Advertisement (skip)

  • Aqua Air
  • Panorama World Travel

News

Srbija i BiH relativno mirne zemlje

Srbija i BiH su relativno mirne zemlje, ocena je Instituta za ekonomiju i mir, koji je analizirao situaciju u 162 zemlje sveta.

Оther news

Sports

Jelena spasila četiri meč lopte i slavila protiv Mone Bartel

Jelena Janković plasirala se u osminu finala turnira u Štutgartu spektakularnim preokretom protiv Mone Bartel, koju je pobedila sa 2:6, 7:6 (8), 6:3 posle dva i po sata borbe. Čak četiri meč lopte…

Оther news

Advertisement

Life Press Magazine

Advertisement

Entertainment

Kakva avantura: Šetate Parizom i sretnete pijanog Čarlija Šina!

Problematični glumac Čarli Šin, trenutno se nalazi u Parizu - gradu ljubavi gde se, umesto da uživa sa svojom verenicom, fotografiše pijan sa nepoznatim momcima.

Оther news

Urban living

Trudna Daucen Krus kao seksi uskršnja zečica

Iako je trudna sa drugim detetom, Daucen Krus (29) je iskoristila Uskršnje praznike da na Instagramu postavi fotografiju sebe kao seksi zečice.

Оther news

Advertisement

Cookbook

Kokos torta sa tri ukusa

Recept za ovu tortu dobila sam davne 1993. god. od koleginice sa posla. Prema njenom receptu torta se radi od 8 jaja i 2 kreme i to od čokolade i limuna. Prelistavajući moju ručno ispisanu svesku naišla…

More news:

Forums

Horoscope

Vodolija - Dnevni horoskop za 23. april

Opterećeni ste različitim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se koncentrišete na prioritetne ciljeve. Nove dogadjaje najčešće doživljavate, kao veliki teret ili nepravdu koju Vam nameće bliža okolina. Položaj Meseca utiče na Vašu emotivnu ili psihičku uznemirenost, teže razlikujete svoje subjektivne želje u odnosu na realnu sliku. Sada nije trenutak da donosite neku važnu odluku. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.


Advertisement


Advertisement (skip)

  • Mexico Vacations on Sale - Promo Code MVP15
  • Priključite se SC Kuvaru i na Fejsbuku
.