Forums : Politika

 Comment
Žrtve se broje..
lisabutterflay
2017-03-21 02:42 PM
Pod blokadom su i zgrade EU, a evakuisana je i kraljevska palata.
Napadi su se dogodili samo nekoliko dana nakon hapšenja glavnog osumnjičenog za organizaciju napada u Parizu Salaha Abdeslama. Zvaničnici još nisu saopštili broj žrtava, ali strane agencije se pozivaju na policijske izvore i navode da je na aerodromu stradalo od 13 do 17 ljudi, kao i da u stanici Malbek ima najmanje 15 mrtvih. Povređenih ima više od 130, a mnogi od njih su zadobili teške povrede i spekuliše se o desetinama ljudi u kritičnom stanju.
Napadnute stanice metroa Malbek i Šuman se nalaze u blizini takozvanog evropskog kvarta, u kome se nalaze institucije Evropske unije. Evropska komisija je apelovala na sve zaposlene da ne izlaze na ulice, a svi sastanci zakazani za danas su otkazani. Premijer Šarl Mišel je, obraćajući se preko televizije naciji, rekao da se „ono od čega smo strahovali dogodilo i da je zemlja je pogodjena bezočnim, žestokim i kukavičkim atentatima”.
„Važno je da sad utvrdimo postojeće stanje i žrtve, uključujući strance”, dodao je belgijski premijer i rekao da se ranjeni prebacuju u više bolnica.
„Ima mnogo mrtvih”, rekao je Mišel, ali nije navodio tačan broj poginulih u terorističkim napadima na aerodromu i metrou i jedino je podvukao da su vlasti podigle nivo opasnosti od terorizma na četvrti stepen.
Istovremeno, Belgija je podigla nivo bezbednosti zbog terorizma na najviši, četvrti nivo. Takođe, američki zvaničnici su saopštili da su povećali mere bezbednosti iz straha od terorističkih napada. Širom Evrope se podiže nivo pripravnosti.
Lokalni mediji prenose da su se pre eksplozija na aerodromu „čuli pucnji i povici na arapskom”, ali te informacije još nisu potvrđene.
Društvene mreže su preplavile fotografije i snimci sa mesta napada, a među njima je i mnogo onih čija autentičnost nije potvrđena.
dulebg
(posmatrach)
2017-03-21 02:49 PM
Ма неко је овде избаксузирао пре пар дана, питајући „кад ће пролећни масакр? - свако пролеће мора да се уприличи масакр, да би народ имао чега да се плаши до зиме.” Ето ти га сад, кад си га избајао!?

А видиш онај глупи усташки генерал тврди да је то све „фејк” и ја се слажем с'њим. Сећа ли се ко сахране жртава из малезијског авиона - њих 250 је сахрањено, а да нико сузу није пустио?
Kenny
2017-03-21 08:05 PM
Vecina vesti u americi je jedva javila to a po nekim pricama ubijen je samo terorista ?

Hitler je bio lud sto je ubijao slovene ili cigane, crnce ali za jevreje nije nešto puno omanuo.

Sve je scenario jevreja i engleza tj. najvecih svetskih bogatasa i kolonijalista n acelu sa englezima.

Nije to ništa cudno, ameriknaci su toliko isprani i talentovano glupi tako da sve gutaju sto im se servira. Cudi mene lično za stanovnistvo u evropi a pogotovo nemce i engleze koji su da kažeš opet kakva takva sila.

Ko pozeli ubija i siluje a to je ipka njihov narod?

Nema pobune, kontre ??

Ok. Valjda cekamo kao da polude ili tako nešto ????

goodbad
(gb&u)
2017-03-21 08:30 PM
ovde ništa tako dramaticno, sa Kenijem bi se slozio 50% ameri nisu bas glupi, ali da su isprani mozgovi jesu 100 %.evo i komentara, mislim da bese '95, CNN(stara i lazljiva ravaku), zamislite red iskopanih raka, sa crnim kovcezioma i krstovima, žene koje naricu i komentar CNN : ovo su muslimanske žrtve, srpske agresije na BiH. dakle prosecan Amer ne zna da brend zvani islam ima za zastitni znak zvezdu i polumesec, a hrišćanstvo krst.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.