Forums : Politika

 Comment
Да ли ће Марин Лепен бити још једно разочарање?
dulebg
(posmatrach)
2017-04-23 03:57 PM
Недеља у 22: Марин Лепен води у 1.кругу француских председничких избора са освојених 25% гласова, испред кандидата олигархије Макрона. Меланшон и Фијон нису прошли.
brcak0506
(ugostitelj)
2017-04-23 04:10 PM
ah joj care odkud ti te sifre? Makron je trenutno prvi sa 23,8 a Marina se srozala na 21,7.. sada je 22h
Bez obzira prošla je u drugi krug , sad kreće dooobro poznata taktika satanizacije Le penove od strane mas medija i već su svi porazeni kandidati pruzili podrsku Makronu Pozitivna strana ovakog izbora je sto sada imamo pravi izbor ili patriotizam (Le pen)ili globalizam (dobro prepakovana levica na celu Makron ) kako ga neki ovde nazivaju „mali Holand” U svakom slučaju imacemo super debatu ove dve nedelje drugoga kruga..
CTEBA
(penzioner)
2017-04-23 04:55 PM
Чекај прво да добије, па онда постави то питање.
Мада биће интересантно у другом кругу, нарочито ако ови мигранти још мало пуцкетају по Францској.
konecenemora
(sofer aviona)
2017-04-23 05:27 PM
Marince pobedjuje:-)
I razocarava naravno:-)
Al ne mene:-)
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
2017-04-23 06:45 PM
Komunjare kao Dule će biti razocarane. Te 2017 smo se oprostili od EU. Prvo su Englezi izasli, potom Francuzi i onda Nemci vise nisu smeli da cekaju Srbe. A tako smo bili blizu.

Bolje je ulagati novac kod Kim Dzong Una bar se skolovao u Svici nego kod seljobera iz npr Kraljeva i Brajtona.
konecenemora
(sofer aviona)
2017-04-23 06:49 PM
Jedan od trojice po meni najacih diskutanata ovde svih vremena još tvrdi da dule nije komunjara,ne mogu da verujem da ga nije izvalio...
DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
2017-04-23 10:35 PM
bilo kako bilo, komunjare su potucene do nogu, sto je dobro i za francuze i za celu evropu.

Za Francusku će biti još bolje ako Makaron pobedi :))
sa velikom većinom koja se kreće od centra ka desnici, i takva će im biti i politika u narednom periodu.

Tereza će pobediti u VB, Tramp je u USA, Makaron u Francuskoj, samo treba da padne Merkelova ili da promeni kurs onako kako odgovara novom talasu.

grof_dk
(hirurg)
2017-04-23 11:30 PM
dule vam je prepakovani radikal momentalno u krizi politickog indentiteta
abvgd
(Morski)
2017-04-23 11:31 PM
Могу само да се разочарам у некога кога познајем. Сви ти политичари са екрана за мене - не постоје. Нити знам тог који се слика, нити знам камермана, нити знам власника телевизије...ништа не знам а свима њима треба да верујем да такав и такав човек постоји, да је он политичар и да ја треба да га слушам.

Коме да верујем? Па никога од тих људи уопште не познајем, ама баш никога. А на телвизији су и игране серије које су често убедљивије од политичара а знам сигурно да глумци лажу, тј. да они нису оно што глуме да јесу. Зашто бих мислио да политичари говоре истину? Каква је суштинска разлика између политичара и глумаца? И једне и друге знам само преко екрана или неких јавних наступа, не знам им породицу, ништа не знам осим онога што ТВ говори...а ТВ-у не верујем је ме је много пута обмануо...
grof_dk
(hirurg)
2017-04-23 11:34 PM
bez obzira ko dobije izbore francuskom kao i svim zemljama vlada krupni kapital i grupe koje njime vladaju, predsjednici su protokolarni sluzbenici koji izvrsavaju naredjanja financijsko kapitalisticke elite
Werba
(N/A)
2017-04-24 03:30 AM
Dulo je poselinio, ne zna vise šta i o cemu bulazni...
dulebg
(posmatrach)
2017-04-24 04:34 AM
Да ли сам ја комуниста? Па могуће! Ценим да ми углавном замерају бивши Чланови.

Мене стварно занима друштво без експлоатације, а такође и без материјалистичке трке. А што се неком сва прича своди на Тита и Саву Ковачевића - ја му нисам крив; ја макар нисам никад био члан ничега до 2000-те.
abvgd
(Morski)
2017-04-24 10:52 AM
тзв. „капитализам” је болесна, ненормална форма живљења. „комунистички” систем је спроведен само да би се огадиле социјалистичке идеје у човечанству. у исте сврхе је постављен и лажни вођа Лењин (као и лажни вођа Хитлер).

„Социјалистичке”, тј. правдољубиве, идеје су једине природне, људске идеје. Истовремено, из капиталистичког друштвеног уређења се може много научити, нарочито о независности човека, слободи идеја (у ранијој фази, данас је све блокирано горе него у СССР).


Прва обмана: камата. Кад би се камата сутра укинула, пола посла би било обављено. Друга обмана: банке.
dulebg
(posmatrach)
2017-04-24 07:04 PM
Слобода човека је једна сатанистичка превара: нуди се „слобода од” Бога, нације, морала, милосрђа. Крајњи циљ је човек који је сам себи Бог. А уствари завршава са милијардама истоветних, којима неко управља као штапићем по мравињаку.

Нуди се „слобода за” исто оно што је горе наведено, али то подразумева губитак личности и утапање у заједницу. Можете да видите како се српски средњовековни мајстори нису потписивали, одн.писали су само име, јер је један човек у суштини неважан и само је део неког великог божанског плана.
abvgd
(Morski)
2017-04-24 10:15 PM
И Хришћанство, право, подразумева слободу избора. Није нормално наметати веру. Истина је да су на Западу блиско повезали „слободу” са неморалом, крајњом бедом живљења. Ја сам више мислио на занатске, мајсторске, инжињерске и научне слободе, на независност мишљења, слободу кретања итд. Ми смо и превише брзо прешли из феудалног робовања у комунистичко робовање. На Западу је ипак било више могућности да се независно живи. Добро, то је углавном омогућено пљачком целог света али су банкари једно време донекле пристојно држали своје робове на Западу.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Keychain ?
.