Forums : 30+

 Comment
Sjajno, vrh vrhova, ostvarene žene kao majke
struktura
(Bene Gesserit)
2015-06-16 09:33 AM
Ima tome već koja godina. Primetim kako moja drugarica iz Bg svaki put kada se čujemo ubaci za nešto da je vrh ili vrh vrhova. Čula sam za dno dna ali za vrh vrhova nešto i nisam. Zatim reč sjajno. Slabo sam je koristila u zivotu... Vidim na portalu sa vestima često koriste izraz prestonica misleci na Beograd. To mi deluje nekako arhaicno... U komentarima na neke vesti, tako neki ljudi, umesto „fali” kažu - hvali. A tek kako je usima kada cuju, mogu misliti. Takođe mi je smesno kada za neke žene, poznate face, napisu kako su se ostvarile kao majke, umetnice, poslovne žene... Ili one same za sebe to kažu. „Ja sam se ostvarila kao majka” itd. hahahahaha... Bude mi smesno... Dosla neka druga vremena pa valjda gubimo dodir, polako i neumitno.
Konj_na_belom_princu
(Miriomorfoskopticar)
2015-06-16 01:21 PM
„vrh” je novopečena fraza.. nekad se fraze menjaju vraćaju recimo u moje vreme pričalo se kinta pa se sa tim prestalo.. para kinta dinar novac.. sve je to nebitno kao da li je žumence bijelo ili je žumance belo, sve dok ima nas koji znaju da je žumance žuto.
Hvali je došlo sa juga.. tačnije sa Kosova. Ostvarene majke imaju za cilj da se udaju i postanu majke i to im je smisao života. Meni je i to ok. Pitanje je ko(nj) šta želi od života. A da su druga vremena to je definitivno neumitno.. iako to neumitno jako liči na neku hrvatsku reč.

Uporavo sam odgledao na TV-u staru linčovu dinu.. sa Stingom. Meni se više sviđa ona verzija i dve hiljadite.

Najviše mi se sviđalo ono vreme kad sam imao prilike da čitam te knjige.. sad jedva čitam vesti a ovo što pišem je maksimum mojeg zamaranja prstiju.
SilenthillBelow viewing treshold. Show

Silenthill
(Zelim da verujem)
2015-06-16 02:04 PM
Da, ja bih se samo nadodao na ovo sto je Konj napisao.
CPHA
(Чувари ћирилице)
2015-06-16 04:09 PM
У данашње вријеме не постоји природно доношење дјеце на свијет као некада. Нема младе жене која није под будним оком доктора од почетка до самог порођаја... и под разним терапијама да би дијете угледало живот.
И вјерујем да је велики успјех и зато су срећне јер су се оствариле као мајке. Ја то тако гледам.

Има још једна актуелна попут врх...а то је гориш!
:-)
dulebg
(posmatrach)
2015-06-16 05:07 PM
Нешто се несрећно преведе са енглеског - то ти је то ((
LeaDiKaprio
(shumska)
2015-06-17 12:37 AM
Jao gde me nadje!!!

Ja povilenim kad procitam za ta „ostvarivanja”. To ti je kad se pomesaju muski sovinizam i nepsimenost u glavi mediokriteta.
Nikada nisam čula da su za muskarca rekli da se OSTVARIO. Muskarac je biznismen, lovac, otac. Žena se OSTVARUJE. Ona sama nije dovoljna, nego mora da se ostvari, inače je samo žena.

A pogotovu je „ostvariti se kao majka” idiotizam kakvog nema. Šta znaci „ostvariti se kao majka”, molicu lepo?? Da postanes majka? Onda reci „postala je majka”. „ostvariti se” znaci kraj procesa, a postati majka je tek početak.

Da taj izraz potpuno nema smisla vidi se na drasticnim primerima. Majke koje učine zlo svojoj deci - da li su se one ostvarile kao majke?

Zato je „ostvarenje kao majka” neprimeren izraz kada se dete rodi, vise kada od deteta postane covek. Tada je majka (i otac, svejedno - roditelji) zavrsila svoj posao i može da se vidi da li je uspesno obavljen ili nije.
LeaDiKaprio
(shumska)
2015-06-17 12:47 AM
Inače, upropastise nam ne samo Srbiju tj državu nego i jezik. Tudjica koliko volis, plus sto su novinari koji pišu po kojekakvim medijima i po INternet portalima u svom skolovanju (ko je prosao kroz skolu, jel) od svih predmeta najviše mrzeli maternji jezik. Što se obilato pokazuje u njihovim radovima.
Nepismeno, gramticke greške, plus sto su krenuli da izmišljaju jezik i da koriste budalaste fraze.
Propast, kao i sve ostalo.
kojekud
(citam sa usana)
2015-06-17 07:28 AM
Sleng je kao I moda, zabavan I prolazan. Zato I izraze treba koristiti dok se ne istrose. Mada priznajem ovaj 'vrh' je em koristan, slikovit, em praktican. U poredjenu sa fenomenalan, fantastican, neponovljiv, ustedi dosta daha I vremena.

