Forums : 30+

 Comment
Какав је Крим
dulebg
(posmatrach)
2016-06-18 12:09 PM
Какав је Крим за туризам? Колико је то занимљиво, може ли да се купа, је ли чисто? На крају крајева (бат нот д'ласт) - које су цене?

ПС
Ја баш не волим ту неслану воду. Од Крфа до Малог Лошиња - Бож помози, иначе ону јухицу, кроз коју пропадаш у дубину, баш и не марим.

Уствари сам хендикепиран (јел сам добро написао) по питању мора. Као дете су ме водили у Градац н/м, тако да се до данас нисам излечио од критеријума: има ли шљунчану плажу, борову шуму? А Биоково? Јбш море без Биокова и Хвара ((
goodbad
(gb&u)
2016-06-25 05:34 AM
pusti Krim nego spremi te dvoje japanke i bermude pa pravac LV. ovde su dnevne +45C ,veceras se vracam sa posla na displeju ispred US bank +37C u jedanaest i nešto, skoro ponoc.e, sad neću da te prepadam sa visokim temperaturama, zato ovo shvati ako volis vrucinu kao oficijelan poziv.
dulebg
(posmatrach)
2016-07-14 06:40 PM
А осим мора - копка ме Иран, Јерменија, Грузија, бив.муслиманске СССР
-FromRussiaWithLove-
(Оккупируем и при)
2016-10-07 07:01 PM
Последњи пут сам на одмору на Криму у 2008. години. То је јужна обала Крима - Гурзуф (то је близу Јалти).
Треба признати да је власт у Украјини није бавила развојем одмаралиште активности на полуострву од тренутка распада СССР-а. Сада се ситуација почиње да се мало опорави. На првом месту руске власти почињу да се поправи дечији камп „АРТЕК”:
https://www.youtube.com/watch?v=3kdOgZ-nCK4
Овај видео може да покаже јасно, да сада се десити на Криму (Артек): најважнији објекти обновљена на првом месту, а остало је у Русији за сада нема довољно средстава. Може да буде преко 5 година Крим ће бити атрактивно за туризам, ако и даље темпо изградње, а сада, нажалост, не.
Борове шуме на обали мора у главним местима туриста - нема.
Шљунковита плажа у суштини - то је јужна обала Крима. Горе иде песак.
Планине - само на јужној обали.
Цене на Криму - као у Москви.
У 2008. години смо изнајмили кућу за 4 особе за ~1100 Евра за 10 дана. Службе није било - само нам је дао кључеве од куће. До мора било потребе да се иде 10 минута.
Сада ја не препоручујем да иду на Крим без сопственог аутомобила и знање руског језика било којег странца. Вам се не допада.

 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.