Classifieds : Nekretnine : Placevi

Napiši novi oglas | Promeni svoj oglas

Prodaja placa u Aleksandrovcu

Velika slika Prodajem plac u Aleksadrovcu(opstina Zabari) od 12 ari. Nalazi se blizu zelene pijac u samom centru mesta. S ozirom na cinjenicu da 17 godina nismo bili tamo voce je podivljalo jer ga niko nije obrezivao.
Plac je posumljen preoeovladava, lipa, bagrem, traskve, tresnja, leska, dud, jorgovan, sljiva. Plac poseduje dve zgrade koje nisu useljive. Jedna za stanovanje stara je 100 godina i druga ekonomska koja je radjena posle drugog svetskog rata. Na raspolaganju stoje tri opcije :

1. Uzimanje kompletnog placa sa svim sto je na njemu.. 7000 eura
2. Cista seca podivljalog drveca.. 4000 eura
3. Cista seca i vadjenje panjeva.. 3000 eura

Manje plemenito drvece moze se prodati kao ogrevno drvo, dok orah, tresnja, dud, lipa mogu se upotrebiti za izradu dasaka, talpi, greda koji se mogu upotrebiti drugacije. Dud za burad, orasi(4-5 kom) za kundake pusaka i korice pistolja, lipa za rezbarenje ikona i sl. Jedan kundak za lovacki karabin kosta 85 eura. Dakle to je investicija koja se isplati. Takodje pri opciji 2 i opciji 3 cisti se granje. Ja to nemogu da uradim jer nemam ni vola ni kola, kako bi nas narod rekao.
Kontakt telefon je 064/4814905 Biljana.
Ni jedno drvo nije mladje od 20 godina. Struju sam ja iskljucila da ne bi izbio pozar. Sto se tice vode bunar koji je ozidan nepecenom ciglom zatvoren je granjem kako niko ne bi upao. Nudim nedirnutu prirodu.

Opšti podaci
Autor oglasa Bubaa13
Imejl Kontaktiraj autora

Detalji oglasa
ID oglasa 399232
Brojač čitanja ovog oglasa  532
Oglas ističe 12.09.2016.
Kreiran 04.06.2016.


Ostali oglasi iz ove kategorije  Drugi oglasi istog autora  Kontaktiraj autora  Pošalji prijatelju


.