Forums : Politika

 Comment
Srbin ili Hrvat na demonstracijama u Sharlotvilu?
nniki
(Nanotech)
2017-08-15 09:37 AM

Beli supremacist koji je identifikovan ma viralnoh fotografiji je dao izjavu.

Dvadesetogodisnji student sa Univerziteta Nevada Peter Cvjetanovic, je bio jedan od ucesnika na demonstracijama belih supremacista u Sarlotvilu.
Pogodjen je publicitetima posto je i on bio jasno identifikovan na protestu pa je dao izjavu kroz koju je zeleo da se opravda. 'Ja nisam ljuti rasista koje oni vide na toj fotografiji„ ...inače na slici je prikazan kako kao besni.

Cvjetanovic je ucestvaoao na marsu sa porukom da kultura belih Evropljana ima parvo da bude tamo bas kao i svaka druga kultura. Dodao je da uklanjanje statue glavnog generala Konfederata, Robert E Lee-a je simbolizovalo ”polako zanemarljivanje porekla belih„ u Americi.

Cvjetanovic je zatim ukazao na jedan od najfamoznijih slogana belih supremacista: ”Mi svi zasluzujemo buducnost za nasu decu i nasu kulturu„. Rekao je i ovo: ”Beli nacionalisti nisu mrzoljubci, mi želimo da sacuvamo ono sto mi imamo„

https://www.aol.com/article/news/2017/08/14/white-supremacist-who-marched-in-charlottesville-im-not-the-a/23 077631/”
Novak
2017-08-15 09:46 AM
Je, sinic na udarnim kanadskim vestima
Piter Cvijetanovic hrv. neonaci...
DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
2017-08-15 09:52 AM
ujko, pisalo je ovde o njemu
abvgd
(Morski)
2017-08-15 12:59 PM
Свако ко дигне глас за заштиту белих људи биће проглашен „нацистом”. Бела раса убрзано нестаје, у питању је масовно страдање. Организују се овакви вештачки протести где се белци приказују као нацисти. Тако се вечито обнавља ова лаж.
kojekud
(lws)
2017-08-15 01:53 PM
U svetu je zavladalo opste ludilo.
Antifa, anticomunist, antisemiti, razne fobije od islama, hrišćanstva, crnih i belih, levih i desnih. Ko preostaje da nije pomenut? Taj je onda antisocial.

Kako glup i promasen naziv 'white supremicist'. Supremicist je neko ko finansira 'anti'okupljana raznih ugrozenih grupacija i manipulise njima u svoju korist. Kada je zadnji put bilo spontano plebs okupljanje. Ako je i bilo /nekad, neko/ spontano okupljanje onda je svakao bio pobacaj.
Izgleda da je nacionalista zastareo naziv za ove kao sto je ovaj hrvat jer ne naglasava dovoljno belu superiornu/koja ironija/ rasu.
Vuka
(ribar)
2017-08-15 02:22 PM
abvgd
(Morski)
Beli covek je sam sebi najveci neprijatelj! Niko toliko kroz muziku kulturu i ostale delatnosti nezastupa satanizam kao beli covek,kod ostali nećeš videti parade pedera i lezbaca,ozakonjene njihove brakove i usvajanje dece i kod nas ova SNS kvislinska gamad neradi na povecanju nataliteta(koji je u rapidnom padanju) već nasilno organizuje dve parade pedera i lezbaca hoće da daje subvencije na naseljavanje arapa a domaći ljudi nedobivaju plate po dve godine! Kada neko ubije belca u 'obojenim' država kod nji nećeš videti protesne mitinge i neke nevladine organizacije da se bune.Nisam rasista ali se nikada nebi bioloski mesao sa njima!
dulebg
(posmatrach)
2017-08-15 06:51 PM
Капираш да Хрвати уствари не постоје?
dulebg
(posmatrach)
2017-08-15 06:53 PM
Вуко, па не било који бели човек, већ: наручилац сорошевских демонстрација, плаћени демонстранти и организатори, корисне будале које се прикључе.
DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
2017-08-15 10:53 PM
Kako glup i promasen naziv 'white supremicist'. Supremicist je neko ko finansira 'anti'okupljana raznih ugrozenih grupacija i manipulise njima u svoju korist.

---------------------

pocelo je sa okupljanjem svih desnicara a najviše paznje je poklonjeno upravo tim „ supremacistima”

šta bi fejk njuz imali da pišu da njih nije bilo :))
goodbad
(gb&u)
2017-08-16 02:41 AM
pusti 'rvata, oni su genetski nacisti, rasisti,ustaška govna...
dulebg
(posmatrach)
2017-08-16 04:44 AM
Пријављени демонстранти су монструми.
А ови што су дошли да им се супротставе - то су мирни шетачи.
Неко провоцира грађански рат, ваљда зна где ће да се склони, па га није брига.
Сад и они ФЕМА-кампови постају јаснији.
Jocko4
(observer)
2017-08-16 10:45 PM
Америка се толико упустила у „решавања” својих интереса у свету и ближој околини, да нема довољно времена да се бави унутрашњом проблемима. А друштво им је све раслојеније и склоније пуцању по разним шавовима: расним, верским, мањинским-већинским, сексуалним настраностима, извитопереном тумачењу људских права, ...
 Comment Remember this topic!

Looking for Unicorn Gifts?
.