavrsio pos'o do kraja, na koji su sugerisali Krcun i Leka ali drug Tito je rekao: 'Dosta je, nećemo ići do kraja, neka ti i takvi vide, da je nasa narodnooslobodilacka i revolucionarna borba, bila ništa drugo, nego borba za dorobit radnicke klase'.
Sto je i dokazao!! ”

Pih Stavro, steta golema,

Šta god da su Krcun i Leka 'sugerisali' - Jozo ih je uklonio pravovremeno. Krcuna skenjo docim Leku u cuzu- buvaru kako i
dolikuje 'majku im boz`ju'. I to sve za dobrobit radnicke rulje
sto je i dokaz`o.
A sad druže Stavrojka u redove dvojne sa picoustim & lezbacom
da trcite stafetu - to je vama vasa borba dala...
;-)
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.