Diskusije : Sidnej

 Komentar
Sydneyci pomognite savetom!
mileva69
(knjigovodja)
15. septembar 2014. u 00.21
Mislimo od 20 oktobra porodicno da posetimo Sydney. Bila sam i pre u Sydneyu ali uvek na tri ili četiri dana najviše. Ovaj puta mislimo biti oko 10 dana. Usput ćemo posetiti neke daleke poznanike iz rodnog kraja koji žive u Kabramati i Liverpulu.
Pitam, može li neko unapred da mi kaže da li se od 20 do 30 održava kakav koncert, kulturni ili sportski dogadjaj koji bi vredelo posetiti. To tek onako, da ne provedemo sve vreme u kucama domaćina i pricajuci, mada ćemo imati verovatno i dosta toga za popricati. Zahvalna..
CikaBrkica003
(Student)
18. septembar 2014. u 21.24
Nemoras da ides na srpske koncerte, kulturne ili sportske dogadjaje jer imaš i drugih dogodjaja u Sidneju. 10 dana to brzo prolazi kao jedan dan. Ja ne znam šta ti volis ali Sidnej ima svega i svecega. Lepo se sprovedi u Sidneju.

Pozdrav
Lumina
(Lumiere)
25. septembar 2014. u 00.37
Proveri ovde:

www.ticketek.com.au

www.ticketmaster.com.au
Guglaj „what to do while in Sydney”

Od sedenja u Liverpulu necete se usreciti.
LeaDiKaprio
(shumska)
18. novembar 2014. u 22.46
Liverpul i Kabramata su supak i sulj Sidneja. Gusto napakovano dosljacima sa raznih strana i potpoljeno u nostalgiju. Plus sto je prljavo, jer svaka kultura je sa sobom donela svoju nekulturu.

Ko dodje u Sidnej i vidi samo Liverpul i Kabramatu (i Ferfild) taj je dzaba dolazio. Turisticki, mislim, familijarni deo posete je neka druga prica.

Sidnej ima most (možeš da se popnes na most, oko 3 sata traje penjanje), Operu (za slikanje spolja i predstave iznutra), Tower, turisticke ture (voznja) po centru, muzeji, galerije, plaze (ture setnji po plazama, ima preko 100 plaza u Syd), zoo vrt, centar grada prepun turista, akvarijum, Royal Botanic Gardens, Chinatown, Woolloomooloo wharf... Zavisi šta volis.

Koji crni Liverpul i zderanje za sofrom...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.