Oglasi : Sve ostalo

Napiši novi oglas | Promeni svoj oglas

Vrtici novi Beograd

Velika slika VRTICI NOVI Beograd
Vrtić "Ana" na Novom Beogradu broji svoju petu godinicu. Nalazi se pored Beogradske Arene u bajkolikom ambijentu od 170m2. Prostor je prilagođen potrebama deteta od 1 do 7 godina i ima sopstvenu zelenu površinu od 150m2.

Celokupan rad bazira se na svakodnevnom individualnom pristupu deci i radu u malim grupama. Pored vrtićkih grupa (mlađa, srednja, starija) postoje i jaslene grupe (mlađa i starija), kao i celokupan pripremni predškolski program.

Dežurstva vikendom Pod dežurstvom vikendom podrazumeva se produžen boravak petkom koji obuhvata program noćenja i boravka do 15 časova (subota).

Program sadrži užinu, slobodno igranje sa vaspitačima ili gledanje crtaća, večeru u 19:30 časova, pidžama party od 20 do 20:45 časova, higijena pre spavanja, odlazak u krevet, slušanje priče i u 21:30 slatki snovi.

Akreditovana predškolska ustanova Ana bavi se vaspitanjem i obrazovanjem uzrastne dobi od godinu dana do polaska u školu.

U ovom trenutku u Ani boravi i raste 30-oro dece o kojima brine 10-oro zaposlenih pedijatriskih sestara-vaspitača i strukovnih vaspitača, profesor engleskog i francuskog jezika i dipl. kostimograf-predavač likovne i kreativne radionice. Pored njih, kao stručni saradnici rade i logoped, psiholog, nutricionista, muzički saradnik, kao i stomatolog i fizijatar.

Sa našom diplomom vaši mališani bez pogovora, a sa puno odgovora na sva pitanja moći će da upišu prvi razred.

Rekreativne nastave organizuju se u zimskom ili prolećnom periodu zavisno od vremenskih prilika, u trajanju od 7 dana: Zlatibor ili Divčibare. Izleti su jednodnevni ili dvodnevni u zavisnosti od udaljenosti mesta koja posećujemo. Do sada smo posetili: Viminacijum Golubac, Smederevsku tvrđavu, Avalu, Rezervat Prirode Obedska Bara i splavarili smo Dunavom.

Za više informacija - 011/311-42-41,066/33-5-777,066/402-174

Opšti podaci
Autor oglasa dir.wienna
Imejl Kontaktiraj autora

Detalji oglasa
ID oglasa 426588
Brojač čitanja ovog oglasa  71
Oglas ističe 31.03.2022.
Kreiran 21.12.2021.


Ostali oglasi iz ove kategorije  Drugi oglasi istog autora  Kontaktiraj autora  Pošalji prijatelju


.