Forums : Mobilni

 Comment
Samsung Galaksi 3
-Metak-
2012-06-07 03:47 AM
Ljudi izgleda stvarno ekstra. Neki dan ga uzeo. Brz kao munja i stvarno fantastican. Samo ne znam 4,8 ekran jeli mi prevelik? 4,3 bi bio taman!

Sada me zanima šta će pohlepni Ajfon da izbaci.

U svakom slučaju preferiram android, jer imaš mnogo vise mogućnosti. U svakom slučaju trenutno naj telefon na trzistu.

Koje je vase mišljenje?

muerte
(Bas sam Zgodan)
2012-06-07 03:59 AM
odličan izbor Tel.je super,ja sam se ipak odlucio za Note jer ima veci ekran pa mi tablet ne treba
-Metak-
2012-06-07 04:52 PM
Stvarno je super.. Evo Danas dobi ajpad i ok je Stvarno. Ali sve je komplikovano... Da film prebacis ili da gledam balkaniyum itd. Poz
ShoneZver
2012-06-30 03:51 PM
Mocan telefon baterina jako slaba kao i na prethodnom sgs2 imao sam i iphone 7 godina od prvog dana pa sam imao hd7 sa wm7 pa sgs1 pa sbs2 sad imam htc radar sa wp7.10 .Ubedljivi najjachi telefon sa duplo j. Aterija skoro ne iatroshiva ekran taman sve uradjeno sa stilom i nisu potreben uopshte nikakve teme menjanje i downloadiranje zvukova nishta sve je već napravljeno toloko dobro da ne mogu da vwrujem da hvalim microsoft i njihov windows. Sgs su sa androidom amo preoptereceni. Previshe informacija i stvari za menjanje bezveze adiktivo gubljenje vremena kao i face ook. Sha znam možda samo to meni. Ali ja nisam Komformista a ni goth lol.

Imao sam wp7 na hd7 kad nije bilo ni copy past ni forward txt messages funkcija. I sada wp7.10 je pun funkcija kao i s aki ostalo mobilni os. I vishe. Plus toliko je jednostavan cbiat na izgled svezh i brz. Da sam odma kupio dva ista telwfona Nedaj Boze da shta bude Ovom Prvom. :).
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.