U estradnim krugovima gde su pederluk I egoizam profitabilni, ekscentricni kvaliteti, biti mati se, sa pravnom, smatra uspehom.
Verovatno otuda I ostvarene mame.

aom
((ime_u_kucici))
2015-06-17 07:52 AM
stru, tema je vrh :)
Leon01
(ekonomista)
2015-06-17 08:12 AM
tema je extra vrh :)
Konj_na_belom_princu
(Miriomorfoskopticar)
2015-06-17 08:48 AM
Vrh vrhova preti da se ostvari kao tema i hvala vi na tome.
struktura
(Bene Gesserit)
2015-06-17 09:14 AM
@Konj
Poenta je bila, uvek, procitati knjige pre nego sto nam filmovi upropaste utiske i naše lične slike.

Ovo ispade rima...
struktura
(Bene Gesserit)
2015-06-17 09:33 AM
@Srna
Ne slazem se.

@Lea
Opasno se slazem :-D

To sa ostvarivanjem je totalna nebuloza u kojoj ucestvuju žene razlicitog nivoa inteligencije. Čitam tako intervjue sa poznatim, zenskim facama i, malo malo, prospu se kako su se one, eto, ostvarile i kao majke. Ocekuju li orden možda? Biti majcinstvom, kao ostvarena žena, je izgleda u modi da bi se tim izrazom po nosu trljale one žene koje se nisu (još) razmnozile. Logicnije bi bilo da o nekakvom ostvarivanju materinstvom pricaju one žene koje su se namucile npr. kroz IVF, imale spontane i prošle razne probleme da bi na svet donele dete. A ne one koje su iz sporta nahvatale muskarca za tu rabotu pa se hvale kao da su postigle ne znam šta.

Malenaa
2015-06-17 01:11 PM
Pa vi 'grmite' :)
Silenthill
(Zelim da verujem)
2015-06-17 04:00 PM
Ja bih čak otisao korak dalje...na primer... ostvarenje majke kao potstanarke.
Eee?
LeaDiKaprio
(shumska)
2015-06-17 11:33 PM
@Struktura

Vrh je koliko se slazemo. Ostvarile smo se kao sagovornice.

A šta kazete na ENERGIJU? Kako su se uhvatili za tu energiju ko pijan za plot. Sve im je energija. Ono sto je nekada bio osecaj, hemija, struja, privlacnost, mudrost, harizma - sve su to zbuckali u jednu „energiju”.

Namah mi se juri u klozet kad čujem ENERGIJA.
goodbad
(gb&u)
2015-06-18 12:22 AM
gdjo Lea ispao vam je tampon.
dulebg
(posmatrach)
2015-06-18 02:12 AM
политички је некоректно бити образован
Leon01
(ekonomista)
2015-06-18 04:43 AM
da bre i prosto da nas bude sramota kako nam dobro ide :)
CPHA
(Чувари ћирилице)
2015-06-18 09:11 AM
Logicnije bi bilo da o nekakvom ostvarivanju materinstvom pricaju one žene koje su se namucile npr. kroz IVF, imale spontane i prošle razne probleme da bi na svet donele dete.

Па о томе и ја причам.
Pandora69
(mi´´)
2015-06-18 09:24 AM
Ostvariti se kao majka, nema nikakve veze( bar po meni) sa IVF ili sa pobacajima i sl...ali ima veze sa ostvarivanjem naših zelja, kako zelje da osetimo cari majke, tako i neke druge zelje a ostvarivanje istih nas ispunjava i čini nas srećnim..
Silenthill
(Zelim da verujem)
2015-06-18 10:52 AM
Da, i ja bih hteo da se realizujem kao razne cari.
Leon01
(ekonomista)
2015-06-18 03:41 PM
slazem se pan69 :)
struktura
(Bene Gesserit)
2015-06-18 04:59 PM
Kada razne krenu da navode kako su se ostvarile kao supruge, pa kao umetnice, poslovne žene, velike radnice pa onda dodaju i ostvarenje time sto su postale majke, cela konstrukcija pada u vodu.Ja ovde ni jednu nasu ženu nisam čula za sve ove godine da prica kako se ostvarila kroz posao, brak, materinstvo. Moja generacija ima već veliku decu ali, znam i mnogo mladje žene sa malom decom koje nikada nisu tako pricale. Znaci, koristenje ovog pojma je vezano za javne licnosti koje time podvlace svoje uspehe. Tim pre, sve je nekako smesno i para usi.
LeaDiKaprio
(shumska)
2015-06-18 08:57 PM
Jedno je ostvariti svoju ZELJU (teznju, snove) da budes majka, a drugo ostvariti SE kao majka.

