Diskusije : Religija

 Komentar
Tajna jevrejskog obrezivanja
bgdtjumen
(arhitekta)
03. februar 2019. u 01.57
Da se malovratimo Jevraima,

Šta je to obrezivanje?

Zašto Jevrejima vrše obrezivanje osmog dana posle rođenja?
Zašto baš osmog, a ne petog, ne stotog, ne hiljaditog?
Na istoku neki narodi vrše obrezivanje dečacima u 12 – 14 godini, kada se mladić potpuno formirao i stupa u period polnog života.
U tom obredu se može videti medicinski razlog.
Zašto Jevrejima vrše obrezivanje tako rano, osmog dana posle rođenja? Dete se tek rodilo, tek se uklapa u svet oko sebe, trudi se da se u njemu adaptira i prilagodi. I odjednom u tom odgovornom periodu sa njim vrše nekakve krvave i bolne manipulacije, remeteći prirodni tok razvoja deteta, rušeći ono što su priroda i Bogovi dali detetu.
Čak mačići posle rođenja odmah ne umeju da vide i počinju da vide tek kroz 10 – 14 dana. U čemu je stvar?
Stvar je u okultnim znanjima, kojima vladaju leviti i njihovi gospodari, koji sami sebi ne vrše obrezivanja. Stvar je u tome što se u tom periodu, tokom prvih 14 dana, otvaraju čakre čoveka, spremišta ljudske duše, to jest čovek se formira kao biće slično bogu i uspostavlja se veza čoveka sa kosmosom, odakle on može dalje da crpe nova znanja o dobru i zlu i dopunske snage.
Tokom prvih osam dana kod čoveka uspevaju da se otvora samo tri donje čakre: Muladhara, Svadhistana, Manipura. Sve gornje čakre, počev od srčane, ostaju kod obrezanog Jevreja nerazvijene. To jest, obrezani Jevrej – to je polučovek, čovek sa urezanom dušom i sa oštećenim radom mozga. Eto šta rade leviti – sluge satane. Upravo time, pod rukovodstvom Mojsija i okultista, oni su se bavili u Sinajskoj pustinji.
bgdtjumen
(arhitekta)
03. februar 2019. u 02.03
Pogledajte vernog Judeja.
Šta označava crna kapica na temenu, koju on stalno nosi?
Kakav je to simbol?
Simbol veoma jak. Stvar je u tome, što je za vezu sa kosmičkim silama odgovorna najviša sedma čakra čoveka – Sahasrara. Ona se nalazi upravo na temenu. I ona je kod obrezanog Judeja zatvorena. On je odsečen od kosmosa. Primetimo, uzgred, da je kod katoličkog pape kapica bela. On sebi ne vrši obrezivanje, kao i leviti – najviša kasta koja upravlja Jevrejima.
Tek toliko da se zna.
Bazorilo
03. februar 2019. u 15.52
Треба напоменути да Бог позива свој народ да изврши обрезање срца.То се уклапа са Новозаветним учењем о обраћењу срца.Тако долазимо до решења овог проблема.Обрезање тела је дакле било симбол човековог предања срца Богу.Да човек тиме није био деградиран нити на било који начин унижен,доказ су многи генијалци који су потекли управо из старозаветног Јеврејског народа.
K-MC
(llkktt)
03. februar 2019. u 16.39
Bazorilo, jesi li ti Moderator? Neko rece čini mi se da si ti?

Pozdrav
Bazorilo
03. februar 2019. u 17.52
Никад био,нити сам сада а највероватније никада нећу ни бити.
cartensius
(pisac)
03. februar 2019. u 19.05
Vrlo interesantna zapažanja koja Arhitekta postavlja, mislim da će nam Tyr obrazložiti i objasniti ove, za nas skrivene tajne. Ima nešto sa čime se ne slažem, to sam nekoliko puta naglasio: mogu dokazati da je najveći procenat velikih umova proizašao iz jevrejske nacije. To su posledice Božjih blagoslova koje je izlivao na tu naciju, kao i prokletstvo koje su doživeli, zbog neposlušnosti prema Božjem zakonu.
bgdtjumen
(arhitekta)
04. februar 2019. u 04.16
T
///...mogu dokazati da je najveći procenat velikih umova proizašao iz jevrejske nacije. To su posledice Božjih blagoslova koje je izlivao na tu naciju,...///

To si odlično primetio, evo ti primer genijalnosti jevreja :

