Forums : Politika

 Comment
Siptar Vucic Musliu prazni i pljacka Srbiju
MikaPera
2017-08-18 07:49 PM
USTAJ SRBIJO, HAPSI SIPTARA VUCIC MUSLIU I UstašU SESELJA!
DAJE PASOSE ARAPIMA, ALBANCIMA A SRBE ISTERUJE IZ SRBIJE!
PATOLOSKI SRBOMRZITELJ FAZLIJU VUCIC!!!
===========================================================

250.000 Срба је Вучићу за твоје владавине напустило Србију бежећи од глади!


Данас опет служамо баљезгарије председника Вучића. Каже да Србија нема довољно радника па мора да их запошљавају из Албаније и Македоније. Не треба то ништа да чуди.

У време твоје владавине Вучићу Србију је по званичним подацима напустило преко 250.000 људи. Побегли су из твог европског раја који си створио јер су у њему били више гладни него сити.

Поред тих 50.000 који сваке године напусте Србију у потрази за парчетом хлеба сваке године нам нестаје и град величине Ваљева због природног прираштаја који већ одавно немамо јер нам је стопа морталитета одавно већа од прираштајне.

Ти си се скоте баш својски потрудио да у задњих пет година тај процес убрзаш пропагирањем содимитских права и довођењем содомита не чело владе. Баш си леп пример дао Србији како нам у врху власти требају они који имају породице.

Србија је одавно земља старих и због одлива мозгова како сте то популарно назвали а који је у Србији званично НАЈВЕЋИ у свету за коју годину нећеш само запошљавати Албанце и Македонце. Вапиће Србија и за Турцима. Већ си Аваганистанцима почео држављанства да делиш док наша деца у сопственој држави немају шта да траже. Ни стипендију, ни посао, ништа.

Успео си за мање од пет година да нас доведеш на такав ниво да смо почели и Африканцима да завидимо на висини плата и животном стандарду.

У свој тој муци коју ти тако болесно садистички уживаш да солиш теши само једна ствар. Нећеш ни ти још дуго са том лоповском и издајничком бандом коју су окупио око себе.
Pustinjski_Vjetar
2017-08-18 08:29 PM
MikaPera

Vučić Poziva na dijalog i rešenje problema u vezi Kosova. Jakšić iz sjeverne Kosovske Mitrovice dao je svoje mišljenje i rekao da bi najbolje rešenje bilo kiparski model uz nepriznavanja Kosova i kako kaže sve ostalo što predlaže vlast i što radi vodi ka izdaji Kosova i Metohije. I da je najbolje zamrznuti konflikt...

Odmah se oglasio Vučić,koji je pozvao na dijalog i da se izađe u javnosti sa predlogom rešavanja Kosova ali izgleda da mu se nije svidio Jakšićev predlog i komentar i odmah je počeo da ismijava predlog, pokušavajući da omalovaži Jakšića sa pitanjema ko su tu Grci, a ko Turci? Ono što je zamrznuto, može da se odledi...
Jocko4
(observer)
2017-08-18 10:44 PM
Вучић је у тој говоранцији све смућкао - и одбијао и прихватао предлог, и хтео да каже, али није знао шта, ...
Види се да Вучић ни сам не зна шта очекује, нити има идеју, тако да је све ово почело да личи на тумарање у магли.
Werba
(N/A)
2017-08-19 12:33 AM
Bio je kratak i jasan u dva navrata:

Kiparski model ne dolaziu obzir!

Priznanje KIM od strane Srbije bilo bi idealno!
MikaPeraBelow viewing treshold. Show

MikaPera
2017-08-20 06:41 AM
Stravicna istina o pljackasima Dacicu i Vucicu:

https://www.youtube.com/watch?v=kv40ubb6eGw
Werba
(N/A)
2017-09-05 02:03 AM

jasmina_lavica

04. септембар 2017. у 14.11

A iz koje ste vi familije keseru?
Nije dosad primećeno da vam ustaše nešto smetaju.
==========

keser je iz krajine i sa precaninom, bio je najbrzi traktorista sa prikolicom početkom Avgusta 1995.
Danas se u Kenjadi druzi sa svojim komsijama hrvatima upraznjava im kucne posete, ide sa njima na piiiivu, rostilj. Isto vazi i za precanina.
 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.