Diskusije : Sidnej

 Komentar
Dami Im
Ozie
09. decembar 2013. u 19.34
http://www.youtube.com/watch?v=CkEa2pdg-5I

Ipak je priznanje za Dami pozvati je da peva Australijsku himnu ispred ostalih proslavljenih Ozi pevaca koji su ovde rođeni.

Čujem da je njena tutorica Dani Minog ne ispusta iz shaka.

P.S A onaj mucenik Damian Leith koji je pobedio jednu Jessicu Mayboy dobio poziv nekog tamo shoping centra sa periferije Sidneja i peva pred 10 ljudi! :(

Nije kome je nudjeno već kome je sudjeno.
Lumina
(><)
09. decembar 2013. u 22.54
Boze Ozi, ti kao da nisi čuo za onu krilaticu 'sex sells'? Dami ima vise sex appeal-a u njenim jagodicama nego Damian... Poor Damian, može on da peva po RSL-ovima za bakice i seniore.

Drago mi je ako se Dani zauzela za nju i bas se nadam da napravi dobar posao. Dok god ima ok pesme i vuce dobre poteze, sanse su tu.

Maubojku nešto ne varim i njene cheesy pesme. Isti je i onaj buljavi Gaj Sebastjan koji je napravio bog zna kakvu karijeru. Eto, sad skoro kupio kucu u mom komsiluku na Marubri za 3.14 miliona. Pazi, neki blok od 1300 i kusur metara, ima teniski teren, bazen, u istoj familiji kuca već 75 god. Popularnost ovog kretenoida odslikava mediokritetsko trziste ove zemlje i iste takve potrosace. Ja cudom ne mogu da se nacudim kako se on obogatio! Rekose mi da je iza njega ona crkva Hilsong (ili sa dva 'l'?). Padaju u trans za njim. Kada ga vidim i čujem skoro da mi pripadne zlo. Koje idiotske pesme taj lik valja ja bih ga zakonom zabranila.
CikaBrkica003
(Student)
09. decembar 2013. u 23.07
Dobro imaš pravo za „sex sells” al pobogu ova Dami nije bas sexy i lepa jerbo jer je azijantskinja i ruzna kako po frizuri i kako po modi. Mogu da razumem te ozije pitekuse kako se pale na male azijate žene po celoj aziji i australiji, jer ne mogu da nafataju belkinje ili su sutnule te pitekuse „divorce”, al svako ima svoj ukus. A da je ova Dami sexy ufftt daleko je od toga.

Pozdrav
Ozie
10. decembar 2013. u 00.19
„mala azijatska žena” vislja za glavu od Dani Minog.

Koliko me pamet sluzi jedna „mala zgoljava” sa Filipina postala ove godine Miss World: http://tinyurl.com/o4ybjyo
A Kineskinje dva puta od 2007 godine, pa i prošle http://tinyurl.com/q5j5f2c
http://tinyurl.com/q3ybxya

Svetski ziri može biti ispolitizovan, ali svaka im cast sto su izgleda operisani od rasizma.
Lumina
(><)
10. decembar 2013. u 00.21
Žena ima glas(inu) a za Korejanku je sasvim lepog izgleda. Fino su je sredili pa neka pichi blago chichi. Damian je nazalost u klasi narikacha tipa James Blunt, koga poput buljavog takođe ne mogu da smislim. Za buljavog/odvratno tetoviranog Entoni Kalia je Pavaroti. Ali, crkvenjaci ga izglasase i pokupovase njegove njesra „pesme” koje kao da piše retardirana osoba. Eto ko je postao milioner. Da sednes i ispovracas se.
CikaBrkica003
(Student)
10. decembar 2013. u 07.43
Ozi ona filipinka i kineskinja nisu nešto bas, a filipinci su ko siptari u aziji. Ova kineskinja što se slikala sa kupacim kostimom je nimalo seksi jer ima telo ko daska. Ne, nije ovo racizam nego brale ne dize mi se, u tome je stvar. Ove ozie glumice Melanie Vallejo i Emma Lung su azijantskinje mesavina race i 5 puta su lepse i seksi od ove Dami i ove kineskinje i filipinke sto si postavio, ala vera i te kako mi se dize ona stvar. Kao sto rekoh svako ima svoj ukus, al najbolje i seksi žene su iz juzne amerike ufff brale da ti vilica padne na pod, a kamoli da neznas koja su bolje i seksi zenske, a tek u krevetu ajoj nedaj boze da te ufati lol. Azijanskinje većinom nisu lepe i seksi osim ako su mesavina race da te bog video, al svako ima svoj ukus.

Pozdrav
CikaBrkica003
(Student)
10. decembar 2013. u 08.05
Ihh da zaboravio da ti kažem da je neka zenska iz venecuele pobedila ove godine, pa si pomesao onu filipinku pre par godina.

Pozdrav
Ozie
10. decembar 2013. u 15.27
Postoji dve vrste takmicenja, Miss World i Miss Earth

Miss World 2013 je Filipinka Megan Young
Miss Earth 2013 je Venecuelanka Alyz Henrich.

Sve imaš na guglu.

