Forums : Elektronika

 Comment
LCD tv -problem
plazma
(danguba)
2011-07-02 08:02 PM
Kad je ukljucen tačno na pola ima slika a drugo pola je crno trebalo mu je napočetku kad se kvar pojavio 15 do 20 minuta i slika postane normalna.Svaki dan mu treba vise sada i do 3 sata slika se nepopravi .Skinuo sam mu onu plastiku pozadi pomislio sam da nije prasina ili neki kablovi. imaju kao neka tri aluminiska dijela jedan je duzine oko 2.3 i 8 cm kad malo stisnem rukom na jedan od til aluminiski dijelova slika se pojavi i sve bude normalno ako ga zatvorim opet nevalja.nisam bas vjest oko elektronike pa bi bio zahvalan ako bi mi neko mogao pomoći u cemu je problem. znam ovde u usa se neisplati nositi kod majstora kad će mi naplatiti možda malo manje nego sto je nov a pitanje koliko će da radi
Udbas_Chica
(dip elektroinzinjer)
2011-07-14 06:48 PM
U pitanju je ocigledno „hladan Lem ” sto bi kazali nasi.
Najbolje i najeftinije je da uzmes aluminijumsko parce lima pa ga ispresavijas tako da kad ga postavis na mesto gde pritiskas da se pojavi slika i kad stavis poklopac da poklopac pritiska to parce ispresavijanog lima a ono pritisne mesto gde se pojavljuje slika.
Može da se desi„ drzi vodu dok majstori odu: ili pak da radi dugo kako treba. stvar pritiskanja i sreće.
Lepi pozdravi oz toronta.
Mostro
(junior member)
2011-07-14 07:51 PM
Chica,
jel imaš ti iskustva sa ruterima ? Postavio sam temu na diskusiji Hardver, ne znam kako da resim problem, annex-B mi treba. Tamo sam napisao da tražim na zicnu vezu, ali razmišljam da bi mi možda dobro dosao i wireless. Voleo bih da mi neko ko radi sa tim da svoje mišljenje, ali se ljudi valjda zbog god.odmora, slabo javljaju na diskusijama.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.