Forums : Politika

 Comment
Na N1 nadobudna novinarka maltretira Stamatovica
Vlada_Dorcol
2017-03-20 04:06 PM
Ljudi gledajte intervju predsednickog kandidata Stamatovica na N1i kako ga novinarka N1 maltretira. Strasno kako ova novinarka ne može da sputa svoju mrznju prema ovom Milanu Stamatovicu,predsednickom kandidatu. Kako je prema njemu bila drska,prosto ga je napadala. A on jedan zasta pristojan covek,tako mirno i razlozno prica a ona ga napada i bukvalno ga vredja implicirajuci kako je on provincijalac a ona rođena beogradjanka. Još je iskoristila ovaj intervju da kaže kako je ona lekar. Pa ako si lekar idi radi kao lekar nemoj da lecis svoje komplekse na N1. Na primer on kaže kako je u malom mestu teško naći kadrove,ona ga prekida pa mu pistavlja neko nevezano pitanje, on onda nastavlja pa tako braneci se od njenog ataka pita je da li bi se ona vratila u tako malo mesto da radi za malu platua ona njemu drsko na to kaže - nemam ja gde da se vracam ja sam rođena ovde ( hoće da kaže rođena je u Beogradu). Onda je on pita pa dobro da li biste vi dosli da radite u malom mestu kao ekonomista ili kao arhitekta a ona njemu na to kaže nisam ja ni ekonomista ni arhitekta ja sam lekar. Sad je ispalo najvaznije u celom tom intervjuu da mi gledaoci saznamo da je ta novinarka rođena u beogradu i da je ona lekar. Kakva je ona primitivna osoba. Fuj. Nisam to ocekivao od N1.
keser
2017-03-20 04:13 PM
Надобудна?
А ја мислео непоћудна. Злоћеста..
:-) хахаха
keser
2017-03-20 04:20 PM
Ето то је наш проблем.
„Интелектуалка” која другоме каже ја сам интелектуалка личина оногвучићевог коња.
Испод њега пише коњ а заправо личи на твора.
dulebg
(posmatrach)
2017-03-20 05:51 PM
Једини Шешељ има моодо да им зачепи губицу. Какви су то будући председници кад их једна новинарка дрибла? Како би сутра стао на чело колоне?!

Ко је оно недавно прекинуо интервју? Мислим - Дугин ?! Биће да га је новинар БиБиСи-ја стартовао, типа „звери азијатске, ви хоћете да уѕерете нашу преподобну цивилизацију!..” овај се спаковао и напустио студио.
dulebg
(posmatrach)
2017-03-20 06:22 PM
Можда се неко неписмен пожалио на другога како је „наБОДУБан” - те смо ми из зезања прихватили израз. После, кад треба да си озбиљан - не можеш да се сетиш како се исправно каже?

Тако се једна судија окружног суда нашла на муци: како се беше исправно каже „псијићки” - толко су се зезали да није могла да се сети званичне верзије.
Odesa
(надежда, вера и л)
2017-03-20 08:24 PM
било би добро кад би Шеђељуга понајпре себи зачепио губицу:

ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ: Вучић не сме да оде чак и ако изгуби
http://tinyurl.com/ketwneb
Vasa68
2017-03-21 12:21 AM
Ma gledao sam sinoć taj intervju. Novinarka je jedna najobičnija primitivka. Nastupa veoma drsko što ne priliči ni novinaru niti bilo kojoj kulturnoj osobi. A zaista nije dozvolila čoveku da bilo šta kaže do kraja. Da li ona radi za nekoga ili je samo takva skorojevicka ko zna.
Bajloni
2017-03-21 03:03 AM
Ma ova novinarka Minja Miletić je nevaspitana. Završila medicinu i umislila da je bog i onda iz nje izbija primitivka. Ma tako se ponašaju svi neuspešni lekari.Oni koji su uspešni s
su veoma fini u ponašanju i ophodjenju sa ljudima a neuspešni su drski i nevaspitani.
Betty-Boop
(Ginekolog)
2017-03-21 05:28 AM
Verovatno je kupila diplomu medicine na nekom privatnom fakultetu čim nema voju da se bavi medicinom a ima diplomu Medicinskog fakulteta. Svako ko je zaista prosao sva predavanja, vezbe i ispite na Medicinskom fakultetu koji traju 6 godina ne ponasa se ovako indolentno prema toj nauci.Ovako može da se ponasa samo neko ko je dobio diplomu ne videvsi Mdicinski fakultet.
 Comment Remember this topic!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.