Diskusije : Melburn

 Komentar
Stalni prelazak u Australiju
Aleksandar_Vrsac
20. mart 2012. u 12.08
Pozdrav svima,
Nadam se da ima voljnih koji bi mi pomogli oko nekih pitanja.
Dosao sam do informacija da Australija daje dosta dobre uslove za mlade bracne parove koji žele preci u njihovu zemlju. Neki od uslova su da nisu stariji od 28 godina,da nemaju dece i da se ne smeju vracati u svoju zemlju 5 godina. Porodicu navodno dizete tamo,dete dobije ne znam kakve sve povoljnosti do punoletstva i državljanstvo po dobijanju deteta. Može li mi neko reci koliko je to istina,i ako nije kako bi drugacije sa verenicom (zenim se na leto) mogao da predjem u Australiju. Cvrsto smo to odlucili i zaista bi mi bila potrebna pomoć nekog od vas koji već žive tamo ili koji su na sličan način otisli. Inače oboje imamo 26 godina.

U napred hvala,
Aleksandar i Tijana
nadael-rafal
(no moto)
24. mart 2012. u 06.41
Decko moram te razocarati. Mnogo toga sto si čuo od tamo nekoga ustvari nije tačno. Za tacne informacije moras kontaktirati Australijsku ambasadu u Beogradu.

http://www.serbia.embassy.gov.au/bgde/Visas_and_Migration.html

-Ko god dobije stalnu vizu ima pravo da putuje gde god hoće, bez ogranicenja, a dete koje se rodi u Australiji ,normalna je stvar da ima Australijsko državljanstvo. I ti ako imaš stalnu vizu ,nakon dve godine možeš podneti molbu za državljanstvo. Niko još nije odbijen.
Niko ovde na neki „sličan” način nije dosao. Postoje stotine raznih nacina i raznih viza.
Izvinjavam se ako sam te razocarao. Milioni ljudi u svetu je cvrsto rešeno da dodje u Australiju ali samo mali broj njih i uspe. Nije važno dali ti stvarno hoćeš ili nećeš.
Trazi se određena strucna sprema, poznavanje Engleskog jezika, zdravstveno stanje, materijalno stanje i mnogo toga. Engleski moras znati. Pa ako znaš Engleski onda ti neće biti teško da ovde procitas ,šta se radi ,kako se radi, ko može ,ko ne moze, koja viza je za tebe najbolja itd. Ali ne gubi nadu, i nemoj da pomislis da ja ne želim da ti dobijes Australijsku vizu. Mada znam mnoge koji su se pokajali ali iz raznoraznih razloga se ne vracaju u stari kraj. Pogledaj ovo:

http://www.immi.gov.au/immigration/---Imigracija

http://www.immi.gov.au/visawizard/ ----Koja viza?

http://www.immi.gov.au/allforms/ ---- Formulari

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.