Preozbiljno shvacen Holivud, rekla bih. Gde žene sve rade i sve postizu. Dodju kuci po mrklom mraku, pa stignu da se pozabave decom, da rade domaći, čitaju bajke pred spavanje, sede malo na krevetu sa gomilom papira i bebom ispred sebe, a beba mirna - samo sedi ko za slikanje, niti puzi niti guzva niti zvace one papire... Kad taj deo bude gotov, pozabave se muzem, pa se onda site naspavaju i sutradan sabajle opet isto.

Po nekad udenu i odlazak u restoran ili na neko zabavno mesto.

E, to je ostvarena žena! Hoću i ja isto!! Ako ne u stvarnosti (jer ono je moguće samo u filmu) onda makar kroz recnik.
Malenaa
2015-06-19 12:31 PM
Po meni,to su žene koje nemaju samopouzdanja.Daleko su one od toga da su ostvarene,jel ima na hiljade žena koje su ostvarene.Samo što su te žene anonimne tj nisu na udaru javnosti.Slažem se da većina 'poznatih' žena udara na sva zvona koliko je ostvarena.
Upšravo gledam ovu Isidoru Bjelicu kako prolazi 'kroz težak period'u svom životu.Svi mi znamo bar po jednu ženu koja je prošla možda i gore od nje...Ali ona je JAVNA LIČNOST
dulebg
(posmatrach)
2015-06-19 07:05 PM
Добар начин да ти се њасра не догађају: не гледаш њасра. Ја чак и на интернету имам свега пар сајтова које могу да прођен неупрљан. Ево овде на СЦ-у пазим се да не уђем на „Хоум”, јер ће да ме заспу вестима о абортусима, паровима, силиконским чкипкама и другим невероватно значајним стварима - укључујући аутобус у Небраски који се стровалио у језеро, а у Пакистану каменовали неку несрећницу, док Мерклова забринуто милки Јункера.

Не можеш ти од спектакла очекивати достојанство. То једно друго искључује, а медији су скроз у спектаклу. И не можеш да их констатујеш, а да те не запрљају, но ченс.
struktura
(Bene Gesserit)
2015-06-20 05:31 AM
Što se Isidore tiče, meni je žene zao kao i svakog ko prolazi zdravstveni problem a naročito onaj koji može da se zavrsi fatalno. Međutim, nije mi jasno da takva jedna javna licnost koja je živela na visokoj nozi, putovala, oblacila se itd. sad spadne na to da javnost skuplja pare za njeno lecenje?! Nekako, mene bi bila sramota. Ljudi ako zapadnu u problem dizu kredit, prodaju nekretninu/e, pozajmljuju a ona ladno napravi svoj licni problem javnim. Znam ljude ciji je sin bio narkoman. Svasta su isprodavali i zaduzili se da bi ga odveli u inostranstvo da mu promene krv i ugrade nekakve blokatore. A ovoj se organizuje dobrotvorni koncert. Usput cisto sumnjam da živi negde na periferiji u 50 kvadrata pa da nema šta da unovci i plati svoje lecenje.
dulebg
(posmatrach)
2015-06-21 04:31 AM
Да, шта ли беше са онима што им дете није стигло на операцију, а они сад неће да врате милионе?