Od Jevreja naučnika ima mnogo natprosečnih ljudi.
Ali na ulogu genija pretenduju samo trojica: Albert Ajnštajn, Sigmund Frojd i Norbert Viner.
Da li su ta trojica stvarno bili geniji? Da li to nije jedna od jevrejskih prevara? Hajde da pogledamo Ajnštajna, od koga Jevreji nastoje da naprave genija svih vremena i jednog naroda.
A šta u stvari predstavlja Ajnštajn? U detinjstvu Ajnštajn je dugo učio da govori, u sedmoj godini je mogao da izgovori samo kratke fraze. Čak u 9 godini je govorio veoma sporo. U politehnikumu je bio slab i običan učenik. Prosečna ocena »genija« je bila između 3 i 4.
Doktorska (magistarska prema ruskim normama) disertacija Ajnštajna »Nova definicija dimenzija molekula«, posvećena brounovskom kretanju, proglašena je pogrešnom (74, s. 124).
Radeći od 1902.g. u patentskom birou, Ajnštajn je dobio masu najnovijih aktuelnih naučnih informacija, akumulirao je i koristio napredna znanja drugih naučnika. Svoju specijalnu teoriju relativnosti on je stvorio 1905.g. Ali nije stvorio od nule. Osnovnu ideju je preuzeo od Puankarea, matematički aparat je pozajmio od Lorenca. Pošten naučnik je obavezan da se poziva na svoje prethodnike, takva je naučna etika. U svom radu Ajnštajn nije dao ni jedan citat i time samim je tuđa otkrića objavio kao svoja. U naučnom svetu to se naziva plagijatom, to jest intelektualnom krađom. To je tipičan drzak jevrejski manir.
Posle publikacije specijalne teorije relativiteta Puankare, susrevši se jedanput sa Ajnštajnom, okrivio ga je za plagijat i naučno nepoštenje. Naivni Puankare nije shvatao da za Jevreje na postoji plagijat. Judeizam tvrdi da svo vlasništvo goja (uključujući intelektualno) – to je vlasništvo Jevreja koji ga prvi preotme. Ukrasti tuđe i objaviti kao svoje – to je tipična metoda jevrejske genijalnosti. Ajnštajn je mnogome naučio Jevreje. Sada su svi patentni biroi sveta puni Jevreja.
Uloga Ajnštajnove slovenske žene – Mileve Marić (srpkinje po nacionalnosti) u stvaranju specijalne i opšte teorije relativiteta u potpunosti se prećutkuje. Ipak Mileva Marić je bila jak fizičar, i njena uloga, blaže rečeno, nije mala. Dovoljno je podsetiti da su svi ti Ajnštajnovi »epohalni« članci potpisani sa Ajnštajn-Marić .
Opštu teoriju relativiteta Ajnštajn je »stvorio« 1915.g. na

bazi fundamentalne teorije Poljaka Minkovskog o četvorodimenzionalnom prostoru-vremenu. A Minkovski je samo razvio ideju četvorodimenzionalnog prostora Puankarea. Fundamentalnu formulu E=MC2 nije smislio Ajnštajn, već njegova prva slovenska žena Mileva Marić. Tako da u osnovi čak najvećih jevrejskih »genija« leže ukradene tuđe ideje, izdate kao svoje. Ajnštajn je, naravno, uložio i svoj rad i nešto postigao. Ali šta je ispalo? Opšta teorija relativiteta puna je apsurda i logičkih protivrečnosti, i Ajnštajn nije mogao da se izbavi od tih protivrečnosti. Primetimo da je već 1916.g. Ajnštajn ostavio svoju ženu Milevu sa troje dece. Shvatio je da mu ona više nije potrebna. I oženio se Jevrejkom Elzom (njegovom sestrom od ujaka po majci i sestrom od tetke po ocu).
Posle toga, 30 godina radeći nad opštom teorijom polja, Ajnštajn nije postigao nikakav rezultat. Nije uspeo ni od koga da ukrade ništa ozbiljno, i nova jevrejska žena mu nije ništa pomogla. Kvantnu mehaniku Nilsa Bora Ajnštajn uopšte nije umeo da savlada. Nedostajao mu je intelekt. Eto kakva je istinita slika dostignuća čoveka, koga Jevreji propagiraju kao genijalnog naučnika broj jedan.
cartensius
(pisac)
06. februar 2019. u 17.35
SAMO SU DVE STVARI BESKRAJNE-UNIVERZUM I LJUDSKA GLUPOST-ALI ZA PRVU I NISAM TOLIKO SIGURAN. Albert Ajnštajn
cartensius
(pisac)
06. februar 2019. u 17.38
SAMO SU DVE STVARI BESKRAJNE-UNIVERZUM I LJUDSKA GLUPOST-ALI ZA PRVU I NISAM TOLIKO SIGURAN. Albert Ajnštajn
Bazorilo
08. februar 2019. u 14.38
С тим што крај универзума може уствари да буде почетак неког новог бољег света,јер црна рупа универзума је уствари судар овостраног са оностраним светом,који због своје неописиве снажне светлости,са ове стране изгледа тамно пространство.
Док је црна рупа глупости крај сваком даљем разумском резоновању.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.