Forums : Niš

 Comment
Mobilna Telefonija - s čim telefoniras?
techich
(IT)
2010-09-30 09:58 AM
Znam brate Votjko da ćeš ti ovo da procitas.
pade mi na pamet da te pitam kao i sve ostale diskutante kojimimaju volju da o ovome prozbore
Elem, s čim telefoniras? Koja plastika - manje me interesuje, vise koji radni sistem to pokrece, kod kog provajdera, koliko kila para mesecno ili u zivotu ti to dodje ( statisticki i okvirno - ne mora da se hvalis...)
Ovako, Nokia još uvek prodaje na tone plastike pod Simbian sistemom sto je blago receno najgora varijanta. Sony Eriicson je zvanicno objavio da od skoro proizvodi samo uredjaje koje će pokretati Android.
Android se trenutno najbolje prodaje, Apple ima svoje parce (koje ne zasluzuje) a ima nas puno koji koristimo Windows, zbog otvorenosti i mogućnosti koje on pruza ljudima koji vole da svoj telefon cackaju i srede kako se njima svidja.
Ja lično podržavam ( znaci dizem iz mrtvih) I Iphone i Windows, za Android sam naostrio ekstra jedan HTC dijamant da isprobavam i natezem, jer tu vidim buducnost, mada verujem da dok proizvode Windows, da ću i tu biti u toku ( zato mi se i svidja taj dual boot, tj mogućnost da imam telefon koji radi i sa Windows i sa Android sistemom)
Ja se raspricao ovaj kineski, ne znam da li me i koliko ko razume.
U principu stvar je prosta
kad kupis telefon od Operatera Mobilne telefonije koji je on konfigurisao, onda ti ostaje da placas ( visoke) racune.
A ako pratis šta sve ima na svetu i da može malo i za DZ da se telefonira, onda će i te kako da te zanima s čim telefoniras...
navali! rado odgovaram na pitanja, za DZ!
vocko
2010-10-01 01:44 AM
pozdrav techich.
letos mi žena oprala nokijicu, pa sam bio jedno vreme bez plastike.
onda odoh do mts-a i uzeh neki lg krsh na shest meseci. rata 540 dindze, plus iljadu kredita mesechno.
kad su pocheli mobilni cheshtje da se koriste kod nas, tamo negde krajem devedesetih/pochetkom dveiljaditih, troshilo se mnogo da mobilni. sad vishe ne. kriza brate!
techich
(IT)
2010-10-11 03:57 AM
Vidim da su u SRB potrebniji oni veci, scvrsci modeli, za mogućnost samoodbrane kao i mogućnost argumentacije na demonstracijama, tj setnjama. Šta to bi juče??
Šta deca znaju koliko je tezak kontejner, odnosno kako to bas da ta ista deca zapale bas DS sediste!? Kao zbog tople brace i karakondzula!? Nije nego, šta se Kralj buni, pa ti huligani su ga i smestili u tu fotelju gde je sad, tako će i da je napusti...
Sve su probleme resili, još samo da grupici idiota dozvole da se sepure i izazivaju. I to bas u SRB, ponizenoj, opljackanoj, iskoristenoj,prevarenoj i bombardovanoj. Blago njima, nisu svesni koliko su nesvesni...
vocko
2010-10-11 05:35 AM
stiza ih ona stara 'kako sejesh tako tjesh i da zanjesh'
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.