Forums : Hardver

 Comment
Pomoć
madonna_bella
2012-03-29 12:30 AM
Moj kompjuter od jutros neće da se otvori...krene ali stane na ono dobrodosli...odem na safe modus i pojma nemam šta dalje...znam da usnimim nov windos(windows7 je u pitanj)...
Ali imam svasta nešto u njemu i originalnih programa...i najezim se trebaju kada pomislim da treba sve to ponovo instalirati..
Neće da se vrati ni u neku vremensku tacku nazad kaže greška...to u safe mode...
Ima li neko ideju šta da radim...
I još jedno pitanje ako usnimavam nov windows imaju neka dokumenta koja bih ostavila trebaju mi kako ih sacuvati. ..mogu li ih iz safe modusa prebaciti na externi hard disc..?
dojcin2000
2012-03-29 12:51 AM
Ja bih izvadio HD i ubacio u neli drugi kompjuter i povadio podatke.
Tu se može videti da li je HD ispravan. Ako je sve u redu, onda bi HD vratio nazad i instalirao ponovo vindovse. Jest da ovo trazi vreme ali je najefikasnije.
Mnogo sreće

Boba
ps jel bip kod buta normalan?
scputnik
2012-03-29 12:56 AM
Ubaci njegov disk sa systemom koji imaš i uradi UPDATE ..
Prati instrukcije i nećeš izgubiti ništa osim nekih registracija za neke programe ..

madonna_bella
2012-03-29 01:26 AM
Upravo sam izvadila recovery disc i da ga stavim pri tom je i dalje bilo ono dobrodosli...otvorih cd grubo cimnuh pc...i on se otvori...
Sada mu radim tune up doctor service u bootu...imam original verziju programa...posle ću i anti virus da odradim u bootu...
Hvala vam a savetima...i ako imate još neki savet samo napred...imam ovaj android telefon tab te srećom mogu komunicurati ovako..
Nakamura
(Junior member)
2012-03-29 04:10 AM
ma napravi jedan disk na drugom PC, sa linuks live, najbolje PartedMagic, pa ga podignes, on koristi samo RAM memoriju i izvadis sve šta ti treba iz windowsa, možeš i na usb i da narezes ili da prebacis na drugu particiju.
http://distrowatch.com/?newsid=07174
Ovde smo dosta puta pominjali da je veoma korisno imati taj disk. Možeš sa njim, uvek kad ti zatreba pomoć, da je potrazis na internetu.
Shaolin_monk
(warrior)
2012-08-15 07:43 AM
Najverovatnije je HDD u problemu !
Proveri prvo njega, a po potrebi ga zameni.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.