Ја мислим да је то од почетка Смрдело: неко је њима организовао хуманитарије по принципу лапо-лапо. И вероватно су паре код тог другога, а то је неко довољно моћан да одржава хистерију у медијима.
struktura
(Bene Gesserit)
2015-06-21 09:05 AM
Pa ti vise znaš nego ja. Citala sam stogod na netu o tom slučaju, tu se ne zna ko pije a ko placa. Jadno dete preminulo, ispade da su placeni bolnicki troskovi a do operacije nije ni doslo, nema racuna za troskove, mazu narod kako je bio skup prevoz kovcega avinom, pa za sahranu preko deset hiljada evra (koja to sahrana u Srbiji kosta toliko??), na kraju ne zna se gde su pare itd. To samo u Srbiji može tako naopako da ispadne . Za povratiti. Anyway, sto bi rekli, ja procitala na vestima pismo muza pomenute Isidore pa mi bilo trulo sto sam napisala ovo gore. Covek kaže kako su isprodavali šta su imali, stan nisu mogli da utope jer je na petom spratu na mansardi bez lifta, ostale im samo knjige. Mislim, jbg, tuzno je sve to kako god se okrene. Za to vreme oni kojima isto treba lecenje a nemaju ništa da prodaju, ne mogu kredit da uzmu, nemaju ni poznate prijatelje da im organizuju akcije prikupljanja pomoći, gube bitku za zivot. Lepo je rekao tamo neki nacelnik klinike glavonja, ako nemas vezu ne nadaj se kvalitetnoj lekarskoj usluzi. Da se covek poplasi.
Silenthill
(Zelim da verujem)
2015-06-21 09:17 AM
Pitam se, ako je ostvarenje žene kao majke najvece sranje za svesne žene, šta bi onda bilo najvece sranje za svesne muskarce?
struktura
(Bene Gesserit)
2015-06-21 09:42 AM
Pa kažu li javne muske face da su se ostvarili kao umetnici, poslovni ljudi, ocevi...? Vecini je verovatno san da se ostvare kao veliki svaleri, šta drugo. Ili krivinasi. Takva je vecina naših muskaraca. Da mogu ništa da ne rade a da vazda imaju sve na gotovo. Koji to postigne valjda misli da je ostvaren.
Leon01
(ekonomista)
2015-06-21 09:54 AM
prava žena, dama na ulici, domaćia u kuhinji i kurva u krevetu
struktura
(Bene Gesserit)
2015-06-21 10:00 AM
Leon, hehehehe... Dream on...
Leon01
(ekonomista)
2015-06-21 10:56 AM
There's no law against asking
Pandora69
(mi´´)
2015-06-21 11:23 AM
„prava žena, dama na ulici, domaćia u kuhinji i kurva u krevetu”

rekla bih da takve žene nisu retkost, čak naprotiv...ali žena nije samo to..ona je mnogo vise od toga..
Leon01
(ekonomista)
2015-06-21 11:28 AM
na primer?
Pandora69
(mi´´)
2015-06-21 11:49 AM
Primer :nezna i odgovorna majka, ljubazni zagovornik na poslu i kod kuce..empaticna, vesele prirode, puna postovnja i respekta prema razlicitosti u drugima itd...dovoljno? :9
Leon01
(ekonomista)
2015-06-21 11:57 AM
Primer :nezna i odgovorna majka, = ostvarena majka

ljubazni zagovornik na poslu i kod kuce..= dobra domaćica

empaticna, vesele prirode, puna postovnja i respekta prema razlicitosti u drugima itd...= dama

dovoljno? :9
>>>

dalje?
Pandora69
(mi´´)
2015-06-21 12:28 PM
Pa ti nisi imao ovo za majku a tu može da se ubaci i cerka, i sestra i tetka... ai ovo za posao, ne možeš nazvati sve istim imenom „dobra domaćica”.. :)
Leon01
(ekonomista)
2015-06-21 12:31 PM
tema je majka.

pa dobro jednu stavku si navela

ima još?
Pandora69
(mi´´)
2015-06-21 12:33 PM
Pa ima..ostatak će neko drugi da navede :)))
Leon01
(ekonomista)
2015-06-21 12:35 PM
dobro
Pandora69
(mi´´)
2015-06-21 12:41 PM
Pa jeste dobro, doprinela sam temi :)...nego samo da dodam još ovo: nije svaka žena koja ima decu ispunjena kao majka..mnoge žene imaju decu koju nisu želele..to za njih nije ispunjenje već napor ili u nekim slučajevima cista tragedija...
dulebg
(posmatrach)
2015-06-21 02:21 PM
... није ни њеној деци лако ((((
dulebg
(posmatrach)
2015-06-21 02:23 PM
prava žena: dama na ulici, domaćia u kuhinji i kurva u krevetu
-
то је Мујо тражио, а добио је:
- у кревету куварица, у кухињи дама, а на улици остало (((
struktura
(Bene Gesserit)
2015-06-21 07:15 PM
Mislim da je vrlo bezobrazno i neodgovorno prisivati kurvama seksualno umece koje nije svojstveno suprugama. Ako je muž kuvana noga i nema cime da inspirise svoju nezniju polovinu da se pokaze u spavacoj sobi, onda mrka kapa. I svaka bi žena isto tako volela virtuoza u krevetu, generalno gledajuci majstora u kuci, mahera u kuhinji i dzentlmena na ulici. Ali, u najvecem broju slučajeva dobije kilavog Radovana, maminog njanjavca koji od žene ocekuje sve a on da ide okolo kao curan, palamudi i izvoljeva. Ocekivanja su pusti snovi za naivne, lutrija za one koji žive u cardaku ni na nebu ni na zemlji.

struktura
(Bene Gesserit)
2015-06-21 07:37 PM
nego samo da dodam još ovo: nije svaka žena koja ima decu ispunjena kao majka..mnoge žene imaju decu koju nisu želele..to za njih nije ispunjenje već napor ili u nekim slučajevima cista tragedija...

