Diskusije : Sajtovi

 Komentar
Smart TV za Balkaniyum
Lalosh_No1
13. april 2013. u 06.54
ivan_t
25. avgust 2013. u 07.07
Pozdrav,
evo ja da kažem svoje mišljenje.
Koristio sam NetTV sa besplatnim kljucem i mogu reći da je radilo odlično i da sam bas bio zadovoljan. Hteo sam da isprobam još neku internet televiziju i nasao sam Balkaniyum. Kako oni nemaju probni period, uplatio sam za mesec dana samo dok isprobam rad.
Broj kanala je mali kod njih, ali nije to glavni problem. Problem je u njihovoj totalnoj neprofesionalnosti. Zalio sam se da kanali često koce i stalno nešto ucitavaju, tako da nekada ne može da se prate kanali. Rekli su mi da nije do njih već, da je do mog interneta i da premerim ping i brzinu. Kada sam im poslao sledeće linkove http://www.pingtest.net/result/85474811.png i http://www.speedtest.net/my-result/2921567507, pitali su da li koristim vezu direktno kablom ili preko wirelessa. Kada sam im objasnio da je wireless veza, ali da je i merenje odradjeno preko te iste wireless veze, rekli su da je to zato što nisam povezan kablom. Na kraju sam pomerio TV do rutera, izmerio brzinu preko kabla i bila je brzina 20/7 Mbit/s i posle 15 minuta je pocelo ponovo da ucitava i koci. Nakon toga su mi rekli da je ipak do veze i da probam da restujem ruter da bi mi pomoglo...
E sada dolazi do izrazaja totalna neprofesionalnost. Naime kada sam obio da vise pokusavam, refundirali su mi novac, iskljucili mi njihov servis i rekli da više ne uplacujem kod njih. Sledeća poruka je stigla od njih:
„Poštovani,

potpuno se slažemo sa vama da predete kod konkurencije. Uplata vam je refundirana, molimo vas da se više nikada ne pretplacujete na naše usluge.

Srdacan pozdrav.”

A da. Zalio sam se i na TV program jer im to ne radi uopste. Kada se ukljuci TV, TV program je tačan i pokazuje tačno, ali ako radi duže on se ne osvazava uopste i ostaje na vreme kada je ukljucen. Tako da u 2 nocu pokazuje da gledam Dnevnik 2???? Na to se čak nisu udostojili ni da mi odgovore.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.