Oglasi : Sve ostalo

Napiši novi oglas | Promeni svoj oglas

Kurseviprogramiranja. rs - IT ekspert budi

Velika slika Kurseviprogramiranja.rs je online platforma za sticanje znanja iz oblasti informacionih tehnologija i programa koji se odnose na razne primene računara. Platforma je namenjena kako deci, tako i odraslima. Pre nego što donesete odluku o kupovini kursa, pored opisa kursa, besplatno možete pogledati nekoliko prvih lekcija i proveriti da li je upravo izabrani kurs pravi izbor za Vas.
Kurs koji ste kupili će vam biti dostupan šest meseci od datuma kupovine. Tokom čitavog procesa pohađanja kursa, imaćete podršku mentora, kome ćete uvek moći da se obratite za pomoć ili savet. U tom periodu, kursu ćete moći da pristupite kada god želite i da nastavite sa učenjem gde ste stali.

Neki od kurseva koje možete pronaći na našoj platformi su:
- Python
- SQL
- Java
- Web dizajn
- Word
- Excel
- Adobe Photoshop

Glavna prednost platforme za online učenje jeste što svoje vreme možete da iskoristite kako želite, kao i da učite tempom koji Vama odgovara! Platforma će u svakom trenutku zapamtiti gde ste stali sa učenjem i dovoljno je samo da se ulogujete kako biste nastavili. Takođe, učenje na ovaj način je daleko jeftinije od drugih, tradicionalnijih, metoda učenja.📚

Iskoristite velike popuste koji će biti do kraja maja i kupite kurs koji Vam je potreban! Da bi kupovina bila što jednostavnija, omogućili smo i plaćanje platnim karticama na samom sajtu.


🖥️Više o svemu možete pogledati na www.kurseviprogramiranja.rs

📱Zapratite nas i na društvenim mrežama:

Instagram – - https://www.facebook.com/centarprocoding/

Opšti podaci
Autor oglasa Kursevi
Imejl Kontaktiraj autora

Detalji oglasa
ID oglasa 423656
Brojač čitanja ovog oglasa  48
Oglas ističe 21.08.2021.
Kreiran 13.05.2021.


Ostali oglasi iz ove kategorije  Drugi oglasi istog autora  Kontaktiraj autora  Pošalji prijatelju


.