Diskusije : Melburn

 Komentar
Izlozba u Pertu
Idemo_dalje
16. avgust 2013. u 23.50
Izložba fotografija srednjevekovne arhitekture u Srbiji „The Medievial Architectural Beauties of Serbia”, biće svecano otvorena u istorijskom zdanju Perth Town Halla u centru Perta. Izložba se organizuje u sklopu proslave Mitropolijskog dana australijsko-novozelandske mitropolije Srpske pravoslavne crkve i trajaće do 7. septembra 2013.

Eleni Evangel, poslanica u Parlamentu Zapadne Australije i predstavnica grada Perta, svečano će otvoriti izložbu u 2pm u nedelju 1 septembra 2013 godine.

Među autorima se nalaze eminentni umetnički fotografi i drugi umetnici iz Srbije: profesor Dr Ljubiša Folić, Božidar Vitas, Zorica Tasić, Borka Tomić-Radovanović, Rastko Kolaček, kao i Nik Babić Perta. Ulaz je besplatan.

Perth Town Hall je pre par godina bio domaćin Tesla Expo 2011, na kojoj su Tesla Forum iz Perta i MuzejNikole Tesla iz Beograda predstavili naučne pronalaske Nikole Tesle, i privukli preko 5,500 posetilaca, što je svojevrstan rekord za izložbu te vrste.

Istorijsko zdanje Perth Town Hall-a je i tada ustupilo izložbeni prostor, a njegovo istaknuto mesto u kulturnom životu grada je od ključnog značaja i za predstojeću proslavu Mitropolijskog dana.

www.metropolitanate.org.au
Idemo_dalje
31. avgust 2013. u 02.30
U prvih 5 dana izlozbu je videlo preko 4,000 ljudi. Sama zvanicna ceremonija otvaranja izlozbe je u nedelju 1. septembra u 14:00h.

Ovaj „preview” u prethodnih 5 dana je bio na zahtev samih vlasti grada Perta koji su bili jako zadovoljni predlozenim materijalom i izlozbeni prostor ustupili organizatoru i za ovu proteklu nedelju!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.