Forums : Sidnej

 Comment
Svugde možda ali u Crnoj Gori nikad
josh-uvek-ovde
(next year this time...)
2013-07-25 06:39 AM
Znam da se ova tema ponavlja suviše često a i moderator koristi gumicu na ovakve teme, no nisam mogla da odolim. Juče sam se i smejala...u Budvi beše prvi pride.Okupljena raja (ne računam navijače-huligane) i civili koji šišarkama i jajima gađaju političare i učesnike.Na kraju i evakuisali brodićima jer kopnom nije bilo bezbedno.A komentari u duhu čojstva i junaštva su posebna priča :)

P.S. Moderatore da se zna da sam protiv nasilja!

http://www.serbiancafe.com/lat/vesti/14/117076/svestenik-osvestao-trg-u-budvi-posle-gej-parade.html
CikaBrkica003
(Student)
2013-07-25 07:05 AM
Ma neeee neka Tampi se bori za prava puftacima i lezbejke jer to donosi turizam i $$$$ ekonomiju Crne Gore.

Pozdrav
Lumina
(><)
2013-07-25 08:41 AM
Zemljo otvori se... A zašto nisu probali da paradiraju po Podgorici nego daj u Budvu? Gledala sam par klipova na Jutjubu, pa ono su jad i beda... I još se tu posle nasao popa da ide i tera djavole sa bosiljkom i kadionicom?!?! Tragikomedija. Sa jedne strane razuzdani Djetici koji pevaju „Ubi pedera” a sa druge autobus istovari 30ak mucenika koji masu sarenim rainbow zastavama i balonima, sve ponosan do ponosnijeg... Najzesci su komentari, kao i uvek...
Vilmosh_Kauboj
(Kaki kroz vase snove!)
2013-07-25 10:46 AM
Ko to veli da Crnogorci ne vole peder, da mu yebe cachu u prkno?!

Vole ih, pa ih zato tuku, da ih oduche od te sile nechiste! Da ih ne vole ignorisali bi ih ko svi ostali!

ahahahahah!
Ozie
2013-07-26 06:25 PM
Vala ni u SR neću bez preke potrebe:

http://tinyurl.com/kmu7pn9

Njih 20 prebili mladica na smrt iz nikakvog razloga (valjda zbog mrkog pogleda, ili zato što je zadrzao pogled na nabildovanoj barabi duže od 3 sekunde).

Za to vreme stotinak gostiju ni prstom da mrdne (zbog straha pred silnicima i bitangama), čak ni policiju da pozovu. Toliko o nasoj na daleko cuvenoj dusi koja se u realnosti svodi na 'ne zanima me, gledam svoja posla, mene niko nije napao'.

A sve se desava u 3 ujutru, ne u toku vikenda već u toku radne nedelje!!!

Nekada sam odlazio na te splavove dok je još bog hodao onim prostorima, bila je pitoma atmosfera, sad ne bi otisao tamo da mi plate da pijem i da jedem šta god želim.

Ozie
2013-07-26 08:33 PM
A što se tiče time, zalosno je koliko je crkva pala na niske grane :(

Posle pedofilije, iscelivanja lopatom i ostalih skandala (da ne nabrajam), sad neki pop se trti da kadi. Nisko, neozbiljno i ispod svakog dostojanstva!
I sad ja takvima treba da stanem u redu da celivam ruku kad cekam za naporu!

Kakvo drustvo posrnulo u nemaoralu takva i crkva.

Nekada, čak i za vreme komunizma, imalo je smisla pricati o crkvenim velikodostojnicima. Sad o tome vise nema ni govora. Koje dostojanstvo?!
CikaBrkica003
(Student)
2013-07-27 01:04 AM
WTF ozi pa ti uvek promasis temu kao i obično tema je o paradi u Budvi a ne o onom momku koji se zajerbavao neku devojku pa je popio batine onaj ko trazi djavola dobices djavola a ovde dobijes king hit aka knockout bez ikakvog povoda pa i još neznaju koje pocinilac e moj pa ja bih volio da vidim/znam od koga sam dobio batine i da znam koji povod nego da me neka budala pukne meni na glavu bez ikakvog povoda nedaj boze da kucnem na drvo zavrsio pod dva metra ili u bolnici. Zato momak ako oćeš malo vise o batinama i popovima otvori novu temu matere ti a ovu temu ostavi o paradi.