...

Naravno. Ja imam komsije, oboje su presli 35-u. Nemaju decu niti ih žele. Na njihovoj terasi leti svaki dan vise peskiri za plazu. Dodju sa posla, odu da se iskupaju pa kada se vrate prave rostilj. Svaki raspust (ona radi u skoli, svakih 10 nedelja je raspust od 2 nedelje a veliki od Bozica pa do pred kraj januara) idu na Tajland. Ljudi neće decu i gotovo, nasli se, sporazumeli, uzivaju zivot. Na zalost, previse dece se rodi neplanirano i iz glupih razloga: svi iz drustva imaju dete/decu pa trebamo i mi, volimo se=normalno je da imamo decu, zensko sam i moja uloga je da radjam, napravicemo dete br. 2 da bi starije imalo brata/sestru, zato što nasi prijatelji imaju dvoje, steta je ostati na jednom, ako ima za jedno biće i za dvoje, to je tako slatko, sto da ne... Malo ljudi doobro promisli a dok ne rese šta će i kako, oni lepo koriste kontracepciju i ne igraju se ruskog ruleta sa zivotima svojim i svoje nerođene dece.
Leon01
(ekonomista)
2015-06-22 07:27 AM
super sto me upoređuješ sa mujom
SilenthillBelow viewing treshold. Show

Silenthill
(Zelim da verujem)
2015-06-22 08:44 AM
Sex sa kurvom je najlosiji mogući sex koji postoji. Oni koji su probali znaju o cemu govorim.
Kurve nisu ni mastovite ni veste, gledaju da te se rastosiljaju sto pre,a odnos sa njima je uvek pun straha da ne dobijes sidu ili neku drugu bolest.
Otprilike kao kad si gladan, a sve sto možeš u tom trenutku da pojedes je budjavi sendvic koji si pronasao u kanti za djubre. Sve u svemu cist promasaj.
Jedno iskustvo je sasvim dovoljno da potpuno izgubis sve predrasude i fantazme po tom pitanju.
Bolje je otici u neki restoran, masazu, bioskop...šta ko voli.
Konj_na_belom_princu
(Miriomorfoskopticar)
2015-06-22 08:47 AM
Zar ne postoje neke profi? Koje nisu zaražene.. vrhunski izgledaju.. i vrhunski se ponašaju... za vrhunske pare :)

Ne znam. Nikad nisam trošio. Pitam.
Konj_na_belom_princu
(Miriomorfoskopticar)
2015-06-22 08:47 AM
Kako smo od ostvarenih žena brzo došli do qrvi :)
Leon01
(ekonomista)
2015-06-22 09:10 AM
SilenthillBelow viewing treshold. Show

Silenthill
(Zelim da verujem)
2015-06-22 09:56 AM
Sigurno da ima i takvih (vrhunskih)...samo koji je njihov procenat...1-5% ?
Ali takve se iz sve snage trude da izgledaju kao da to rade prvi put, zato što te vole, i jer si najbolji :)
Vrhunske cene su isto tako vrhunske jer je sex bez zastite, dakle sa velikim rizikom.
P.S. Kad vidis Klintona i Moniku Levinski, koju su mu namontirali braca jevreji...pitas se u jednom momentu...a šta je tu bilo vrhunsko?
Pandora69
(mi´´)
2015-06-22 10:06 AM
Kurrva pa još vrhunska ???...Kurva nikako ne može biti vrhunska:)
struktura
(Bene Gesserit)
2015-06-22 10:11 AM
Valjda zensku osobu koja naplacuje seksualne usluge zovemo prostitutkom? Covek treba da je bas određen mentalni sklop pa da bude u stanju da plati za ovu rabotu. Hoću reci, sve su to teski pacenici. I miskarci i žene koji placaju za nečije drmusanje,

A Severinina pesma je verovatno himna za razocarane žene po sistemu tesimo se, lele dunje ranke...
Konj_na_belom_princu
(Miriomorfoskopticar)
2015-06-22 10:18 AM
Slažem se sa Reverend Mother Structure. Čak mi se i dopao opis „drmusanje” iako bi ja da sam na njenom mestu, verovatno zbog blizine mora, pre to nazvao „talasanje” :)
Pandora69
(mi´´)
2015-06-22 10:24 AM
„sve su to teski pacenici. I miskarci i žene koji placaju za nečije drmusanje,”

