Oglasi : Sve ostalo

Napiši novi oglas | Promeni svoj oglas

Ultrazvuk abdomena - vračar

Velika slika ULTRAZVUK ABDOMENA - VRAČAR
ORDINACIJA HRAST DR POPOVIĆ
Najsavremeniji ultrazvučni aparati premium klase omogućavaju nam da vidimo više.
Imate bolove u stomaku ili leđima, nadimanje, mučninu ili povraćanje, naglo uvećanje trbuha, osećaj težine ili biste preventivno uradili ultrazvučni pregled abdomena i male karlice?
Kompletnu ultrazvučnu dijagnostiku abdomena i male karlice možete zakazati već danas na najsavremenijim ultrazvučnim aparatima premium klase, u ordinaciji HRAST DR POPOVIĆ, na Vračaru.
Kompletan ultrazvuk abdomena i male karlice – obuhvata ultrazvučni pregled jetre, slezine, pankreasa, žučne kese i žučnih puteva, bubrega i nadbubrežnih žlezda, mokraćne bešike i mokraćnih kanala, materice i jajnika kod žena i prostate kod muškaraca.
Ultrazvuk abdomena (stomaka, trbuha) i male karlice predstavlja nezaobilazni metod u dijagnostici organa gastrointestinalnog i genitourinarnog trakta. Ovim pregledom prikazuje se struktura različitih organa trbušne duplje.
Pored toga što smo se opredelili za vrhunsku aparaturu, želja nam je da našim pacijentima pregled bude jedno prijatno iskustvo koje će ih ohrabriti za buduće preventivne preglede, a ne samo kada se pojave simptomi i kada je bolest ozbiljno uznapredovala.

Vise o nama : https://ultrazvucnipregledi.com/

Za sve informacije : 011/2422340 ; 062/9494009 ; 062/9494007

Opšti podaci
Autor oglasa dir.wienna
Imejl Kontaktiraj autora

Detalji oglasa
ID oglasa 427237
Brojač čitanja ovog oglasa  72
Oglas ističe 14.05.2022.
Kreiran 03.02.2022.


Ostali oglasi iz ove kategorije  Drugi oglasi istog autora  Kontaktiraj autora  Pošalji prijatelju


.