Pozdrav
Ozie
2013-07-27 03:33 AM
Ja sam se na vreme vratio na temu u mom poslednjem postu. Rekao sam šta sam imao da kažem.
I ovaj forum je zabavnog tipa, prema tome nekih striktnih pravila (sem vredjanja) diskutanti ne moraju da se pridržavaju.
U pravilniku SC nigde ne mise da se diskutanti moraju drzati teme kao pijan plota.

Inače što se sigurnosti i slobode tiče, ja ovde nemam nikakvih problema. Ni jedan ni najblazi incident nisam doziveo za mojih 23 godine koliko sam ovde, iako sam se smucao po najgorim mestima u nijedna doba.

Dakle, ne zalim se.

A ti 'keep trying' da me ubedis da mi je ovde jako loše.

Potrudi se i da me ubedis da sam se danas vozio 'katastrofalnim prevozom', iako ja to nisam primetio.

I što se ne otkacis od mene vise. Sto me uopste čitaš?????????????
Mi smo dva sveta, ja sam za toleranciju i slobodu za svakoga, ti to nisi. Mi smo dva sveta kao nebo i zemlja.
Tebi su te civilizacijske vrednosti smesne i rugas im se.
O cemu mi dalje da pricamo?

Ajde cudi se malo kako je crnac postao predsednik Amerike.
CikaBrkica003
(Student)
2013-07-27 12:08 PM
Hehehe a čim čitaš da naivan momak sto je popio batine na splavu pa je zavrsio na ispod dva metra, ti nebi nikad isao na splav makar tebe placali jer jerbo te nisi bio na splavu 23 godine ili ovde koji k.rac ili palac si bio jer to jako strasno i uzasno da se use_res od gaca. A ovde je sve lepo kao u bajci hehehe pa ja bre sam bio na splavu prošle godine i nikakvih problema nisam imao nego šta vise devojke su se lepile na mene ko musice na gofno a ovamo dobijas king hits a da neznas koji k.rac tebe lupio na glavu i koji razlog a kamoli da nadju tu budalu koji te lupio „king hit”. No further comments hehe

Pozdrav
Ozie
2013-07-27 06:38 PM
Ti i splavaovi! Pa tamo odlazi iskljucivo olosh i mladost koja ne zna šta će sa sobom bez posla, i koji su zamenili noc za dan, a normalan svet koji ima svoj pravac u zivotu tamo ne zalazi. Ako ti sebe svrstavas u one prve (mlad sigurno nisi), onda ti verujem.
Te ribe o kojima fantaziras se lepe na nešto drugo ne na izbeglice.

I molim te kad krenes da izmišljas, oteraj tu decu s prozora.
CikaBrkica003
(Student)
2013-07-27 09:30 PM
Na splavove idu ljudi koji imaju para kako mladi kako i stari al jok ti sve znaš kako je na splavovima jer jerbote zadnji put si isao 23 godine. Dok sam ja bio prošle godine pa naravno devojke da se lepe na drugo $$$ i papire pa nego šta, ništa novo si rekao pa tako je od pamtiveka. Jel ti je krivo sto tebe devojke ne lepe na tebe jer nisi na splavovima 23 god jer se bojis da dobijes batine?

Pozdrav
Ozie
2013-07-29 12:11 AM
Hajde ne laži!

Za tebe je dolar kao Dinara, a ne da das nekim zenskacima, da ides po kafanama. Pukle bi od smeha kad bi krenuo sam sebe da dzeparis, da se prebrajas.

Kad se setim kako si ovde drzao predavanje kako jeftino proći jeftino nabaviti ovo, ono... i sad mi treba da te zamislimo kako bancis po splavovima??? Laži nekog drugog.

Ti zenskaci jure dzipadzije, tatine sinove i ranorazne biMismene i lopove sa besnim kolima. Šta ćeš im ti?

Tamo pametan, normalan i običan svet nema šta da trazi.
CikaBrkica003
(Student)
2013-07-29 03:17 AM
Hehehe po tebi ja sam lazov jer kupujem robe za manju cenu za koje iste robe ovde preprodavaju za tri puta veću cenu hehehe boze kakvog li sveta ima ovde pa zato momak imam para dok budale i majmuni kupuju za iste robe za tri puta veću cenu pa crnce cele nedelje. Kako bi tvoji oziji bi rekli „whatever” ja sam lepo uzivao na splavovima a ti crkni od muke k.retenu.

Pozdrav
Ozie
2013-07-29 09:26 PM
Onaj ko se bombasi sa lovom po raznim splavovima i nocnim lokalima, ne prebraja se, ne pita šta kosta i nema pojma posto su jabuke, banane, trice i kucine.

