Oglasi : Sve ostalo

Napiši novi oglas | Promeni svoj oglas

Help Fund Data on Political and Social Instability, Strain and Crime: Belgrade, Serbia

Velika slika Http://rkthb. co/59441
Ja samo tražim vašu podršku za istraživanja domaćinstava stanovnika koji žive u Beogradu, grad smješten u samom srcu jugoistočne Evrope. Grad je dom za više od 1,65 miliona ljudi, a novijoj istoriji je prepun velikih društvenih tranzicija, etničkih sukoba i političkih previranja, što ga čini posebno privlačan kontekst za istraživanje veza između urbanog života, moral, i kriminala.
Željela bih da se istraži kako individualne razlike u moralnom uvjerenja, krivice, stida, empatija, i moralnog identiteta inhibiraju odluke pojedinaca 'uvrijediti.
Ovo istraživanje, namijenjeno za moju doktorsku disertaciju, će istražiti kako urbanih socijalnih iskustava, kao što su siromaštvo, strah od viktimizacije, i odnosa civilnih-vlast, oblikuju moralna odluka, krivično uvredljive, i srodne ishoda kao što su altruizam, uljudnost, i mentalne zdravlje.

Iskreno se nadam da će ovaj projekt postati stvarnost, ali to će biti nemoguće bez pomoći naše srpske zajednice i od usta do usta tako recite svojim prijateljima i obitelji o ovom projektu i pomoći u podizanju svijesti za istraživanje istočne Evrope!
Ova studija ima potencijal da dodate značajan doprinos postojećim radom znanja o uzrocima zločina u ne-zapadnim kontekstima, ali možda najvažnije može poslužiti kao mjerilo za katalizira više istraživanja u Srbiji i stvaranje forum za dalju istragu!

Doniraj te molimo vas I posjetite ovaj website:Hvala i Bog

Opšti podaci
Autor oglasa Maja
Imejl Kontaktiraj autora

Detalji oglasa
ID oglasa 391195
Brojač čitanja ovog oglasa  242
Oglas ističe 21.07.2016.
Kreiran 12.04.2016.


Ostali oglasi iz ove kategorije  Drugi oglasi istog autora  Kontaktiraj autora  Pošalji prijatelju


.