A možda još jedan dokaz vise da je muskarcima jako važan sex ...osoba sa kojom upraznjavaju sex i nije toliko bitna.
struktura
(Bene Gesserit)
2015-06-22 10:35 AM
Citala sam ja clanak o tim vrhunskim iz jedne tu isto takve agencije tj, bordela. Sve su ekstra lepe, ili su studentkinje ili obrazovane zenske. Kažu da imaju musterije koje vole da sednu i pricaju, ništa keks. Kod kuce nemaju komunikaciju sa zenom pa onda plate da ih tutka slusa. Zato bih ja napravila zakon da se posle 5-6 godina svi razvedu na godinu dana i vide šta žele od zivota. Pazi ti neshvacene, ne može da odvede ženu na vikend na neko lepo mesto i ispravi krive Drine nego placa tutke da im se jada.

Da, ovo tutka sam pokupila sa naših portala. Sad imaju tutke i tutkani koliko vidim. Takođe i starletani a starlete su doktorirale odavno svoj zanat.
Konj_na_belom_princu
(Miriomorfoskopticar)
2015-06-22 10:41 AM
Kada bi se ljudi razvodili na jedno godinu dana.. verovatno se više ne bi ponovo ženili i udavali. Što bi plaćao tutke kad postoje savršeno dobri forumi.
struktura
(Bene Gesserit)
2015-06-22 10:53 AM
Kakve veze imaju forumi? Možda mislis na potencijalni supply diskretnih istomišljenica, po sistemu ruka ruku mije? Ipak, daleko je veci procenat muskaraca koji bi rado iskusio placen hopa cupa nego sto je to slučaj sa ženama.
Konj_na_belom_princu
(Miriomorfoskopticar)
2015-06-22 10:59 AM
Lepo se se ispičaš sa disktutantkinjom pa onda odvedeš ženu na rafting drinom.

Izvinjavam se na ovom „rafting” ali na to me primoralo talasanje hopa cupa drumusanja..
Leon01
(ekonomista)
2015-06-22 11:26 AM
drmusanje, rafting, tutke...
ja drugarice neam, i ne trebaju mi, ako imaš poznanicu, koja je iskrena, ona će znati šta ti treba i o cemu da prica, i da te slusa...

da muskarcu je vise potreban seks, to je i nauka, medicina dokazala a priroda nam kaže sama po sebi, al covek je cudo on laže sam sebe...

seks je bitan i osoba je još bitnija, to ispunjenje dobbijas samo sa zlejenom/voljenom osobom...

svojevremeno sam znao tri profesionalne prostitutke ni sa jednom nisam imao seks, i to su bica, pogresan odabir profesije, da ostaju posledice ostaju...

žena, majka, domaćica, kurva u krevetu svom muzu, nije teško biti, poželjno je... ma da mnogo je teško, oprostite žene, da izdrndate muza barem jednom nedeljno, al posteno, da ne zna gde je, koje vreme, naravno kao sto i on treba istom merom da vrati, da bas je mision imposibile...

PS ako toga nema nema vise ni ljubavi.
SilenthillBelow viewing treshold. Show

Silenthill
(Zelim da verujem)
2015-06-22 12:30 PM
Pa možda su koreni prostitucije bas tu negde, kad on to treba da vrati.
Ali kako i cime da vrati?
:)
Pandora69
(mi´´)
2015-06-22 03:54 PM
Meni ovde fali AOM sa ping-pongom :)
LeaDiKaprio
(shumska)
2015-06-22 08:41 PM
Molicu lepo da se zvanicno zavede da je ideja o razvodu na svakih 5-6 godina potekla odavde. Nemojte molicu lepo da za 10-15 godina kada se neko na mrskom zapadu toga seti da se imputira da hoće da nam rasture familiju. Nismo ni mi bez ideja.
dulebg
(posmatrach)
2015-06-23 12:41 AM
Ја бих у једначину са разводом и превенчавањем укључио децу. Колико се деца радују да остану без тате (јесмо ли Ми криви што је тата отишао?), а да их после васпитава неки длакавичика, који мало чудно гледа поћерку, а посина удара пречесто?
dulebg
(posmatrach)
2015-06-23 12:47 AM
Сав вам је секс игра оплођења и продужења врсте. Само смо га ми изопачили у засебан спорт и друштвену разбибригу, али Природа се не да, природа командује своје.

Не прихватам да женама треба мање секс. Проблем је можда у механизму: мушкарац плоди и иде даље, а жена оплођена треба да види куда би и шта јој је чинити. Зато она пристаје на секс када је сигурна у своје сутра.

Постоји и мушкарац коме она не може да каже „не”, само што тај одржава 100-тинак жена, тако да она нема теоријске шансе да се преигра.
dulebg
(posmatrach)
2015-06-23 12:53 AM
Не може плаћени секс да ваља. У основи секса лежи уговор „понећу твоје дете” (јер си вредан тога). А у плаћеном сексу договор је: ајде пожури, па да се исперем.

