Forums : Računari i Internet

 Comment
Yahoo mail problem
DareMegaLaf
2013-01-18 01:15 PM
Već nekoliko dana ne mogu da se ulogujem na svoj yahoo email iako znam
username i pasword

Kad probam da se prijavim na yahoo mail posto otkucam username i lozinku on mi izbaci verifikacioni kod. Popunim to i trazi mi da odgovorim na sigurnosno pitanje (koje sam zaboravio).

Verify your identity by answering to the two secret questions set up for your account,.

Kada sam otvarao nalog na yahoo mailu ja sam nešto popunio kao odgovor na to „Tajno pitanje ” i nisam naravno zapamtio ali nikad do sada mi to nije trebalo za pristup

Međutim sada bez toga ne mogu da udjem na mail iako mi je tamo važna posta. Probao sam sa svim pregledacima (IE Opeta Mozila)i svuda je bilo bezuspesno

Ako neko zna kako bi mogao da resim ovaj problem bio bih mu zahvalan na odgovoru , pozdrav

informo
(informaticar)
2013-01-19 04:07 AM
Isti problem imam, imam dva naloga na yahoo i ni jedan ne mogu da otvorim. Upravo sam dosla na Diskusije sa namerom da postavim pitanje za rešenje tog problema. Nalozi su otvoreni davno sa racunara u Beogradu, skoro sam bila u US i odande otvarala redovno svoje naloge. Pri prvom pristupu nalozima tamo isto su me pitali za verifikacioni kod ali sam prolazila bez dodatnog pitanja. Kada sam se vratila u Beograd ni jednom od naloga ne mogu da pristupim, ne secam se odgovora na njihovo pitanje, ako sam ikada i odgovorila. Pitanje je bilo sledeće: Where did you spend your honeymoon? Naloge nisam otvarala u isto vreme, par godina je između dva otvaranja, tako da sumnjam da sam koristila isti security question.
Dasaev
2013-01-19 12:10 PM
To nisu problemi sa jahu nalozima već normalne procedure buduci da je jahu zabelezio odakle se nalog koristio (recimo iz BG) pa je onda probano iz US i sistem trazi verifikacioni kod i to skriveno pitanje da bi potvrdio identitet a sve u cilju zastite jer jahu ne zna da li se ista osoba loguje iz BG i USA.

E sad zašto neko nije zapisivao skrivena pitanja i sve informacije prilikom otvaranja naloga, to takođe nije problem jahua. Ja sve svoje informacije pišem pa mi se takve stvari ne dogadjaju.

Ako ne mozete da potvrdite logovanje skrivenim pitanjem i identifikacionom kodom, jahu ne dozvoljava da se ulogujete jer smatra da niste vlasnici naloga.

sa_sa
(Timeo Danaos Et Dona Ferentes)
2013-01-22 04:24 PM
Ovo nije tačno. Ja sam imao isti problem, a nisam se nikad ulogovao sa nekog drugog računara, a kamo li grada. Mora da postoji neki drugi trik.

A za ovo oko „hinta” si u pravu.
sa_sa
(Timeo Danaos Et Dona Ferentes)
2013-01-22 04:30 PM
Ako ste dali, prilikom registracije, rezervni mail, ukucajte ga, pa će vam na taj mail poslati kod, kojim će te ući na svoj nalog. Meni je uspelo.
informo
(informaticar)
2013-01-26 12:43 PM
.. a šta raditi ako su oba naloga na yahoo i oba zakljucana. u USA me je samo pitao za identifikacioni kod a ne i skriveno pitanje. I dalje problem stoji. Ima li ko još ideja. Hvala!
marisav
(Besposlicar)
2013-01-31 03:43 AM
Nije to ništa. Ja sam izgubio racun na Hotmailu iako sam stoprocentno znao i pasword i username,,,ja sto puta jedno i drugo,,a oni NOT VALID USERNAME OR PASSWORD,,čak sam se zalio desetine puta iispisivao i pravu adresu i ve telefone i ime oca, majke,,,samo sto nisam prababe i pradjedove ispisivao,,i teme koje sam pisao i po nekoliko adresa kome sam pisao,,ALI, NEKO JE ODLUCIO DA MI ZATVORI RACUN,,,otvorio sam novi i nemam pojma dokle će me tolerisati..cudni su ti TAJNI AMERICKI PUTEVI...
jarac
(zabusant)
2013-02-06 06:19 AM
I meni se slično dešavalo jer nisam išao na nalog dugo vremena. Ja sam imao sve podatke pa su nalog „oporavili” ali uz stotinu pitanja i ukucavanja
Sada su uveli da ako 240 dana (mislim da je toliko) ne ideš na nalog onda ga brišu.
Milan85bg
2013-04-11 07:04 AM
ja sam otvorio isto mail na yahoo pre oko 15 godina i nikad mu nisam menjao sifru. stalno sam se logovao samo od kuce. onda sam nedavno formatirao kompjuter i tada mi je isto tražio odgovor na tajno pitanje na koje naravno nemam pojma da odgovorim :/
ako niko ne zna da pomogne kako da se povrati mail da li neko zna zašto su mi od jednom tražili da im odgovaram na to retardirano pitanje... kad sam mail koristio svakodnevno sa istog racunara.
 Comment Remember this topic!

Looking for PomPom Keychains?
.