Forums : Umetnost i kultura

 Comment
Први фестивал Срба западно од Дрине у БГ 8.05.10.
chule80
(student)
2010-04-23 04:33 AM
[img]http://i241.photobucket.com/albums/ff256/chule80/KF/KUD%20Krajina/2010/festival%20Siri%20mi%20se%20kolo/fes... j2010nova.jpg[/img]

Поштовани пријатељи, Културно–Умјетничко друштво „Крајина” из Београда организује 08. маја 2010. године Први фестивал фолклора Срба са западне стране Дрине, под називом, „ШИРИ МИ СЕ МОЈЕ КОЛО МАЛО”, у великој Сали Дворане Дома Синдиката.

Учествоваће друштва из Босне и Херцеговине, Хрватске и Србије. Пошто смо увидјели да традиција и култура српског народа из западних крајева Балкана нема своје репрезенте у Београду, одлучили смо се на овај велики корак.

Да бисмо успјели доњети душу Крајине у Београд и да би сам тренутак био што величанственији потребна нам је и ваша помоћ. Ако будемо играли пред празном салом нећемо ништа урадити. Зато вас овом приликом позивам да својим присуством увеличате овај Први фестивал фолклора Срба западно од Дрине.

Молим вас, ако сте у могућности, да обавјестите што више ваших пријатеља, да што већи број људи види наше обичаје. У додатку се налазе сви детаљи везани за програм.

У нади да овај мој позив нећете погрешно схватити, видимо се у Дому Синдиката 8. маја 2010. године.

С' поштовањем

Предсједник КУД - а Крајина
Милорад Загорац

www.kudkrajina.org.rs
[email protected]
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Keychain ?
.