Forums : Politika

 Comment
Komunisti za vreme Germana šamarali vladike
Tarpe-
2021-02-18 05:16 AM
Evo sada u Jutarnjem programu govorio je Toma Fila koji već decenijama ima u SPC funkciju sekretara u eparhiji a pre toga je takvu funkciju u SPC imao njegov otac advokat Filota Fila, i Toma Fila je rekao da su komunisti za vreme Germana ulazili u Patrijaršiju i šamarali i tukli vladike.

Dakle ta komunistička bagra je to radila i 60-tih, i 70-tih i 80-tih godina. A danas njihovi sinovi i ćerke nam baljezgaju o ljudskim pravima. Nisu sinovi i čerke tih komunističkih zlotvora, tih komunističkih nasilnika, bitangi i ubica krivi za zločine svojih roditelja ali ipak treba znati da su njih vaspitavali takvi njihovi roditelji i zato je potrebno da prvo oni osude te komunističke zločine da bi sebe očistili od tog zla, (kao što su Nemci jasnom osudom nacista sebe očistili od Hitlerovog zla),pa tek onda da nekom drže predavanja o ljudskim pravima. Danas bi socijalne službe iduzimale decu takvim roditeljima da ih ne bi pogrešno vaspitavali.

Zaista sam zgrožen ovim saznanjem da su te komunističke barabe upadale u Patrijaršiju i tamo zlostavljali i tukli vladike i sveštenike. Verujte, dok ovo pišem povraća mi se.
MikaMira
(Voditelj)
2021-02-18 06:47 AM
Gledala sam tu emisiju jutros i Toma Fila je tu još rekao i kako je za vreme patrijarha Pavla dok je on bio bolestan i nepokretan neki blagajnik u Patrijarsiji ukrao 1,5 miliona evra.

A sada ovih dana sam citala kako napadaju vladiku Grigorija sto je tada tražio da se smeni patrijarh Pavle jer je zbog bolesti bio potpuno neaktivan. Ustvari sad vidim zašto je vladika Grigorije to tražio, tražio je zato što je video šta se radi u Patrijarsili dok patrijarh Pavle je lezao nemocan i nepokretan skoro dve godine. Ali naravno, toj nekoj grupi u Patrijarsiji je bas odgovaralo stakvo stanje, patrijarh bolestan, nesposoban, neaktivan i nepokretan a oni rade šta hoće pa su i kasu opljackali za milion i po evra.

I sada kritikuju vladiku Grigorija sto je tada tražio da se pod hitno izabere nov Patrijarh kako bi kontrolisao šta se radi po Patrijarsiji a ne kritikuju one koji su bili protiv toga samo da bi mogli mirno da pljackaju Srpsku pravoslavnu crkvu dok patrijarh Pavle lezi na VMA potpuno nemocan gde je i umro. Ali to stanje Patrijarha Pavla je trajalo dve godine za lopovcine dovoljno da opljackaju sve po Patrijarsiji. Zaista u to vreme nije se znako ko pije a ko placa u SPC.
WerbaBelow viewing treshold. Show

Werba
(N/A)
2021-02-18 07:57 AM
I trebalo je da ih se taba. Šta su radili, nego samo spletkarili kako unutar mantijaske patrijarsije tako i među narodom,-sto je najgore. A to nije smelo nikako da se dozvoli.
Zato su i dobijali batine.
K-MC
(llkktt)
2021-02-28 06:31 PM
.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.