Forums : Neplodnost

 Comment
Kad praviti decu ako se primalo puno antibiotika?
centar_bair
2012-08-16 04:12 PM
Za sve koji znaju?

Imao sam operaciju kolena,>običnu< artoskopiju posle koje se izlazi za 3-4 dana.
Ali posto su naše bolnice ispod ranga Albanskih dobio sam 3 bolnicke bakterije tj infekcije tj sepsu.
Stafilokoku,eserihihu i neku na slovo A koja nije toliko opasna.
Pa su me ponovo operisali 11 dan od prve pa sam lezao 30 dana pod kostantnom temperaturom 38.5.Isla bi ona i dalje ali tad po bolnickom protokolu moraju da je obaraju.
Primio sam preko 300 boca raznih antibiotika kao sto su .Merocin.Citeral.Diflukan,Orvazil.Tazocin,Vankomicin,Edicin,Levomax.
Posle 45 dana sam izasao iz bolnice bez tempereture i tih bakterija ali slabog imuniteta.
Sad pijem Ciprocinal tablete i idem na fizikalnu terapuju da probam da ojacam misice i savijem koleno koje se savija samo 30 posto.

Interesuje me zbog ovih silnih antibiotika koje sam primio da li smem da pravim decu ,da li treba neko vreme da prođe da se organizam iscisti jer ubodi od braunila su još prisutni a ti antibiotici su jaki i imaju produzeno dejstvo?
megi35
(Eurokrem +Plazma=Palačinka)
2012-08-28 02:31 AM
Interesuje me zbog ovih silnih antibiotika koje sam primio da li smem da pravim decu ,da li treba neko vreme da prođe da se organizam iscisti jer ubodi od braunila su još prisutni a ti antibiotici su jaki i imaju produzeno dejstvo? .

----------------------------------------

Sam si sebi dao odgovor !!! Bolje da sačekaš 2-3 meseca dok sva ta hemija izađe iz tebe i dok ti se organizam valjano oporavi, nego da požurite pa da nepotrebno iskomplikujete...

Svako dobro ti želim!
 Comment Remember this topic!

Looking for PomPom Keychains?
.