Плаћени секс би пуно добио на пуноћи, када би курве сваки пут занеле и родиле, после оцу слале слике и скениране оцене из школе. Мушкарци обожавају да имају пуно деце на пуно места. Само наравно - да ништа не траже, таман посла!
struktura
(Bene Gesserit)
2015-06-23 06:28 AM
Ja bih batalila polemiku o tutkama i tim mukama. Nego, pogodilo me nešto. Otvorim fb jutros kad moja drugarica, intelektualka, napisala kako je na taj i taj dan pre toliko i toliko godina postala ostvarena kao majka. Momentalno sam se sledila. Mislila sam da po Beogradu taj apsolutno bezvezni pojam koriste samo neke novokomponovane face koje se femkaju i generalno tandrcu uvelicavajuci sebe. Kad ono, i žene iz naroda pricaju isto... :( Ali, šta da se radi, odavno ne živim tamo, zaboravljam i neke reci koje dugo ne koristim, vise verovatno i ne zvucim kao da sam iz Beograda. Druga planeta. Ja ću reci tad i tad sam postala majka. A to ostvarila sam se kao majka, ova, ona i sl. , ko je to izmislio?? Ko je odgovoran za tu jezicku kakofoniju?
Konj_na_belom_princu
(Miriomorfoskopticar)
2015-06-23 06:42 AM
Pandora69
(mi´´)
2015-06-23 03:03 PM
„Не може плаћени секс да ваља. У основи секса лежи уговор ”понећу твоје дете„ (јер си вредан тога). А у плаћеном сексу договор је: ајде пожури, па да се исперем.”

Da, bas tako. Mada ima verovatno veci broj muskaraca, koji su se već ostvaili:) (izvini Struktura na izrazu)kao ocevi, pa im dobro dodje to „ajd pozuri, pa da se isperem” :)
Leon01
(ekonomista)
2015-06-23 05:05 PM
Međutim, ako muškarci već ne žele da se vezuju emotivno, zašto u vreme kada svetom vladaju veze za jednu noć, povremene kombinacije, drugarski seks, kada je moguće naći devojku raspoloženu samo za ovu vrstu druženja gotovo na svakom koraku, pripadnici jačeg pola biraju da nek

___

„Spavam s prostitutkama kad ne mogu da ćaskam s ženom”, objašnjava tridesetšestogodišnji Džo iz Londona.

On ističe da nema previše samopouzdanja kada se nađe u blizini žena. Pokušao je da upoznaje devojke preko interneta, ali mu nije išlo, te se okrenuo damama koje se bave najstarijim zanatom.

prvi deo kontrira drugom, i u tome lezi i zec, ada ne pricamo o femkanju i dzenje cene i da se prodaju sto bolje a to danas ne prolazi vise

i kao po obicaju lako dolaze do takvih devojaka, bas frajeri, mangupi, zensakrosi, lepi, i koji imaju status i pare...
Laramii
(Laramii)
2015-06-23 05:28 PM
Jojjjj, ja kao majka dva odrasla,40 i 30 g., fantasticna deteta, ja se osecam da sam propala,kakvi bre ostvarila.

Ocu samo da bezim i ne budem majka vise, dosta mi je.

U sledećem zivotu neću vise da radjam,previse boli...i nastavlja da boli zauvek...

Nije za dzabe da psuju majku na svakom koraku,izgleda da smo proklete...

Zao mi je da kažem, ali vise su mi dali moji psi nego moja deca kad svedem racune.

I da dodam prilog temi novokomponovanu reč koja mi smeta je „pljuvanje”

dulebg
(posmatrach)
2015-06-24 04:23 AM
онај чланак „Менс Хелтх” типичан је: поставе неку тезу, онда послажу 4 примера који немају везе са њом, на крају закључе нешто десето од постављеног.
Malenaa
2015-06-24 09:59 AM
'Zao mi je da kažem, ali vise su mi dali moji psi nego moja deca kad svedem racune.'!!! Ne mogu da verujem šta sam pročitala!!Zar si ti rađala decu očekujući nešto za uzvrat?!Ja sam svoje rodila zato što sam ga želela ,a ne da sutra očekujem nešto.Ne očekujem od njega ništa,ali sam zato dobila (mada je prilično mlad)bar delimično poštovanje koje sam mu usadila odgajajući ga sama.Imala sam dobar primer kakav roditelj ne treba da budem(moji roditelji).Moj sin trenutno ne živi sa mnom ali ne prođe dan da me ne nazove,pita me da li mi nešto treba,pozove me na kafu ili klopu.Izvini na iskrenosti,ali ovo je samo moje mišljenje.Možda si samo previše očekivala ,a premalo dala(u vaspitanju)
struktura
(Bene Gesserit)
2015-06-24 06:51 PM
Larami, pogresila si sto si rodila dvoje, to je jedina tvoja greška. Lepo jedno i da budes mirna.

