Classifieds : Računari

Napiši novi oglas | Promeni svoj oglas

Online kursevi programiranja

Velika slika Kurseviporgramiranja.com je platforma namenjena neformalnom obrazovanju kroz online video kurseve iz IT oblasti. Ova platforma Vam omogućava da od kuće naučite sve što je potrebno da postanete IT stručnjak i postanete deo najtraženije i najprofitabilnije zajednice.
Dugi niz godina uspešno se bavimo obukom kandidata za rad u IT sektoru. Okupili smo profesore sa tehničkih fakulteta, iskusne IT inženjere iz regiona i zajednički pažljivo osmislili program kurseva tako da u potpunosti odgovara na trenutne trendove i potrebe tržišta. To znači da se na ovoj platformi nalaze kursevi koje su kreirali inženjeri sa praktičnim inženjerskim, ali i pedagoškim iskustvom. Primenom posebno razvijene metodologije pomažemo pojedincima iz različitih branši da postanu pravi IT stručnjaci.
Počeli smo od IT obuka kroz rad sada već nadaleko poznate akademije programiranja u Novom Sadu - SmartInIT Code Academy - www.smartinit.net, a onda smo nastavili da se razvijamo izvan granica Srbije obučavajući brojne talentovane pojedince da postanu vrsni programeri i QA testeri. Ponosni smo na to što su mnogi od njih posle naših obuka vrlo lako nalazili poslove.
Zahvaljujući kurseviporgramiranja.com – online platformi ne morate da razmišljate koliko vremena Vam treba da stignete do mesta gde se kursevi održavaju jer je to mesto gde god Vi to poželite. U parku, kod kuće, u kafiću, na plaži… Vi birate gde i kada ćete učiti i raspoređujete lekcije onako kako Vi to želite. Sve što Vam treba je internet i želja za napredovanjem.
www.kurseviprogramiranja.com

Opšti podaci
Autor oglasa OKP
Imejl Kontaktiraj autora

Detalji oglasa
ID oglasa 420154
Brojač čitanja ovog oglasa  2155
Oglas ističe 18.09.2020.
Kreiran 10.06.2020.


Ostali oglasi iz ove kategorije  Drugi oglasi istog autora  Kontaktiraj autora  Pošalji prijatelju


.