Diskusije : Sajtovi

 Komentar
Pomagajte, jesu li me pratili?
mileva69
(knjigovodja)
15. decembar 2013. u 20.14
Nisam htela verovati muzu dugo, ni drugima kad su mi govorili da je internet potpuno kontrolisan. Izgleda mi da ću se na najgori način u to uveriti. Od kada sam manje aktivna na romanticnom i seksi polju, sve vise posecujem sajtove u kojima su erotske price. I tako nebrojeno puta ovi nepodnosivi pop upsi. Ja kliknem jedno, otbvore se dva ili tri prozora sa golisavim lepoticama, ili sa napadno skupim motorima, autima ili nekim kockarnicama sa mnostvom opcija.
Tako sam i juče pregledavala sajtove u kojima bi nasla nešto o tome kakko majke sa decom podnose period posle rastave ili ako su samohrane,tj singl i nemaju partnere. Nebrojeno puta opet svasta se pojavi na ekranu, a najviše me zaprepasti pa sam na brzinu odmah to uklonila kada se pojavilo neko WARNING,,i nešto kao shvaceno kroz moje polupoznavanje engleskog PREKRSILI STE ZAKON JER STE PRISTUPILI SJTU,BLA,BLA,,I ZATO IMA DA PLATITE KAZNU,,STRASNO!ODMAH SAM UKLONILA STRANICA, ALI ONA SE POJAVI NEKOLIKO PUTA PA JA ZATVORI KOMPJUTOR KOMPLETNO.

Sada pitam, i nije mi jasno kakav zakon u Asutraliji je po kojem bi mogla biti kaznjena ako sam isla na neki nedozvoljeni sajt. Prosto mi i nije jasno da li su i ako su koji sajtovi zabranjeni. Zašto se ne kazni proizvodjace softvera sto stalno rade takve programe da kad ja tražim npr MAJKA SA PORODJAJNIM PROBLEMIMA, ILI USAPLJENO DETE SA MAJKOM KOJA MORA ICI NA POSLOVE,ITD ITD,,STO SE POJAVLJUJEE MASA GOLIH SLIKA KOJE JA UOPSTE3 NE TRAžIM, pa se onda borim i borim sa njima kako bi ostalo samo ono sto hoću citati.
Ili sam grešku napravila sto sam dounlodovala neke seksi scene, mahom klipove od po nekoliko minuta. Ne nam znam da li sam ikako skinula celi film,,,uvek samo neke delove, zapravo ono sto me zanima..i šta sad jesam li stvarno evidentirana, hoće li biti kazna,,nešto je pisalo kao platiti 100 ili 200 dolara, tako nekako jer ste prekrsili neki zakon. Ja od straha više ne idem ništa pregledavati. Pa ljudi moji, Australija, pa nadzor nad ljudima tako besprizoran. STa li tek rade po Korejama, Kubama,,i ostalim nedodjimama.
MOže li me neko savetovati šta je opasno i ne raditi vise na internetu, mislim protiv zakona,,,u politiku se ne petljam ali izlgleda da to nije dovoljno za mirno spavanje danas jer se ni slike ne smeju gledati preko interneta. Zbog koga djavla su onda ga izmislili.
keser
16. decembar 2013. u 13.46
Све да кажеш супругу и да заједно одете до полиције.
matina
(argos)
17. decembar 2013. u 18.00
Nisi jedina sa im iskustvom u AUS.Pretpostavljam da imamo virus pogotovo ako se žele videti sajtovi sa najnovijim filmovima koji su puni virusa.ODMAH ocisti potpuno od početka svoj kompjuter!!!
keser
21. decembar 2013. u 00.25
Не мора.

Довољно је вратити систем на датум пре овог вируса.

И ја имао. Ништа страшно. Не ради се о полицији већ о неком мангупу који се са нама шегачи. :-)
matina
(argos)
22. decembar 2013. u 00.59
Ti „mangupi” su obično velike kompanije koje žive od proizvodnje fimova i ne žele da se njihovi filmovi besplatno skidaju...
keser
25. decembar 2013. u 07.29
Е баш? :-)

Ја сам отворио сајт раја.нет

А затим неку рекламу. :)

matina
(argos)
25. decembar 2013. u 14.12
I...šta se desilo onda?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.