Forums : Navijači

 Comment
Upaljen je crveni meteor alarm
TC-64
2024-04-20 05:48 PM
Ocekuje se veliki broj grobarskih suza
TC-64
2024-04-20 05:48 PM
Meteo alarm
profiter
2024-04-20 08:56 PM
Oglasio se i otac svih oceva
Naime glavni sudija je ukoren i čak dobio i minus od av-a kako je mogao dozvoliti da prvi penal svira tek u 15-tim minutu
TC-64
2024-04-20 09:31 PM
Samo placi samo kukaj, laži, izmišljaj, trebalo je 5-2 dz bydd kdo I prodli put. Posed lopte 78%-22%, sutevi 24-4, dosta vise vasih laži!!! Pobeda nad vama je pobeda pravde i postenja!! AV vam daje ionolike pare nezahvalnici pokvareni!
Odesa
(надежда, вера и л)
2024-04-21 07:46 AM
...гробље да бојкотује учешће у било којем домаћем такмичењу, док се не донесе закон на нивоу државе који ће обезбедити:

под прво, да ће свки клуб који испољи током утакмице против гробља и најмању жељу да им тури лопту у мрежу, бити најстроже кажњен како новчано тако и најстрожом дисциплинском мером.

као друго, да ни један судија не сме да покаже картон било које боје икоме из гробарског тима, како играчума тако и онима на клупи.

као треће, не сме се свирати казнени ударац са беле тачке против гробља, као и да регуларно време утакмице мора бити продужено толико да гробље обезбеди преокрет до за њих најповољнијег резултата.

као четврто, да се у сваком тренутку и на сваком месту јавно, гласно и с усхићењем одаје признање и поштовање на сваки могући начин, гробљу, као нашем најбољем, највећем и најпоштенијем nogometnom klubu свих времена

као пето, да се на државном нивоу пониште и отпишу сва могућа и немогућа потраживања према гробљу, сви дугови(који су иначе и лажни и неправедни) да се анулирају те да се, ради праведне статисфакције уплати на гробљански рачун износ номиналне вредности која је идентична вредности свих лажних и неправедних дугова и потраживања сваке врсте која су постојала према гробљу.

као пето, да се формира супер-надзорни орган који ће да надгледа рад ФСС и Судијског савеза Србије, као и одабир судија, њихово делегирање и оцењивање њиховог учинка на утакмицама...а људи који ће седети у том надзорном телу могу бити искључиво из играчког гробљанског кадра с директорском позицијом тог истог тела на чије ће се место изабрати и доживотно устоличити једино и само, преподобни Натхо.

као шесто, да се укине ВАР-надзор јер увођењем свих ових претходних мера, постојање и сврха ВАР-надзора губи сваки смисао.Сав овај пакет мера сам по себи гарантује апсолутну праведност и регуларност прволигашког такмичења у Србији а и шире...до Алфа-кентаури сазвежђа и још малчице иза...
Odesa
(надежда, вера и л)
2024-04-21 08:15 AM
...хахахаа, гробље почело да примењује психолошки вид притиска на противнике:
играју искључиво у барселона-дресовима...хахахаха, ако им ово не помогне еее не знам шта ће друго !!!
TC-64
2024-04-21 01:22 PM
Ali stvarno u poslednje vreme igraju u plavo-crvenim dresovima. Kakva Barselona, nisu ni u rangu Bolonje.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.