Forums : Navijači

 Comment
Хехехе, ово има само у Србији..
Odesa
(надежда, вера и л)
2024-04-14 09:09 AM
...имају хипотеке на све четири стране света а `оће да буду шампиони !?

FINANSIJE VEČITIH Stadioni pod hipotekom, Zvezda i Partizan duguju milione bankama

Izašli su finansijski izveštaju fudbalskih klubova Crvena zvezda i Partizan za 2023. godinu. Pisali smo već da više razloga za zadovoljstvo, što je i logično, imaju na „Marakani”.

U izveštajima za minulu godinu večiti rivali su bili u obavezi i da navedu kakve su sve kredite podigli, a portal Sport klub naveo je da su oba kluba stavila pod hipoteke stadione kako bi se zadužili kod banaka, odnosno kao garanciju vraćanja novca i reprograma dugova.

ZVEZDA IMA STADION U VLASNIŠTVU
Razlika, i to ogromna, je činjenica da je stadion „Rajko Mitić” u vlasništvu FK Crvena zvezda. Sa druge strane, FK Partizan je morao da potpiše Ugovor o jemstvu sa JSD Partizan kako bi se upisala hipoteka kao sredstvo obezbeđenja izmirenja kredita.

Aktuelni šampion ima tri hipoteke u ukupnom iznosu od 11,9 miliona evra. Najmanja iznosi 239.200 evra i odnosi se na reprogram sa Gradom Beogradom. Druga iznosi malo više od sedam miliona evra, reč je o reprogramu sa PU Savski venac. Treća predtavlja garanciju za kredit u AIK banci, iznosi oko 4,5 miliona evra i u nju je uključena i hipoteka na klupski hotel.

PARTIZAN DUGUJE POŠTANSKOJ ŠTEDIONICI
Pored ovoga, Crvena zvezda je u 2022. godini zaključila dugoročni kredit sa inostranim fondom Fasanara Securisation S.A. iz Luksemburga (UEFA Facility), kredit je iskorišćen u iznosu od 5.000.000 evra, sa rokom otplate od tri godine i krajnjim rokom dospeća do 31. oktobra 2025. godine.

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović nedavno je izjavio da je stadion Partizana pod hipotekom zbog duga za porez u iznosu od 11,7 miliona evra. Partizanovi dugoročni krediti u zemlji u iznosu od 132.364 hiljada dinara, što je oko 1,1 milion evra.

Odnose se na dva kredita u banci Poštanska štedionica. Jedan je podignut da bi se isplatili menadžeri prilikom provizija igrača, a drugi predtavlja dugoročnu pozajmicu i aktiviran je 2020. godine.
Odesa
(надежда, вера и л)
2024-04-14 09:13 AM
како је име оном дебилу од коментаторе на Арена-спорт каналима који је био специјализован за навијачки пренос сваке гарганске утакмице ?

Нешто га нема у последњим утакмицама да коментарише и затрпава гледаоце хвалоспевима у квалитету гарганских играша и генијалности руководства и управе. Да коначно није догрдио некоме с том дебилном пристрасношћу ?
Odesa
(надежда, вера и л)
2024-04-14 09:24 AM
...ем што сваки противнички фудбалер настоји да им ували гол на свакој утакмици ем и зајмодавци неоправдано траже своје паре назад:...ако ово нису докази да постоји међугалактичка завера против најпоштенијег јесењег носиоца китуле, е онда не знам...шта је друго ?
Zvezda_do_Tokija
2024-04-14 07:05 PM
Pa šta je u tome cudno,bar kad je Zvezda u pitanju? Ozbiljno? Real Madrid duguje preko milijardu dolara bankama... Naime, nije dug bitan, već da li možeš da otplacujes rate...

Mislim, poredjenja radi (a princip je isti) svako ko kupi stan u Srbiji ili vani , i ako se uporedi cena stana za primanjima, rekao bi covek „prezaduzen , ne može da vrati”... Bankama je dovolkjno da li možeš ratu da placas, i dok je tako, cifre nisu bitne...
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.