Forums : Računari i Internet

 Comment
Nestao mi Wireless
viking
2013-04-05 02:34 PM
Može li neko da mi pomogne?
Brisao sam neke fajlove ,fotografije i programe koje ne koristim da bi malo ocistio i napravio slobodnog mesta u kompijuteru i pre toga mi je radio wireless.Posle ciscenja mi se iskljucio i sada ga ne mogu ukljuciti na ono dugme za wireless na koje sam ga uvek ukljucivao.Probao sam i na fn+f10 i jer na f10 imam znak wirelessa,ni to mi nije pomoglo.Inače imam još jedan laptop koji funkcionise ok i dobijam mrezu preko wirelessa na njega.
Da li sam možda brisanjem izbrisao i nešto sto nisam smeo pa zbog toga ne mogu da ga ukljucim ili šta drugo bi to moglo da bude ?

Hvala unapred i pozdrav
ludikure
(ofr)
2013-04-06 10:57 AM
Verovatno si izbrisao wireless driver.
Kod „ciscenja” kompjutera nemoj ništa da radis manuelno. Za optimizaciju nadji neki program kao Tune Up, a programe uninstaliraj kroz Uninstall a Program u Control Panel.

Na drugom laptopu na kojem ti radi internet, nadji na sajtu od proizvodjaca prvog laptopa wireless driver. Prebaci driver na komp na kojem nemas internet i instaliraj ga. Možda to resi problem.

Možeš pokusati uraditi i System Restore na datum pre nego sto si cackao masinu.
viking
2013-04-07 06:28 PM
Izgleda da si bio u pravu.Izbrisao sam verovatno drajver,sada sam ga vratio na stanje pre ciscenja i dobio wireless,hvala ti na savetu i pomoći
CH
2013-04-15 01:49 PM
Probaj da vratis PC na jedan Datum od bar deset dana unazad kad je funkcionisao..
 Comment Remember this topic!

Looking for Unicorn Gifts?
.