Malena, najlakse je okriviti majku (i oca) kako nisu dovoljno ulagali. Najveci broj roditelja i te kako ulaze ali, apsolutno nikada ne možeš da budes sto posto sigurna na šta će sve da izadje. Ja u svom okruzenju vidim sve i svasta i kako se dojucerasnja slatka decica ponasaju prema roditeljima kada jednog dana odrastu. Pa moja doktorka mi je ladno rekla da su deca kako rastu sve sebičnija i da covek nikada, nikada ne treba sebe da zaboravi padajuci na nos zbog podmlatka.

Usput da kažem, vecina nas koja je otisla iz zemlje dizala je decu bez ikakvih uticaja baba i deda, batrgali smo se kako smo znali i umeli a sve sami. Srećom, nasa deca ovde imaju zdravije formiran sistem vrednosti nego ona u Srbiji. Svi rade, ponosni su da kao klinci od 15 mogu da rade nekoliko sati nedeljno i zarade sebi za nešto sto žele. Nema vecitih studenata a ko god je zavrsio faks zaposlio se u kratkom roku. Nema mlade osobe od 22-23 koja ne radi. No, to je neka druga tema. Tvrdim da broj dece može jako loše da utice na kvalitet bracnog i porodicnog zivota, i da bi ljudi trebali da dooobro razmisle pre nego sto krenu da prave svako sledeće dete.
Malenaa
2015-06-25 05:22 AM
Draga moja struktura :)Kad kažem 'ulagali',ja pomislim na neko normalno odrastanje.Ono da te roditelj razume,pomazi,zagrli,kaže da te voli,popriča sa tobom,bez straha od neke osude.Ni jedno dete nije savršeno,svi smo mi prošli dečije nestašluke.Daleko od toga da sam ja savršena majka,ali sam uvek gledala da popričam posle svakog njegovog 'ludila'.Znaš ... kad odeš u trgovinu,kupiš neki proizvod,na njemu lepo piše uputstvo.Izađeš iz bolnice sa veknom fleba:),a nigde ne piše kako treba rukovati s njim::).Zato sam i rekla da sam imala primer kakav roditelj ne treba da budem.Mojoj majci je bio san da se uda u Beogradu i da rodi decu(ona smatra da je sa time ostvarena),a vaspitanje se svodilo na ono 'tako mora zato što sam ja tako rekla',bez objašnjenja i nekog mog pogovora.
U pravu si za to da ne treba rađati još jedno dete ako ne možeš da izađeš na kraj.Imam prijateljicu koja je rodila drigo dete,da prvo ne bi bilo samo.Na žalost...deca joj nisu odrasla zajedno,jedva znaju jedno za drugo
jedna_vamo
2015-06-30 07:30 PM
ko li je udari mokrom carapom po glavi? fantasticna deca?! strasno ko se sve zove majkom.
struktura
(Bene Gesserit)
2015-07-01 07:01 AM
@Malena,
ni u zivotinjskom svetu nije svaka zivotinja sposobna da iznese svoje potomstvo, sacuva ga, odbrani. Neke ostavljaju mlade i puj pike ne vazi. Zašto bi kod coveka bilo drugacije? Zato sto je najinteligentnije biće pa samim tim nosi teret ocekivanja i pritiska da mora biti dobar roditelj, da se mora razmnozavati? Sve je to lutrija...mrzi me i da mislim a tek da pišem...
dulebg
(posmatrach)
2015-07-01 08:16 PM
мисим сине оно мисим јееее
jedna_vamo
2015-07-03 06:55 AM
sokantno ali istinito! od majke bi se ocekivalo CAK i da voli dete a ne samo da se brine o njegovim osnovnim potrebama.

zato je krajne odvratno reći da ti dete nije ništa dalo. ne treba radjati decu ako vise volis kucice i macice kao ova matora guska..

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/460389/Brizit-Bardo-postala-prababa-Nikad-nisam-verovala-u-krvno-srodstvo
dulebg
(posmatrach)
2015-07-04 08:21 PM
па кад не мош бицикло да родиш
него дете (( онда те после секира
dulebg
(posmatrach)
2015-07-06 07:09 PM
ја сам се остварио као Наполеон
после су дошли по мене
dulebg
(posmatrach)
2015-07-18 06:30 PM
остварене као снајке
па јес
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.