Forums : Republika Srpska

 Comment
Dragi Srbi, opametimo se već jednom.
Duhovitaxx
2010-11-20 12:09 PM
Boze dragi.. koliko ovi trose para?!

Svako ko malo zna korisiti svoj mozak zna da Europska Unija kosta jako puno. Svako ko prati novosti sa zdravim razumom shvatice veoma brzo da rashode ove tvorevine nećemo moći podneti još dugo. Svako ko je živeo u Jugoslaviji, ponekad se uplasi razvoda braka i trena kad izvor prihoda presusi ili novac se prestane vrteti.

Ali možda obični ljudi još nisu uocili ove informacije.
Jeste li znali da putni troskovi europskog parlamenta na relaciji Strasbourg - Brisel kostaju godisnje oko 200 miliona €?! Jeste li znali da je isti parlament potrosio 5,25 niliona € na Biribin limuzinske usluge prošle godine? Niste možda čuli da je sam svedski kralj prošle godine dobio 200 000 € poljoprivredne pomoći? A šta da vam kažem da je engleski golf-klub dobio 120 000 € pomoći koja je namenjena za za razvoj poljoprivrede? Ali to nije sve...mislim da je najbolje pricati o novcu namjenjenom za razvoj Sicilije. Od 2000- 2007 godine ova talijanska pokrajina je dobila 8,5 milijardi € za razne projekte. Nijedan projekt nije postigao zahtevane ciljeve. Za popravljanje zeljeznickoj koloseka, dobiveno je 230 milijona € i tim novcem opravljeno samo 8 km zeljeznice.

Smejati se ili plakati...?! Ili moliti Boga da Serbija nikad, za nikad ne udje u takvu zajednicu...?!
100jan
(/ 1 /)
2010-11-21 05:53 AM

Politicari u Srbiji pricaju bajke o EU i sam ulazak donosi leba bez motike,kod naroda proradi pohlepa pa bez razmišljanja prihvataju sve zdravo za gotovo.
Niko nerazmišlja koliko kosta ulazak i clanstvo u EU ili sa cime će se oni boriti u EU,sve sto je valjalo u privredi Srbije je rasprodato,pokradeno ili unisteno.
Dok im dodje iz guze u glavu a ono prosao voz.
Uzdaj se use i u svoje kljuse,druzi se sa onim ko se želi druziti sa tobom.
plavicvetic
(mama)
2010-11-28 08:42 AM
Srbima naravno,čestitke za temelje R.Srpske
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.