Meni Koreanka nije neka lepotica, ali mi je veoma zgodna i seksi.
Ima stila na bini, ume da pokrene publiku da je zabavi.
Pa sto puta vise volim da gledam i slusam nju nego onoga klinju finalistu ili onog momka sto je ispao pre toga.
Damiana bi možda mogao da slusam, ali nemam šta da vidim. Ali ne bi ga ni slusao.
Lumina
(><)
10. decembar 2013. u 17.36
Meni su i ova Filipina i druge dve slatke. Kada su mlade stvarno znaju da budu prelepe. Kod njih ima dosta onih koje nemaju goozu već im je poput palacinke. Takva rasa. Što se Venecuelanki tiče, opste je poznato da imaju čitave akademije za pravljenje misica. Sve zivo vezbaju i rade a takođe sređuju estetskom hirurgijom što se srediti da. Zato su mnoge kao na kalup, isti rad.

Da sam musko svidjale bi mi se žene poput Penelopi Kruz. Ona mi je bas ono, strava zenica.

Dami je pisijada, kako ono kaže, ako ne prođe sa pevanjem ona i dalje ima svog muzica. Slatki su onako zaljubljeni i luckasti.
Ozie
10. decembar 2013. u 19.17
Što se tiče bum bum i butt tu su Brazilke bez premca.
Čak i reklamiraju stalno na TV nekakav bizis kako postici Brasil butt.

Ovo ovde http://tinyurl.com/pqlkysr nije po mom ukusu tako prenaglaseno, ali sto sam vide goozu jedne Brazilke u jednom entertainment centru u Crows Nestu, pao sam na doope.

Za moj ukus Dami Im ima prelepe prave noje, najviše isteaknute dok je pevala „Purple rain”
Ali njen outfit mi se najviše dopao ovde http://www.youtube.com/watch?v=8rxRqp8UjrQ Tu mi je i u faci najlepsa.
CikaBrkica003
(Student)
10. decembar 2013. u 19.38
Ozi imaš pravo ne samo da ima dve takmicenje nego ima i tri Miss World, Miss Earth i Miss Universe. Jerbo to tri takmicenja al jerbiga lova je to brale lova.

Pozdrav
CikaBrkica003
(Student)
10. decembar 2013. u 19.45
A što se tiče Brazil butts ne svidja ju mi se žene sa velikom guzicom nimalo a i ne dize mi se isto, al jerbiga svako ima svoj ukus nego voli azijatskinje, neko voli azijaske tranies koji je pun k.rac ima u aziji, neko voli crnke, neko voli sa velikom guzicom.

Pozdrav
Lumina
(><)
10. decembar 2013. u 21.20
Ni goozati muskarci nisu nešto. A opet, ako ima u glavi može imati kakav hoće gooz... Šta ti vredi gooz ako umesto mozga ima promaju.

Dami ima pravilne crte lica, ocito je fotogenicna i to mnogo znaci. Još je humble pride. Kmekava narikaca Maubojka ne može ni da joj pridje. A smesna je samo tako, naročito na Ariji sa blejzerom ispod koga nije imala ništa. Izgledala je toliko paradoksalno jer uopste nije neka sexy a potencira gole sifone i minice. Mislim da bi dobro prošla kod chamuga, te zavijajuce pesme u klasi Bijonse su dusu dale za njih. Ja se jako nadam da buljavi napravi karijeru u Usri pa da ga se resimo na neko vreme.

Ima u Au dobrih bendova i solera. Buljavi da stavi sve svoje kakofonicne bljuvotine od „pesama” na gomilu ne vrede koliko jedan minut ove stvari...

http://www.youtube.com/watch?v=v4_8N828gAc
Ozie
10. decembar 2013. u 22.27
Super!

Ma kakav buljavi, ja ga ne slusam. Srećom nisam jedini koji ga ne gotivi pa tako ne moram da bezim iz kuce.
Nešto ga nije bilo dugo po raznim venu-ima i panelima, pa sam se bas odmorio.

Meni je Dami najsladja ovde
http://www.youtube.com/watch?v=CVtW_y1lsGk u 2:32 sto je izazvalo smeha kod Dani i Natali, verovatno i shire.

Bilo kako bilo Dami napravi od X-Faktora dogadjaj ove godine na veliku stetu Australia Got Talent.
U stvari, to i jeste pun pogodak, pronaći takav kalibar zbog koga će publika željno da iscekuje sledeću emisiju. Mi u kuci se nismo pitali kad pocinje x-faktor već kad pocinje Dami.
Lumina
(><)
11. decembar 2013. u 07.42
Pa to, neposredna je i prirodna. Ne prenemaze se, nema laži, nema prevare. A Maubojka se slikala u lovu na guske u NT. Kaže to su njeni radili generacijama pa i ona, zašto da ne. Trebala je ipak sa kompljem da se slika jer to bi bilo ono, povratak korenima a ne sa puskom.

Vidis, buljavi se izgubio iz raznih panela jer juri karijeru u Usri. Konacno je sa tatuima oslikao celu ruku ne bi li izgledao kao macho pa je vazda reklamira u nekim krpama bez rukava. Bljutavo kiselo-komican lik iz sve snage. Shanon Nol je za njega takođe Pavaroti. Glas buljavog je prava ilustracija kako zvuci neko ko se bori na klonji sa zatvorom i pokusava da peva u isto vreme. Od tih likova iz Idol, X factor i sl. već neko vreme mi je br. 1 Matt Corby. Decko cuti i peva. Na Ariji je dobio jedno priznanje, zahvalio se i sisao sa stejdza bez velike pompe. Dok je buljavi iz dzepa izvadio papir i krenuo da se zahvaljuje Koorti i Moorti pa nikad kraja. Nisam upratila da li se zahvalio i Svevisnjem, on je veliki vernik sto je takođe ne stedeci izreklamirao svih ovih godina.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.