I zaista kad sam ja bio nocna ptica, nikad nisam zavirivao u cene po raznim piljarama i samoposlugama, već trpaj šta ti treba, plati i nosi.
Ne interesuje me ni sad sem ako je nešto skupo van pameti, nešto bez čega zaista mogu.
Lumina
(><)
2013-07-29 11:11 PM
Ja nisam bila nikada nocu po splavovima niti me zanima. Jesam u toku dana jer tada je najlepse, naročito ako je radni dan. Nema guzve, lepo je nešto klopnuti, popiti sokic, uzeti sladoled. Isla sam sa roditeljima, decom, drugaricama. Tj. bila jednom kada je bio mrak oko 8-9 sa decom tamo kod 25og, bila lepa vecera a video se zalazak sunca na Dunavu, milina. Pojedosmo i kuci. Ja nisam zeljna nocnog zivota niti me to tamo zanima. Brkicu razumem, mlad pa neizivljen. I još misli da je neka faca zato što je iz Australije ahhahhahah :))))
CikaBrkica003
(Student)
2013-07-30 01:18 AM
Banababo pa naravno da ides rano kuci i da te ne interestuje noćnizivot jer jerbote kada si baba sa decom bre hehe boze moj gde ti vidis babe sa decom u noćnizivot boze kakvog li sveta ima. Ja nisam nigde ama bas nikome rekao da sam iz Australije osim koji me znaju a to su moje rodbine i skolski drugari a devojke nisu glupe i naivne kako ti i ovaj Tampi koji nije bio kod nas 23 god upss na splavovima da se use.re u gace da prepoznaju $$$ i papire.

Pozdrav
Lumina
(><)
2013-07-30 02:05 AM
Ahahaha Brkice, pa matere ti nije svakom splav pojam provoda. A ni kafane i slični objekti. Mene takva mesta nisu zanimala ni kada sam tamo živela. Naprotiv, uvek sam imala problema ako je trebalo ići u kakvo gluvarenje tog tipa. Nepusac sam i oduvek sam mrzela dimcinu, sedenje (ili stajanje svejedno) satima, blejanje okolo tipa biti vidjen, da l' ću videti nekog i tako to. U vreme mog prvog zivota splavovi nisu bili aktuelni. Ali jesu neka zadimljena mesta... Inače, kada sam tamo najviše volim da izlazim preko dana i budem napolju sto vise. PRovodim vreme sa roditeljima, dlazim u posete kod prijatelja, idemo na Adu, po gradu, sednemo u neku bastu, sladoled, klopa, kako kad a volim i da se sama prosetam. Neka buka i haos u gluvo doba mi uopste ne fale. Splavovi nocu su mesta za izbegavanje za svet koji voli da se isprica sa drustvom i ima neki mir. Preko dana je druga prica. Dok sunce sja i vecina Beogradjana je na radnim mestima, mi turisti sedimo tako na nekom splavu na Dunavu i uzivamo u pogledu... Najlepse je biti turista u svojoj otadzbini.
josh-uvek-ovde
(next year this time...)
2013-07-30 04:05 AM
@ Brkice

zna se kod ide danju na splavove a ko noću.Takođe se zna šta taj noću traži. I tačno je da su se vratile 90.-e samo bih rekla da su „legalizovane”. I još nešto, ako dođem u Australiju prvi čas slaganja rečenica sa upotrebom tačke dobijaš od mene .)
josh-uvek-ovde
(next year this time...)
2013-07-30 05:27 AM
http://tinyurl.com/ojmucbz
Jel ovako i kod vas?
Lumina
(><)
2013-07-30 11:06 PM
Koje face majko mila!!! Kako lepe lovu? A snimi kako ovi slučajevi pocupkuju, nema mesta pod satorom pa se razvlace maltene u mestu.

Ono sto mi se ovde svidja kada su vencanja u pitanju je sledeće. Buduci par ode u radnju sa stvarima za kucu, daju im bar code citac i oni lepo idu i skeniraju šta im se svidja. Sve to ode u registar na njihovo ime a gostima se da informacija u kojoj radnji imaju svoj racun i kod. Ljudi lepo pogledaju na internetu i odluce šta će da kupe. Ne moraju ni da idu u radnju. Sve zavrse online a pokloni se posalju mladencima. Nema takmicenja ko je šta poklonio, nema lupanja glavom šta im odneti. Svako prema mogućnostima.
 Comment Remember this topic!

Looking for Unicorn Gifts?
.