Forums : Obrazovanje

 Comment
Bocconi univerzitet u Milanu
nikenike
(veb dizajner)
2010-01-27 12:51 AM
Da li ima nekog ko zna nešto o studiranju na Bocconiju?
Interesuju me pre svega studije prava, koliko znam polaze se ili SAT ili Bocconi test. zna li neko kakav je taj „bocconi test”, iz čega se priprema za njega, ima li nekog ko je polagao ili studira na bocconiju,?

hvala unapred
Stole82
(student)
2010-01-31 06:46 PM
Možeš pronaći sve sto te interesuje o Bocconiju na sajtu www.ossi.rs, skoro je osnovana sekcija bas tamo koja okuplja naše studente i koja uglavnom treba da pokrije sve studente koji su u Milanu. Imaš njihove podatke sa mejlovima i slobodno ih kontaktiraj i pitaj sve sto te interesuje, zato ova organizacija i postoji.

Srećno!
nikenike
2010-02-11 08:10 PM
hvala na linku za ossi, znam za njih, međutim, ne vidim na njihovom sajtu nikakve informacije vezane za bocconi, niti ista o nekom koga je moguće kontaktirati. ako i ima nešto, to je možda vidljivo samo onima koji su clanovi ossi-ja, sto ja naravno nisam, jer još uvek ne studiram na stranom univerzitetu.
Stole82
(student)
2010-02-13 08:24 PM
Apsolutno svako može da se uclani u OSSI, nema nikakvih specijalnih uslova. Sad proverih, sajt je još uvek u izradi, pa je sve još uvek sturo. Koliko ja znam cela ekipa ljudi iz Milana je upravo na Bocconiju, ok drugari.

Slobodno pisi na [email protected] sigurno će ti odgovoriti. Pitaj šta god te interesuje, mejl će biti prosledjen njima. Odgovorice ti sigurno.
nikenike
2010-02-18 08:40 PM
hvala ti na info, pisaću na taj mejl.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.